• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

wqwq

Quote from: Ing. nemtom on  21.06.2010, 18:10:23
kukni si posledne 3 prispevky
velmi sa mi to pacilo dal som to este raz :D

t0Mi

t0Mi

Chodte na Youtube.. Pridali tam novu featuru !
Vedla nastavenia rozlisenia videa najdete futbalovu loptu.
Ak ju zapnete, budete okrem zvuku videa pocut aj vuvuzely..
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kedze to nie je vo vsetkych videach, tu je priklad,
treba kliknut WATCH ON YOUTUBE:
Four Year Strong - Wasting Time (Eternal Summer) [AbsolutePunk Backstage Sessions]

domino3d

vivat academicus

Pusta

Quote from: Safyia on  25.06.2010, 01:38:43
http://deflorace.snadno.eu/  ;D ;D ;D
no chlapci v klude sa priznajte...ktory Peter si tu zalozil taky charitativny biznis?....ja to tipujem na Hunta...ale popis sedi viac na k0sTiho :D ("Jmenuji se Petr. Jsem třiadvacetiletý, komunikativní, prý pohledný, student vysoké školy")

Havran

sa smejte, ale ked mu da aspon 1 krajsia caja ta je king :D

PS: more do Plzne z Kosic daleko, ja si zalozim na vychodne slovensko pobocku :D
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

t0Mi

Normalne mam zavrate len sa na nich pozeram..

Agamemnon

All code is crap.

42

Havran

freshmakerik

Quote from: Safyia on  27.06.2010, 01:07:40
ej, čeknite zas http://deflorace.snadno.eu/  ;D
že: "Víte, jak snadno může někdo vystopovat, kde právě jste a co právě děláte?" .. ani ma to nezajima.., čisto jak keby som bol hľadaný zločinec a utekal pred niekym akože ak ma niekto potrebu ma sledovať ta to už jeho problém..
nepochopím ľudí s takýmto zmýšľaním  :ohmigod: a weby podobného druhu ako tento..
aj počítač je len človek..

TheOne

dneska mi prisiel mail s reklamou na viagru a pozeram na odosielatela a tam moja adresa  :D ..jak je to mozne ? ...a teraz ani do spamu to nemozem dat lebo to by som seba odrovnal  :D

Ing. nemtom

brix will be shat

TheOne

ide o schranku na poboxe , a tam to nieje pokrocile ako na g-maile, takze neviem zistit nic, tam pise len ze od koho, teda odomna, a nic viac.

tommy-sv

Quote from: TheOne on  27.06.2010, 21:00:35
ide o schranku na poboxe , a tam to nieje pokrocile ako na g-maile, takze neviem zistit nic, tam pise len ze od koho, teda odomna, a nic viac.

Stiahni cez POP3 ked si zvedavy - mozes aspon ich IP dat na blacklist :) inac po lopate, adresa odosielatela ktora sa bezne v klientoch zobrazuje je ta ktora je v hlavicke definovana po "From:" a ta ktora sa pouzila pri odosielani realne - teda jak sa prihlasil odosielatel na SMTP server - moze byt uplne ina.
Kedysi sa dal s T-com servermi robit fun, riadne si sa vedel pripojit na port 25 pomocou telnet alebo putty a pisal mu prikazy, odoslal si komukolvek cokolvek v hocikoho mene :D
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

TheOne

oni pytaju 9,29 eura na rok za aktivaciu pop3 pristupu.  :D 

Havran

Safyia

vonka caka polka lunika IX na smeti, ktore vynesu ti, co sa odubytovavaju :D niesla som dva sacky a hned sa na mna daka nalepila, jak supy ked som to tam hodila ;D