• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

Safyia

Boli sme dnes s t0mim pozriet v galerke, najest sa a tak... Sedeli sme uplne hore a pozeraame, ze nejake dvere, kadial sa da ist von na balkon ci wtf to bolo :D Tak sme to sli preskumat, vysli von a potom sa chceli vratit. Ale cisty fail, tie dvere sa len zvnutra dali otvorit.  :D Tak sme zisli vonku schodmi nizsie a tam to iste. Tak, ze teraz co. Taak Tomas klopal zvonka nech nam otvoria, daki dvaja typkovia tam stali, ti si nas chvalabohu vsimli a pustili nas dnu. Ako, nabuduce, ak chcete ist von, doneste si dake drievko, co si date medzi dvere  ;D

Agamemnon

All code is crap.

42

stricky

Quote from: Safyia on  01.11.2009, 01:21:12
Boli sme dnes s t0mim pozriet v galerke, najest sa a tak... Sedeli sme uplne hore a pozeraame, ze nejake dvere, kadial sa da ist von na balkon ci wtf to bolo :D Tak sme to sli preskumat, vysli von a potom sa chceli vratit. Ale cisty fail, tie dvere sa len zvnutra dali otvorit.  :D Tak sme zisli vonku schodmi nizsie a tam to iste. Tak, ze teraz co. Taak Tomas klopal zvonka nech nam otvoria, daki dvaja typkovia tam stali, ti si nas chvalabohu vsimli a pustili nas dnu. Ako, nabuduce, ak chcete ist von, doneste si dake drievko, co si date medzi dvere  ;D

hangover?

t0Mi

Quote from: Agamemnon on  01.11.2009, 09:28:55
Quote from: t0Mi on  31.10.2009, 23:19:48
Pici a u nas nikdy nic.. :(

ty si normálny?
omg, to bol joke

Quote from: stricky on  01.11.2009, 14:52:13
Quote from: Safyia on  01.11.2009, 01:21:12

hangover?
no v tej zime neviem ci by sme sa opalili tam na streche...

stricky

tak toto by bolo potom volne pokracovanie...

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Havran

ja typka pred TUKE na bicykli v kratasoch, to asi ten isty bol jak z prveho postu :D
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Pusta

obavam sa ze on by uniesol ich skor ako oni jeho .....hunto predsa evidentne neni z nasej planety

radix

Quote from: Havran on  05.11.2009, 02:03:40
ja typka pred TUKE na bicykli v kratasoch, to asi ten isty bol jak z prveho postu :D
aj ja som ho videl :D

mishelka

skoro som sa vcera prizabila na schodoch v zp cestou na zachod.. chalani za mnou sa museli asi zdrziavat od vybuchu smiechu :D :D :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

kOsTi

ta co ti trebalo tak silno kakat, ze si utekala?
:trestac:

Ing. nemtom

mozno sa uz pokakala a sa na tom smykla
brix will be shat

mishelka

Quote from: kOsTi on  05.11.2009, 20:23:17
ta co ti trebalo tak silno kakat, ze si utekala?
sak som neutekala, normalne som sla po schodoch.. ale to sa mne stava, hlavne v opatkoch, ze trafim zle na schod, smykne sa mi noha a padam :D este ze som sa drzala zabradlia :D

Pusta

wtf? a vy co za anti-bozp obuv nosite?

TradeMark

dnes som zazil: uz treti den som spal v skole  :whacko:
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

mishelka

Quote from: TradeMark on  06.11.2009, 14:10:34
dnes som zazil: uz treti den som spal v skole  :whacko:
kde???!!!! aj ja chcem :D

wirer

robili sa menšie poriadky...u priateľkiných starých rodičov pred maľovaním, a objavili sme toto:

je to vlastne Tesco leták z roku 1999 !!!!  :baaa:

kOsTi

:trestac:

Safyia

Ale za tie handry by mne museli platit, aby som ich nosila :D

padre

markus

ja mam doma myslimze niekde este stary niekde pohodeny :D:D:D

t0Mi

Quote from: padre on  09.11.2009, 04:31:05
co by som dal za taky discman :D
pamatam sa ze v tom case bol vacsi frajer ten, kto mal na discmane lepsi anti-shock..
doslova si pamatam ako som povedal: "ked budem velky a budem zarabat, kupim si discman s najlepsim anti-shockom" :)