• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

TheOne

Quote from: t0Mi on  10.07.2010, 16:22:01
Som bol vcera na chirurgii co ma poslali z pohotovosti vecer, a na recepcii na prijme urazovom bola vokorokosova karta.. Normalne liberios.. Asi niekto nebol spokojny s neprijatim..

mna by zaujimalo ze co tam robil, pravdepodobne sa mu nejaky ritolezec zasekol v zadnici ale preco nevolali hasicov ale siel s tym na pohotovost ?...fakt cudne veci sa tu deju  :p: :p:  ;D

sri

Quote from: mishelka on  10.07.2010, 15:01:06
ani nie je take divne to video ako to, ze je to vsetko pravda...
Vinnie Paz - End Of Days Featuring Block McCloud & David Icke (české titulky)
Aj to "how they cloned Barack Hussein Obama in a test tube?" :)  Ale inak dobry beat  :music:

wirer

že do skútrika mi vojde cca 3,2 litra benzínu...na rezervu sa dá prejsť cca 20km (asi 6000 ot/min, cca 45-60km/h) ....pri ceste z domu do KE a späť (cca 95km) nádrž prázdna ... -> spotreba asi 3,2litra/100km :-)

dungeo

neviem, ci vsetko, ale nieco na tom urcite bude... podla mna je na tom najdivnejsie to, ze to video je este stale na youtube ;)
Základom automatizácie tvorby jazykových procesorov je ekvivalencia reprezentácie jazyka generovaním a rozpoznávaním.

Agamemnon

aj zeitgeist je online... a teraz čo? každý môže natočiť čokoľvek... a dať online... to ešte neznamená, že je to pravda... vierohodne vyzerajúcich konšpiračných teórií je neuveriteľné množstvo... všetko je o uhle pohľadu...
trochu pritiahnuté, ale povedzme, že takto: kľudne aj MIB môže byť pravda... ťažko povedať, že či je alebo nie... teoreticky... konšpiračných teórií je neuveriteľné množstvo...
All code is crap.

42

domino3d

len sa nezacinajte hadat, ked chcete chodte pod les a pobite sa.....
vivat academicus

Agamemnon

nj, dobrá pripomienka :) ja som nechcel vyvolať hádku... len to, že je divné diviť sa, že je to online :) takých filmov a videí je strašne veľa po internete :)
All code is crap.

42

mishelka

Quote from: sri on  11.07.2010, 03:31:24
Aj to "how they cloned Barack Hussein Obama in a test tube?" :)  Ale inak dobry beat  :music:
no toto nie samozrejme :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

t0Mi

FUU, DUFAM ZE IDE LEN O POKUS O VTIP ZO STRANY VYROBCU, LEBO AK TO
TEN ROBOT VYMYSLEL SAM, TAK....... SKYNET A TAK.... A SME V <-> !!!!!!
Pretocte si na 2:35:
"Well, let me say - friendship is when we team together to accomplish something
important, like building a better future, or conspiring to take over the planet."
http://www.youtube.com/watch?v=uvcQCJpZJH8&feature=player_embedded#!

Cadmus

njn neuronove siete su zazrak :) a my furt len von neumann dookola na tej informatike

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Ing. nemtom

skulavy, neskulavy, myslim ze do image wars by vedel prispiet normalne
brix will be shat

Havran

www.bbc.com

sak to jaka dobra stranka, si tam clovek moze normalne poprehadzovat tie panely, velmi cool

Ing. nemtom

brix will be shat

Havran

no ta nikde som to este nevidel zatial, zeby sa take dalo robit

tino8

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Ing. nemtom

brix will be shat

freshmakerik

aj počítač je len človek..

Havran

no ta hej, ale vy secko take undegroundove stranky ste mi tu podavali co 10 ludi dokopi cita :)

sri

:D na BBC je to uz aspon 2 roky co ja viem ... a tvprogram je underground? sak to ma navstevnost okolo 300 000 ludi/mesiac !! ;D

t0Mi

Prisla mi od Nighthuntera pozvanka na facebook.. Nemam a ani som nikdy nemal facebook. Na konci pozvanky bolo, ze dalsi ludia ktorych by som mohol poznat. Su tam jeden spoluziak, ktoreho hunto nepozna a jeden kamarat, ktory ani len nie je z tuke ! Proste ako facebook vie, ze by som ho mohol poznat ? Mam v thunderbirde ulozene emailove adresy a aj som cez ten gmail posielal tomu cloveku maily, lenze to gmail dava facebooku adresy alebo ako dpc ???????!!!!!!!!!!!???????????!!!!

sri

Ty sice nemas FB, ale ked Tvoj kamos ma, ma Ta v adresari na gmaili a pouzil tu sluzbu friend finder, tak Ta naslo

domino3d

jo sak CIA chce mat o kazdom zlozku aj s jeho najintimnejsimi infoskami .... (to bolo v tom 2hod. dokumente konspiracnom a tak..nece sa mihladat) :) no uz sa to zacina :D

dik        "vonku prsi, v telke snezi ...na hovno pocasie :D"
vivat academicus