• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

alebo to nemali vobec nasadzovat a zrusit projekt
brix will be shat

t0Mi

Ale inak ak ti ludia citaju toot forum, tak ich uz zacinam lutovat... bu

mishelka

jake lutovat?!? nech vidia co sposobili svojou honbou za penezmi!!!! :03: :03: :03:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

psicho

Quote from: mishelka on  25.05.2009, 20:10:39
Quote from: wirer on  25.05.2009, 19:40:16
Quote from: psicho on  25.05.2009, 17:36:25
....... a to sa potom cudujete ze to nefunguje :D :D :D
jj, viď :

pretoze to robil dajaky lamer, preto to nefunguje!!! :03: am :hammer: :hammer: :hammer: :ohmygod: :ohmygod: :ohmygod: :mishela :mishela :mishela

mohol to programovat sam boh  ale proste keby to aj boh programoval v jave ajtak nema sancu , destiny of java is to fail, no metter what !

java is broken by design :P
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Ing. nemtom

brix will be shat

t0Mi

Sak pockaj jak ti teraz tota nalozi :emot-LMAO: Idem radsej stadzi... Toto ani nechcem citat...

mishelka

nee, sak ja sa nehadam, kazdy ma svoje rad.. ;) len mi povedz ze v com je Java horsia
i tak si myslim ze MAIS JE SHIT :mishela a tento nazor sa nezmeni pokial nebude fungovat lepsie ako :zuzka: IS :zuzka:

wirer

v tom starom IS-sku sa aspoň dalo prihlásiť na skúšku a nevypisovalo, že sme všetci odhlásení pedagógom...som zedavý, čo to bude zajtra za chaos...  :baaa:

wirer

psicho

kOsTi

9/10 nebola eroticka scena :/ (aj ked sa vlastne pichali cely cas)
:trestac:

wirer

či sa pichali alebo nie, to už je jedno...aj tak podľa mňa celkom zaujímavé videjko....

ale vráťme sa k MAIS-ovi...dnešný ranný "výpadok"...človek si ani nemôže kuknúť pred skúškou, či sa nebodaj niečo nezmenilo  ak:

mishelka

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

ked mu toto vyjde tak by mal dostat nobelovu cenu v oblasti prava :D hoci pochybujem ze take existuje :D

mishelka

fajne fajne, potom pastni ako to dopadlo ak zistis :D

Smokie

Ale ved takto to aj fungovalo kym neprisla ta *** BSA a nezacala to cele kur*it kvoli zisku par spolocnosti...:) Dnesne autorske zakony nie su postavene kvoli fair play, ale kvoli vydavatelstvam, ktore zaspali dobu a ich obchodne modely si stale myslia, ze sa pise rok 1971.
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

t0Mi

Quote from: Smokie on  27.05.2009, 14:14:32
Ale ved takto to aj fungovalo kym neprisla ta *** BSA a nezacala to cele kur*it kvoli zisku par spolocnosti...:) Dnesne autorske zakony nie su postavene kvoli fair play, ale kvoli vydavatelstvam, ktore zaspali dobu a ich obchodne modely si stale myslia, ze sa pise rok 1971.
A pritom sa dnes uz viac ťuká ako píše... :)

Smokie

"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

psicho

no ten pravnik to ma uplne pomilene, ten celi predpoklad je wroooong, skoda spolocnosti vznika pri uplne kazdej kopii ktora sa dostane k inemu cloveku ako temu ktory tu kopii zrobil ci uz zadara alebo ne :P :P :P

Smokie

Quote from: psicho on  27.05.2009, 23:33:58
no ten pravnik to ma uplne pomilene, ten celi predpoklad je wroooong, skoda spolocnosti vznika pri uplne kazdej kopii ktora sa dostane k inemu cloveku ako temu ktory tu kopii zrobil ci uz zadara alebo ne :P :P :P
To nie je pravda. :) Takto nemozes skodu vycislovat... Keby si si nemohol stiahnut cracknuty Photoshop, tak by si si ho kupil? Nekupil. Nahradil by si ho niecim inym. Cize tym, ze ho pouzivas cracknuty spolocnosti Adobe nevznikla ziadna skoda.
A rovnake to je aj pri filmoch, alebo hudbe. :)
- Homer Simpson -

JCube

Quote from: Smokie on  27.05.2009, 23:12:29
Psychologicky test:
http://www.kd-web.info/text_psycho.php

Vsetci povinne! :)
vyslo mi ze som chorobne nepriatelsky voci inym :D myslim ze to sedi
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"