• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

ricco102831

moree ked bude zajtrajsok taky ako dnesok tak pecka....13. januar a vsetky skusky done :D  :ropebanana:  :bannana_guitar:  :beer1:

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

t0Mi

freshmakerik

mi idu hodinky v kompe o hodinu pozadu..  :o ta.. reku ze kuknem nastavenia a tam normalne UTC+1
ta.. ze sak restart ne ?? :D aj tak meskaju hodinu, wtf   :whacko:
aj počítač je len človek..

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

freshmakerik

aj počítač je len človek..

radix

na bezkach som dnes stretol som pavla hurajta!

t0Mi

si tak dneska kliknem na subor s priponou .ly a nic.. pozrem do program files, PPVP neni.. wtf myslim si..
otvorim netbeansy, dajaka stara verzia.. otvorim visualko "vitajce pri peršom spušceni.." ikonky na
ploche, subory, vsetko ako predtym, len programy sa dajak v case vratili.. som myslel ze win7 nema
time capsule na program files... wwwwwtttttffffff........ ?!?

??? ??? ??? ???

OsamelyVlk

Quote from: t0Mi on  30.01.2011, 18:32:25
si tak dneska kliknem na subor s priponou .ly a nic.. pozrem do program files, PPVP neni.. wtf myslim si..
otvorim netbeansy, dajaka stara verzia.. otvorim visualko "vitajce pri peršom spušceni.." ikonky na
ploche, subory, vsetko ako predtym, len programy sa dajak v case vratili.. som myslel ze win7 nema
time capsule na program files... wwwwwtttttffffff........ ?!?

??? ??? ??? ???

"...programy sa vratili v case..."... a windoz ostal ponanstavovany ?
...mne to znie ako vesely malware , co pomazal setty v programoch (napr. z program files folderu) ;

Safyia

vyberala som z mini Macu cdcko vodicakom :D Neuspesne :/ Co je to za rozum, co neda ani eject tlacitko nikam ach...

kOsTi

eject tlacitko je na zemi a stlaca sa z cca dvojmetrovej vysky...
:trestac:

tino8

to som naposledy videl asi pred piatimi rokmi  :trestac:

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Ing. nemtom

moj dedo sa na tom ujebaval s jeho dedom medzi vojnami
brix will be shat

Havran

to aj dakto seriozne pozeral celych 6 minut ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kOsTi

ja som to videl ako flashovu animaciu v loope a mal som to raz zapnute na pozadi kolo hodiny (aj viac mozno)
:trestac:

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

t0Mi