• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

ApokalypS

no pekne.. :) a to sa ti ako take daco podarilo?
asi bude radost ta stretnut v skole.. :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

mishelka

som sa chcela vyzut, zohla som sa a bif do rohu stolaa :'(
nebude to vidno pod vlasmi, ale boli tooo :'(

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

plexisklo

Quote from: mishelka on  12.12.2008, 04:30:21
som sa chcela vyzut, zohla som sa a bif do rohu stolaa :'(
:)) povedz ze to mas z taekwonda
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

mishelka

Nechodim uz.. Ale chcem zacat od noveho roku :)
Inak v stredu som pozerala The Pacifier (tusim sa to tak vola, v SVK preklade Cumlikator, u cechoch je to Ochrance) s Vin Dieselom. No a on tam akoze mal ochranovat take decka 4 a niekde v dvoch tretinach filmu tam take male holky otravovali chalani. A tie holky tam zacali cvicit TAEKWONDO :emot-LMAO: ne tak som sa rehlila jak zacali ze "Hana, Dul, Set, Net" pif, paf, puf, kop :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: zlate to boloo

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Smokie

Bol som v Datarte na predcasneho Jeziska. Otec rozhodol, ze mi ide kupit tlaciaren. Super, clovek sa potesi. Konecne mam na com tlacit dokumentaciu :)

Po porade s jednym jeho znamym, odbornikom, sme sa vybrali do uz spominaneho Datartu a vybrali sme peknu HP Deskjet F4180.
Pridem domov, zacnem vybalovat, zapajat...a zrazu zistujem, ze chyba USB kabel.
No co, pohoda, niekde sa zapotrosil, najde sa. Hladam v krabici, hladam na zemi, pod stolom, pod postelou, pod vanou, pod psom... USB kablik nikde.

Kedze ako spravny chlap citam manual az po zapajani/montazi/instalacii, tak sa dozvedam, ze k tlaciarni je pribaleny adapter, k nemu kablik a USB kabel. Tiez sa dozvedam, ze obsah balenia sa moze LISIT, kedze manual je pre celu seriu F4100 a nie pre moju F4180. Nechce sa mi verit vlastnym ociam a tak chytim krabicu a otacam ju vsetkymi smerovymi stranami, az zbadam obrazok, kde je nakresleny jej obsah a tam skutocne ZIADEN USB kabel nie je...

Mi vysvetlite niekto na kieho frasa mariu jozefa pribalia k modelu ja neviem F4170 USB kabel a k modelu F4180 ho nepribalia... To robi rozdiel v cene 5 tisic, ze tuto seriu treba rozdelovat na modely s USB kabelom a na modely bez neho?!

HP Demencia! :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

hrmill

Smokie: no to je bezne pri HP-ckach kedze som ich dakedy predaval tak viem ze tam nieje USB kabel. Len skor by som povedal ze tek predavac je kkt ked ta na to neupozornil a nepredal ti ho :D
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

t0Mi

Ja som sa s tym tiez stretol v praci, som daval dokopy jeden novy pc a mal som k nemu pripojit aj novucicku hp... A vravim sefovi ze tam chyba USB kabel... A on ze k tlaciarnam bezne nedavaju... Tak siahol do takeho suflicku a tam ich mal asi 10, hold, asi o tom uz vie svoje...

Smokie

Quote from: hrmill on  13.12.2008, 14:51:48
Smokie: no to je bezne pri HP-ckach kedze som ich dakedy predaval tak viem ze tam nieje USB kabel. Len skor by som povedal ze tek predavac je kkt ked ta na to neupozornil a nepredal ti ho :D
Jj, ten predavac sam o sebe bol uzasny :) Ja som uz bol prakticky rozhodnuty, len otec este nad jedonu vahal, ked prisiel za nami ten predavac, ze nam ide pomoct... Dokopy nam nepovedal nic co by nebolo napisane na stitkoch regalov a aj to doplietol. Jedina vec, ktoru sme sa ho pytali bolo cislo kazety a to musel dlho neviem odkial lovit. Ked sme definitivne ukazali, ze this one, tak nam vypisal listok a poslal nas k pokladni a este za nami volal, ze nemate za co. Nam ani nenapadlo mu podakovat, ved ozaj nebolo za co. :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Smokie

