• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

nighthunter

Quote from: Pusta on  26.08.2009, 06:34:45
cool ja som zas bola leniva zistovat ze ako nakoniec dopadla TUKE...ale verte ze mi lepilo ze uz nebudeme univerzita  :'(
tebe lepilo ?
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

psicho

read my blog> www.codemazing.com <read my blog

JCube

som si precital ze notebook vyziari 25 mSv/hod...pritom dvojnasobna davka vie potencionalne sposobit rakovinu :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Aniy

psicho

...preto nepouzivam notebooky a nechapem tuto notebookmaniu ktora teraz tu panuje

Smokie

"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

ApokalypS

Quote from: JCube on  29.08.2009, 03:18:38
som si precital ze notebook vyziari 25 mSv/hod...pritom dvojnasobna davka vie potencionalne sposobit rakovinu :D
a co normalny monitor pocitaca
(napis pre istotu CRT aj LCD)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

JCube

Quote from: ApokalypS on  30.08.2009, 00:04:21
Quote from: JCube on  29.08.2009, 03:18:38
a co normalny monitor pocitaca
(napis pre istotu CRT aj LCD)
tieto veci som nenasiel...ale predpokladam ze taky mobil vyziari viac ionizacnej energie...alebo napriklad take wifi...ono to v podstate nie je problem lebo taketo davky normalne absorbujes aj v prirode...staci ze sa ides prejst na jahodnu dostanes aj vyssie davky...avsak problem zacina ked mas takychto zariadeni doma niekolko...staci mat pustene wifi, CRT, pocitac, televizor... ale v pohode...docasna neplodnost zacina az od 500 mSv :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pusta

prave si tak sedim na gauci s notebookom na kolenach, hned vedla zapnuty stolny PC a samozrejme wifi...pritom pozeram TV ked mi vtom zazvoni mobil ...povedzte mi som uz mrtva?!
p.s. vramci Kosic byvam pomerne blizko pri Jahodnej

Smokie

nech si to citam ako chcem, tak stale neviem najst pointu :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

ApokalypS

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Pusta

Smokie

- Homer Simpson -

kOsTi

dojdem domov, objavim sa v dverach a otec sa ma opyta: "kedy si prisiel?"  :trestac:
:trestac:

cheMicka

:D som si myslela ze to len moj foter je taka brzda :D

nighthunter

tahal som soft pre kolegu cez skolsky internet

verejny tracker :)
ani nie tak divne ale potesi

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

psicho

je strasne smutne a zarazajuce ze skolske internetove pripojenie za ktore v konecnom dosledku platime mi vseci (danovy platici) sa zneuziva na uceli nelegalneho sirenia software a ineho digitalneho materialu :(

tymto postom xem vyjadrit svoje nesmierne pohorsenie !

nighthunter

ja ten soft nesirim od seba len smerom k sebe :)

psicho

ApokalypS

tak! mal by si sa hanbit.. davas nam, studentom, zly priklad..

nighthunter

Mattys

Quote from: nighthunter on  10.09.2009, 23:14:28
ja vas ucim ako to chodi
mam pocit ze neucis ako to chodi .. ale ako sa to stahuje ....  ;D ;D
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

Smokie

- Homer Simpson -

Safyia

Quote from: eminkaa on  22.09.2009, 19:32:00
dnes mi volal hunto a chcel vediet, ci viem varit...  :trestac:
Neboj, nebola si jedina :D Robil prieskum, ci vedia informaticky varit :D

nighthunter