• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

domino3d

vivat academicus

Safyia

Dneska d desiatky nastupili revizori, som im prilozila isic, pohoda. Na spolocenskom som nastupila do 6ky moe ani ne minutu sedim a ten isty revizor za mnou, ze listok. Taaaa ako stalker...

domino3d

prelievaju dusik? :O
divne
alebo tekute oblaciky prelievali do kanistrov ;)
vivat academicus

t0Mi

Quote from: Domino3D on  08.02.2011, 21:23:50
prelievaju dusik? :O
divne
alebo tekute oblaciky prelievali do kanistrov ;)
tu je original foto.. je teda jasne ze islo o oblaciky:

domino3d

vivat academicus

Havran

dusik, sak to je bezne tam vidiet pred tou fakultou
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

tino8

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

wqwq

freshmakerik

citam si tak temu OP - skuska a hunter sa tam nieco pyta.., az mi prislo divne ze co tam robi.. a to len nejaky azzazeL pouziva rovnakeho avatara sakra..
aj počítač je len človek..

freshmakerik

aj počítač je len človek..

Havran

Ivo1007

Dnešný deň bol naozaj zaujímavý. Najprv Igor Matovič dobre naložil koalícii a ďalšia vec čo som sa dozvedel že najviac poklesla zamestnanosť v IT sektore.

ricco102831

no jake mi tu ne IT.....v KE az take dobre platy nesu....treba ist do USA :D

tommy-sv

Quote from: Ivo1007 on  11.02.2011, 00:19:28
Dnešný deň bol naozaj zaujímavý. Najprv Igor Matovič dobre naložil koalícii a ďalšia vec čo som sa dozvedel že najviac poklesla zamestnanosť v IT sektore.

Ale no, ja som vcera alebo predvcerom cital niekde ze v IT je zatial najstabilnejsia zamestnanost a najvyssie priemerne platy :) A to bolo o SR. Troska sa tie spravy rozchadzaju :D
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

domino3d

to su take reci co tu vediete
jedna pani povedala ze mam kokot chupaty... iste poznate tu pesnicku :D
vivat academicus

Ivo1007

Quote from: tommy-sv on  11.02.2011, 21:20:10
Quote from: Ivo1007 on  11.02.2011, 00:19:28

Ale no, ja som vcera alebo predvcerom cital niekde ze v IT je zatial najstabilnejsia zamestnanost a najvyssie priemerne platy :) A to bolo o SR. Troska sa tie spravy rozchadzaju :D

to sa musíš opýtať v TA3 prečo  vysielajú takéto správy

Agamemnon

ďaleko uveriteľnejšie je, že je stabilná zamestnanosť v IT, ako že má najväčší pokles :)
All code is crap.

42

domino3d

vivat academicus

Havran

ta podla mna ked poklesla z dajme tomu 92% na 88% a ostatne stuply z 47% na 49%, tak de fakto sa tam najviac znizila zamestnanost no i tak je to daleko lepsie nez ine odvetvia

Ivo1007

Quote from: Havran on  12.02.2011, 01:04:21
ta podla mna ked poklesla z dajme tomu 92% na 88% a ostatne stuply z 47% na 49%, tak de fakto sa tam najviac znizila zamestnanost no i tak je to daleko lepsie nez ine odvetvia
takto by to mohlo byť

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/