• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

DarthVader

sak on je hlavna zlozka iCokolvek fan :P ale sak sme v demokracii nie? :D (zatial), kazdy nech si fandi comu chce :)

v_oid

Na uz mas flamewar. :) Ja v tom nemienim pokracovat, ak sa dakto chce porozpravat najdite ma IRL. Len ma nehadzte k iFans, to je uplne ina kategoria, a totiz dementi, ktori dali 600€ za mobil (co svedci o pokrocilej demencii samo o sebe), tak sa z toho idu dosrat.

Rimbaud

Quote from: v_oid on  08.04.2012, 14:56:11
dementi, ktori dali 600€ za mobil (co svedci o pokrocilej demencii samo o sebe), tak sa z toho idu dosrat.

"The main function of an iPhone/pod/pad/pud is to show other people, that you can afford it."  ;)
Meat is Murder.

Agamemnon

All code is crap.

42

esperian

DarthVader

Quote from: v_oid on  08.04.2012, 14:56:11
Na uz mas flamewar. :) Ja v tom nemienim pokracovat, ak sa dakto chce porozpravat najdite ma IRL. Len ma nehadzte k iFans, to je uplne ina kategoria, a totiz dementi, ktori dali 600€ za mobil (co svedci o pokrocilej demencii samo o sebe), tak sa z toho idu dosrat.

no neviem :D kedze mas uz druhy jabko phone (hoc nie novo kupeny), tak neviem ci si nedal aj ty v konecnom dosledku 600 evri  :banana_guitar:

v_oid

Quote from: DarthVader on  12.04.2012, 02:22:36
no neviem :D kedze mas uz druhy jabko phone (hoc nie novo kupeny), tak neviem ci si nedal aj ty v konecnom dosledku 600 evri  :banana_guitar:

Nie.

Quote from: DarthVader on  12.04.2012, 03:20:07
500? :D

Nie.

DarthVader

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

DarthVader

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Safyia

Agamemnon

All code is crap.

42

genie

Quote from: Safyia on  07.04.2014, 09:59:12
Prisla som sa pozriet sem  :D
som myslela, ze mam halucinacie, ked som videla tvoj nick  ;D
"Any fool can use a computer.  Many do."

v_oid

Ing. nemtom

brix will be shat

dEVIANT

Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

domino3d

stretavka? :)
vivat academicus

Cadmus

domino3d

nj
nevjem ani nahajrovat ludi ku nam lebo to nikdo necita

vivat academicus

m@tej

mozno aj cita, len tu nie je pocitadlo, ze "seen" :P

tino8

len tak velmi mimochodom tu take pocitadlo je :) vola sa ze views a nie seen

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

m@tej

jj je to mas pravdu, ale len na topic-u. Myslel som na komentoch, lebo topic bol zalozeny uz velmi davno a ked tu niekto napise nieco nove, tak sa nevie ci to videl niekto ci nie :)

domino3d

nechcete prist kodit javu alebo SAPovat, mozno trosku dotnetovat, obcas htmlkovat a java scriptovat do ibm?
nie vsetko naraz
anglictina nemcina, aspon jedno alebo obe

:baaa:

poslite mi cv ja sa spytam na projekt aky by sa nasiel a veducko vam zavola s ponukou
vivat academicus