Quote from: t0Mi on  13.12.2008, 14:56:29
Ja som sa s tym tiez stretol v praci, som daval dokopy jeden novy pc a mal som k nemu pripojit aj novucicku hp... A vravim sefovi ze tam chyba USB kabel... A on ze k tlaciarnam bezne nedavaju... Tak siahol do takeho suflicku a tam ich mal asi 10, hold, asi o tom uz vie svoje...
Mne vobec ani len nenapadlo, ze tam nemusi byt. Pred rokmi sme kupovali jednu lexmarku a tam bol. A pred dvoma rokmi jednu canonku do firmy a tam tiez bol. :) Sranda...
- Homer Simpson -

t0Mi

No pri drahych je.. Hold, dnes uz taky USB je luxus bn

Havran

jo a najlepsie je ze dakedy ti pri HP nefunguje len tak dajaky USB, bo uz ked je bars dlhy ta ti zacne pisat ze nemas pripojenu tlaciaren a tak
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

ApokalypS

Quote from: Smokie on  13.12.2008, 04:17:00
..
HP Demencia! :)
tak ta potesim, ze aj ja ked som si kupoval HP tlaciaren, tak som nemal pribaleny USB kabel..
no lenze mna na to predajca upozornil a hned mi aj jeden predal..
asi je rozdiel kupit HP, Canon ci Lexmark :)

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

LNC

k spotrebnym tlackam sa USB kable nedodavaju, neviem co je na tom divne, proste to tak je...
ma to viac dovodov, niekedy je napr. takyto kabel nepotrebny (ked Vam ostal z predchadzajucej tlaciarne, kt. uz nebudete potrebovat) alebo potrebujete proste inu dlzku, 1,2,3,4,5 metrov...
divne je to, ze predavac nespomenul, ze USB kabel je potrebny...

kazdopadne nerozumiem ludi, ktori si idu do elektier ako: "NAY, Datart, Electroworld" resp. "Tesco, Hypernova, ..." kupovat nieco k PC... ved na to su pocitacove firmy preboha. Ked chcem chladnicku, pojdem do Datartu, ale ne toto...

No ale holt, peňáze robia ludi, a setrit treba stale..
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

Smokie

LNC: je rozdiel kupovat komponenty k PC a kupovat tlaciaren...
- Homer Simpson -

Smokie

Quote from: LNC on  13.12.2008, 21:25:17
k spotrebnym tlackam sa USB kable nedodavaju, neviem co je na tom divne, proste to tak je...
Divne je praveze to, ze k niektorym sa dodavaju a k niektorym nie.
Divne je to, ze v manuali k tlaciarni sa docitas, ze jeden model sa s USB kablom dodava druhy nie...
- Homer Simpson -

ApokalypS

Quote from: LNC on  13.12.2008, 21:25:17
kazdopadne nerozumiem ludi, ktori si idu do elektier ako: "NAY, Datart, Electroworld" resp. "Tesco, Hypernova, ..." kupovat nieco k PC... ved na to su pocitacove firmy preboha. Ked chcem chladnicku, pojdem do Datartu, ale ne toto...
tak potom naco tam ten tovar maju?

LNC

a naco maju v metre od lajnozberov cez LCDTV az po mrazene kuracie krky? no nato, aby to predali... ja nwm, ale ja sa k veciam staviam tak, ze ked daco potrebujem, idem za specializovanou predajnou..

ad divne navody, no stava sa, ale nie som si vedomy, ze by akekolvek HP tlaciarne k sebe mali pribalene USB kable..

kurva ja sa nechcem hadat, ja len nemam rad hnusnu globalizaciu takehoto typu..

a sakra sproste zadanie z OS aaaa

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Pusta

//ten doublecross na tej vodke vyzera ako 2 hranove dislokacie  :D (metallurgy humor)

cheMicka

Quote from: Pusta on  13.12.2008, 23:58:51
//ten doublecross na tej vodke vyzera ako 2 hranove dislokacie  :D (metallurgy humor)

:emot-LMAO:

LNC

Ing. nemtom

LNC kazdy treti prispevok okomentuje ze je OOOOOOOOOOLD, opravte ma ak sa mylim, a opravte ma aj ak sa mylim v tomto: vacsina veci co tu je je tu preto lebo su dobre a nie preto lebo su nove, vopred dakujem za kazdu opravu
brix will be shat

Pusta

Quote from: cheMicka on  14.12.2008, 00:21:14
Quote from: Pusta on  13.12.2008, 23:58:51

:emot-LMAO:
ak tento moj prispevok mohol dakto aj pochopit tak jedine chemicka :D som rada ze aj pochopila :D

Agamemnon

to sme aj my mali na MaT, čo je to hranová dislokácia :P a pravdepodobne aj na strednej na fyzike :)
All code is crap.

42

Pusta

Quote from: Agamemnon on  14.12.2008, 03:31:00
to sme aj my mali na MaT, čo je to hranová dislokácia :P a pravdepodobne aj na strednej na fyzike :)
fiha to ste fakt spominali na strednej na fyzike? :h_shocked: ja som o tom nepocula kym som na vysku neprisla