• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

mishelka

ty vole...
No mne co divneho sa dnes stalo - ta bola som v Dargove, na tretom poschodi, som si sadla na tie lavicky, co tam su tak do kruhu (teda neviem ci sa to tak da nazvat, lebo je to kovove, ale da sa na tom sediet). A za chvilu pocujem dajaku sibnutu melodiu (priblizne 20sec stale dokola, totalne sibnuta! :whacko: :whacko: :whacko:).. Z automatov, postavenych pri stene! Ta akozeeee.. :ohmigod:
clovek si tam pride posediet, oddychnut, pockat na priatela, vylustit malovanu krizovku-dve-tri a dobreze pri tom nezosalie z debilnej hudby z automatov! Som si sadla na najvzdialenejsiu lavicku a stale som to pocula ako keby to slo vsade z reproduktorov! :462: Keby som sa vopred nedohodla, ze tam pockam, tak odtial ujdem. ak: Som tam musela sediet CELU POLHODINU!!!! ak: ak: A MP3ka VYBITA!!!! ak: ak: ak: MUCENIE!!!!!!!! bu bu bu bu
Az tam nabuduce pridem na bambusovu polievku, mam taky pocit ze sa nezdrzim a rozbijem to :03:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

nighthunter

a teraz si predstav ze tam robis 8 hodin kazdy den :emot-LMAO:
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Evica

kukali sme "horor" Tunel smrti... ako veduci povedal, vysoko intelektualny.. odporuca sa pozriet :evica:

wlade

ked horor tak Midnight Meat Train, najlepsie verziu s ruskym dabingom (samozrejme CZ titule) :D
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

Evica

poskytni, kukneme.. ja nie som informaticka a veduci je lenivy  :emot-LMAO:

wlade

Dawn of the FEI:

DeeL

toto asi neni az take divne, ale tha som dnes pozeral nejaku cestu si na nete a zaujimava detailna mapa je tam... ved pozrite sa:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

cim dalej tym castejsie take bude vidno
brix will be shat

Ing.Veduci

loool, ja okolo tej hornej prechadzam 2x do tyzdna ... vyj***** nagri  :hammer: (ja nie som rasisita, len nemam rad ciernych (a zltych, cervenych,....  :emot-LMAO: ))
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

mishelka

Quote from: Bc.Veduci on  24.10.2008, 16:29:49
loool, ja okolo tej hornej prechadzam 2x do tyzdna ... vyj***** nagri  :hammer: (ja nie som rasisita, len nemam rad ciernych (a zltych, cervenych,....  :emot-LMAO: ))
a preco zltych???!! zlti su mili :) aj cernosi su este ok.. :)))) a indianov nepoznam :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Evica

Quote from: Bc.Veduci on  24.10.2008, 16:29:49
toto ti pripomeniem

Pusta

mam otazku ze co robi toto -><- tlacitko v mojom IS

wlade

Dawn of the FEI:

Pusta

no ja viem ze mam robit... ale co sa bude skryvat za tym povestnym tlacitkom?

ppt

Stlac a uvidis ;D
Mozno nejaky SQL error a mozno nieco mudre :D

Pusta

Evica

akostne sumive vino ruzove... huber club...  :drink: po prestierani koberca chuti najlepsie  :drink:

Agamemnon

All code is crap.

42

Agamemnon

All code is crap.

42

neprihlaseny pouzivatel

life can be cruel... like peeing on babies

stricky

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

hmm no neviem ani keby si mi co urobil :D
:trestac:

Evica

nighthunter