• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

mucko

Quote from: Havran on  19.03.2010, 19:54:48
Quote from: Pusta on  19.03.2010, 02:42:29
Čo divneho som dnes spravila?

Bolo cca 15:00 ked som sa zasekla v paternosteri medzi prizemim a prvym poschodim (smerom nahor) ked som si v tej panike pomyslela ze to asi uz nadobro odstavili ten vytah a zacala som kricat pomooc pomoc na cele prve pochodie (ziadne odozva) a tak v mojom chorom mozgu vskrsla skvela idea ze bude asi najlepsie sa z toho vytahu dajak dostat....tak som sa zacala skriabat odtial von ...asi po dvojminutovej namahe (cely cas zvonil ten debilny zvoncek) som sa vyslobodila  .....ked v tom momente sa ten vytah pohol.......vtedy mi doslo ze este nie je 16:00 a ze to bol iba plany poplach.
(P.S. na nohe mam asi 3 modriny)
bu

haha, a teraz si predstav zeby sa ten vytah pohol akurat jak by si bola na pol ceste z kabinky

no stalo by sa to, že by nemala modriny :D :D ved vytah isiel hore a nie dole ;)

Ing. nemtom

brix will be shat

Pusta

ako "mucko" spravne poznamenal tak vytah siel smerom hore.....zas uplne sprosta nenisom zeby som riskovala svoj zivot  :hammer:
p.s. okrem 3 modrin na nohe mam aj jednu v abdominalnej oblasti

Ing. nemtom

neriskujes nic, vsetko tam maju osetrene
brix will be shat

mucko

pusta... na šušu velky pozor ;) co ked sa kvoli tomu tam niekto zasekne? ;D ... nuž nabuduce už vies,ze netreba vyliezat... teta z vratnice vsetko napravi

kOsTi

:trestac:

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Havran

domino3d

vivat academicus

dungeo

Quote from: Domino3D on  23.03.2010, 16:31:27
Quote from: Havran on  23.03.2010, 02:34:01
http://www.odditycentral.com/pics/the-power-of-make-up.html
no DPC
a najhorsie na tom je ze to robi kazda  ty si povies jej jaka pekna kocka, aha iste...
ja hovorim len jedno - su dva typy dievcat - jedny makeup nepotrebuju, tym druhym nepomoze :P takze asi tak ;)
Základom automatizácie tvorby jazykových procesorov je ekvivalencia reprezentácie jazyka generovaním a rozpoznávaním.

domino3d

ja som pocul take, buď sú pekné, alebo múdre
vivat academicus

dungeo

Quote from: Domino3D on  23.03.2010, 20:24:00
s tymto chvalabohu nemozem suhlasit :D :D
Základom automatizácie tvorby jazykových procesorov je ekvivalencia reprezentácie jazyka generovaním a rozpoznávaním.

Havran

Quote from: dungeo on  23.03.2010, 20:20:40
Quote from: Domino3D on  23.03.2010, 16:31:27
Quote from: Havran on  23.03.2010, 02:34:01
http://www.odditycentral.com/pics/the-power-of-make-up.html

no podla mna to hentej dost pomohlo...
no DPC
a najhorsie na tom je ze to robi kazda  ty si povies jej jaka pekna kocka, aha iste...
ja hovorim len jedno - su dva typy dievcat - jedny makeup nepotrebuju, tym druhym nepomoze :P takze asi tak ;)
no podla mna to hentej dost pomohlo...

cheMicka

vacsiu debilinu som nepocula.. ci to s tou vetou sa ospravedlnujes sam pred sebou ze si mal bud len skarede alebo len mudre holky? :P

LNC

preboha sak vobec neni taka skaredna.. kazdy clovek ma nejaku pokozku a nejake vyrazky a ine veci niekedy.. je to len jej plus, ze to dokazala takto sikovne vyuzit..

a aby som nebol OFFTOPIC, tak som si dnes kupil 2 bagety, co bolo dost divne..
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

domino3d

Quote from: cheMicka on  23.03.2010, 21:18:20
vacsiu debilinu som nepocula.. ci to s tou vetou sa ospravedlnujes sam pred sebou ze si mal bud len skarede alebo len mudre holky? :P
hmm mna daco napadne este jak odpoved, ale v zasade mas pravdu.TO na strednej jeden profak vravel, a potom dodal, moja zena je aj aj :)
vivat academicus

domino3d

Quote from: LNC on  23.03.2010, 21:21:36
preboha sak vobec neni taka skaredna.. kazdy clovek ma nejaku pokozku a nejake vyrazky a ine veci niekedy.. je to len jej plus, ze to dokazala takto sikovne vyuzit..

a aby som nebol OFFTOPIC, tak som si dnes kupil 2 bagety, co bolo dost divne..

ja len neviem kde si si napchal tu druhu ked rit si mal plnu s prvou :D
vivat academicus

cheMicka

ja som dnes videla na damskom wc, ktory je dole na prizemi pri zltych vytahoch sprchu  :o . V tej maliej miestnosti, kde je jedno wc, je aj umyvadlo a hned vedla umyvadla je taka mala sprcha

domino3d

vivat academicus

cheMicka

isto niektora zena prejde 3m od wc so stiahnutymi nohavicami aby si mohla ist k umyvadlu osprchovat .... a pritom okolo toho umyvadla-sprcha nieje ziadna podlaha s odvodnovacim kanalom :D ci jak sa to vola

LNC

http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

mucko

Ing. nemtom

brix will be shat

mucko