• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

stricky

som si uvedomil ze to co studujem mi je na dve veci, ze som sa za tri roky nic podstatne v skole nenaucil, a tak rozmyslam, ze ked sa mi podari uspesne zakoncit bc, tak idem na strojarinu, alebo FEI - HI

kOsTi

Neviem ci je velmi rozumne ist na strojarinu (toboz nie Ing.) bez predchadzajuceho podobneho zamerania :)
:trestac:

Ing. nemtom

asi si to pomylil s FEI, tam mozes ist aj po medicine
brix will be shat

nighthunter

Quote from: kOsTi on  11.12.2009, 01:25:56
Neviem ci je velmi rozumne ist na strojarinu (toboz nie Ing.) bez predchadzajuceho podobneho zamerania :)
hm
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

ta ne Phd. tam sa uz neucis a nemas skusky :P

stricky

zameranie by malo byt podobne, nie totozne ale podobne, lebo sa vola rovnako... ale to si este s huntom dohodnem a pojdem sa tam pozriet

hrmill

mno asi bolo pokial tam nezacal ucit hunto :)
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

radix

bol som na jeho jednom cviku a prislo mi ako na FEI :D

citro

na strojarine mam kamosov a je to tiez bordel :D ale tak mam o nej lepsiu mienku ako na FEIku, no umoznit pisat 6 zapoctov z MAT I mi pripada trochu brutal

Smokie

Quote from: stricky on  11.12.2009, 01:20:46
som si uvedomil ze to co studujem mi je na dve veci, ze som sa za tri roky nic podstatne v skole nenaucil, a tak rozmyslam, ze ked sa mi podari uspesne zakoncit bc, tak idem na strojarinu, alebo FEI - HI
ja byt tebou, tak idem prec z TUKE po Bc... :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

cheMicka

Quote from: stricky on  11.12.2009, 01:20:46

na strojarinu? sa zobud. kym si sa dostal na fei do tretieho na neviem kolky pokus tak na sjf ing. neprejdes ani do LS

dEVIANT

Ja mám TUKE rád. Po dnešku mám pocit, že si z izby spravíme s kamošom kancel...na dvere menovky...sekretárku máme vedľa...a zadania vo veľkom...bude na darčeky :D
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

dEVIANT

Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

cheMicka

dnes som bola v optime v deichmane a na zenskom oddeleni si skusal MUZ cizmy damske s opatkom :D :D :D

mishelka

Quote from: cheMicka on  11.12.2009, 20:14:56
dnes som bola v optime v deichmane a na zenskom oddeleni si skusal MUZ cizmy damske s opatkom :D :D :D
:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
mozno ma rovnaku nohu ako jeho zena :D

dnes sa mi pokazil asi telefon abo co... zapnem, ta zobrazi nokia logo, trikrat zablika a vypne sa :( ???

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Ing. nemtom

brix will be shat

Cadmus

Quote from: mishelka on  11.12.2009, 22:43:11
dnes sa mi pokazil asi telefon abo co... zapnem, ta zobrazi nokia logo, trikrat zablika a vypne sa :( ???

ti vyprsala trial licencia :D

kOsTi

trikrat zablika? hm kukni do manualu na logo blink codes :D

nighthunter

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.