• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

nighthunter

ee to by som dal iny smajl

"ono je nejaka kriza ?  :o :j_shocked:"
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

nighthunter

ywetka

Quote from: JCube on  06.01.2009, 04:09:47
peto jurasko :) s nim som aj ja mal jazdy :D aj tanka :D ale su tam aj haluznejsi :)

ja som s nim mala teoriu akurat... ale je to riadny sexista, cipana... kamoska s nim mavala jazdy a ze vraj vzdy mal bud nejake dvojzmyselne narazky, alebo jej rozpraval, ake mal za zivot frajerky a ako mu s nimi bolo :D
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

JCube

tak aj peto aj marek aj peto kavecansky su tam rovnaki :D to sa tam dobre trio suknickarov zislo :D

Agamemnon

Quote from: ywetka on  07.01.2009, 17:59:58
peto jurasko :) s nim som aj ja mal jazdy :D aj tanka :D ale su tam aj haluznejsi :)

ja som s nim mala teoriu akurat... ale je to riadny sexista, cipana... kamoska s nim mavala jazdy a ze vraj vzdy mal bud nejake dvojzmyselne narazky, alebo jej rozpraval, ake mal za zivot frajerky a ako mu s nimi bolo :D

hej, toto aj mne hovorili viacerí :D
All code is crap.

42

Tanka

Kym ti nechcel davat ohmatavat svaly.... ;D

mishelka

Akozee aj mne rozprava o svojich frajerkach obcas a tak: uz viem ze je rozvedeny, ze ma dve decka, ze teraz ma frajerku, ze jeho byvala zena chce ist do chorvatska byvat/pracovat... Porozprava si on, ale tak necham ho, nech sa vyrozprava ked potrebuje :D
Ale nie, on je v pohode, teda aspon pri mne. Nebali, ani dvojzmyselne narazky nema.. mozno niekedy tak posobi, abo taku debatu nahodi (ako naposledy zareagoval na cosi, co v radiu povedali, ze by ho zaujimalo, ze preco zeny raz za cas zrazu chyti taky "osial", ze potom podvadzaju chlapov :D ja ze neviem, ze to asi hormony budu.. a on po chvili zapotil ze: "mozno ja uz take pudy ani nemam ne :D hormony mi zostarli" :emot-LMAO: ), ale on fakt nic.. Mozno iba vtedy je taky, ked vidi, ze caja sa nuka :)))
A najzabavnejsie je, ze je strasne sebavedomy, stale na prednasky v takych obtiahnutych trickach chodi, zeby bolo svaliky vidno a tak (akoze aspon je na co pozerat, ked uz no :D ) :)) a po jazde vzdy zapoti ze: "idem do posilky", ze nenapadny :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

mishelka

dik dnes idem prestupovat pri tescu od tahanoviec na furcu a oproti mne ide s kocikom zenska - totalne monokle, fialove oci cele :j_shocked: :j_shocked: :j_shocked: Asi aj plakala, tma bola ta som nevidela poriadne.. A za nou jej chlap, tiez s kocikom, nasraty jak hovado, idu cez cestu, ta on na tom obrubniku skoro rozbil kocik jak s nim trieskal, skoro decko vypadlo
:j_shocked: :j_shocked: :j_shocked: :j_shocked: kde to zijem ak:

Pusta

tam kde coskoro (cca 10 dni) nebude plyn -tepla voda-kurenie

kOsTi

:trestac:

Pusta

hej? som dnes uz sla pesi a ne vytahom lebo ked vypnu kurenie a bude -20 tak to je tranzitna teplota beznej stredoeuropskej ocele a moze cely vytah spadnut ...tak sa uz ucim na schody :(

mishelka

moj srac mrzne v robote, ide len elektricky ohrievac tam.. a z USSteel poslali dve tretiny zamestnancov domcov

kOsTi

Quote from: Pusta on  09.01.2009, 04:25:45
hej? som dnes uz sla pesi a ne vytahom lebo ked vypnu kurenie a bude -20 tak to je tranzitna teplota beznej stredoeuropskej ocele a moze cely vytah spadnut ...tak sa uz ucim na schody :(

ti to len prospeje nepicuj...
:trestac:

Pusta

hej lenze tu neide len o mna ale aj o ostatnych ludi ...proste je to katastrofa :(

cheMicka

je to bieda. dnes som bola na zapocte v p25 - ussteel poslucharen a bola tam taka zima ze bolo vidno paru z ust pri dychani :D:D

Pusta

ta to je klasika tam mi ide para z ust aj uprostred leta....furt tam je zima  :hammer:

JCube

Quote from: Pusta on  09.01.2009, 04:19:22
tam kde coskoro (cca 10 dni) nebude plyn -tepla voda-kurenie
jakych 10 dni? vcera to bolo este 72

Pusta

dnes prisli na to ze cerpadla im funguju z vychodu na zapad ale zo zapadu (kde mame rezervy) na vychod im to straca tlak ..totiz  :sneaky2:

JCube

ved podstatne je ze blava bude kurit :) vidiek kurit nemusi

mishelka

Quote from: Pusta on  09.01.2009, 04:54:59
ta to je klasika tam mi ide para z ust aj uprostred leta....furt tam je zima  :hammer:
presne tak :D

Havran

ja viem ze to je stare ale ....   :whacko:

http://www.uzisito.sk/POZEMOK-NA-VENUSI_g120.html

to ja taky IMBA fake, by som chcel vediet komu idu tie peniaze
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

mishelka

ta podme si aj my spravit firmu... a budeme predavat pozemky na jupiteri a neptune :D
akoze neviem za co mam platit.. ze ma nahodia do dajakej databazy? tu si mozem spravit aj sama omg :ohmigod:

Pusta

a kto im dal pravo predavat pozemky na venusi? pytali sa nejakych venusanov? :puf: