• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

LNC

ale vsade sa ta snazia presvedcit o tom, ze to funguje :)
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

JCube

nj... :) ale keby daco fungovalo tak toho nie je tolko...to je ako s dietami... :D

DEMON

Quote from: radix on  17.06.2008, 02:52:24
aaaaaaaaaaaaa do pice 6hodin som cestoval ako kokot v pojebanom vlaku lebo sme jebli traktor :D

wow, keby tu bola autocenzura, tak z toho prispevku polovicu nemozno precitat  :j_shocked:
http://anime.quickbb.net/index.htm - nove forum o anime
http://www.gabrielknight4campaign.com/gb/guestbook.php - lebo nie len Willyho treba zachranit

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

TradeMark

Ja som dnes prisiel na to ze na co je vo Windows XP ficura briefcase (aktovka) a zacal som ju aktivne vyuzivat len aby som ohuril svoje pocitacovo-negramotne okolie.
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

Ing.Veduci

Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

stricky

si teraz prepis vsetky doklady o sebe...

Ing.Veduci

Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

stricky

Ing.Veduci

stricky

Ing. nemtom

brix will be shat

buhehe

Ing. nemtom

v profile pise ze sa da zmenit, ale nejak sa neda
brix will be shat

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

wlade

nezvyknem uz chodit do tejto sekcie ale neda mi napisat co som dnes divne videl.

Som dneska brigadoval za pokladnou v Kauflande ako vzdy a zrazu jedna zakaznicka vylozi styri sklenene flase s nejakou zelenou tekutinou. Ked som ich isiel dat prejst citackou kodom tak som si vsimol ze na flasi je napisane cannabis, nakresleny marihuanovy list a ze ide o luhovanu marihuanu. Omg kaufland predava marihuanu nakladanu v alkohole :ohmigod:

Za tych par dni co som tam, som zazil kadeco ale toto ma dostalo :D
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

JCube

jj...toto sa bezne predava...az na to ze obsah THC je menej ako pol percenta takze sa nejedna o nic navykove/nelegalne/super

Havran

Quote from: JCube on  21.06.2008, 13:17:48
jj...toto sa bezne predava...az na to ze obsah THC je menej ako pol percenta takze sa nejedna o nic navykove/nelegalne/super

taze na co je to dobre potom ??
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

stricky

kOsTi

Co divneho som dneska videl? Hmm no sice to nebolo dnes ale tak az teraz som dosiel domov... heh... bubenik Enter Shikari rozjebal pri poslednej skladbe bicie :D
:trestac:

pUf

nemam rad ked od rozkose nevedia co zo sebou a rozbijaju nastroje, alebo aparat... niekto co by dal za to, aby mal take top veci
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

kOsTi

no ale tak figel bol v tom ze to rozjebal nechtiac pocas piesne ;)
:trestac:

ywetka

Quote from: pUf on  21.06.2008, 23:54:05
nemam rad ked od rozkose nevedia co zo sebou a rozbijaju nastroje, alebo aparat... niekto co by dal za to, aby mal take top veci

to suhlasim s tebou... tiez ma to vytaca neskutocne ;)
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.