• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

puq

Quote from: eminkaa on  05.06.2009, 23:27:32
Quote from: puq on  05.06.2009, 21:19:50
aspon podla nazvov mi to pripadaju ako same chujoviny...zase sa holy kkt naucim na skole :)

webove technologie, pokrocile db technologie ani siete mi sice neprisli ako hluposti, ale je pravda, ze sme mali aj chutovky napr. TI alebo stavba pocitacov..  :emot-prettywink:

myslel som hlavne povinne predmety nie volitelne...ale zas nexcem prepast prihlasovanie sa na volitelne predmety inac to bude krizova cesta :D

wirer

spievajúci automechanik na britskom talente...

Paul sings Nessun Dorma high quality video/sound widescreen 16:9

momentáln emá opravené zuby, ročne niekoľkotisíc vystúpení...  :thumbs-up:

Ing. nemtom

skade mas ze rocne niekolkotisic? vis kolko to je? rok ma 365 dni
brix will be shat

t0Mi

No ked ja zratam moje vystupenia za rok tak to ani 1000 nie je... A ked by som ratal iba elektricku tak do 50...

Ing. nemtom

Quote from: eminkaa on  06.06.2009, 22:08:29
min. tri vystupenia denne

ked denne 3x vystupuje zjem vsetko co predomna polozite
brix will be shat

t0Mi

Skoro by som zabudol... Vcera som videl... Najskor maly uvod do deja:

Predstavte si... Napinava situacia, niekomu ide o zivot, sanitka ide velkou rychlostou, blika-svieti... V nevelkej vzdialenosti jej cestu krizuju kolajnice... Vlak zatial nevidno...

A) Co sa stane v kazdom americkom filme ?
Vyruti sa vlak, sanitkar dupne na plyn, sanitka zrychli a len tak tak preleti pre vlakom na druhu stranu kolajnic.  8)

B) Co sa stane v slovenskej realite ?
Po vlaku ani chyru ani slychu, sanitka zastane a caka kym sa rampar zobudi. ???

Smokie

a nebyt konca sichty, tak caka dodnes :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

t0Mi

AKO (NE?)FUNGUJE GOOGLE SQUARE
http://www.google.com/squared/search?q=university+slovakia

Ale ked to premakaju, tak ta myslienka je pekna...

No a za dalsie... COHO SME SA TO DOZILI... :emot-LMAO:
Project Natal from Microsoft [HD Trailer]

Ing. nemtom

co na tom nefunguje :D techniku tam pravom nedalo
brix will be shat

Ing. nemtom

jaj sice vidim ze odfotili ju ale dali k safarikovi
brix will be shat

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mishelka

flaky a praskliny na stene v kupelni

=>             =>            =>

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

kOsTi

:trestac:

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

t0Mi

Ale toto nie je 8) Big Fuckin Television™ Len pre vysvetlenie to mam aby som vedel pohotovo nastavit premietacku do spravnej pozicie ked sa robi nejake premietanie nejakeho hudobneho DVDcka alebo tak :)

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Smokie

Toho cloveka by mal niekto naucit pisat recenzie alebo vobec ho naucit nejakej stylistike, lebo toto sa citalo rovnako zle, ako sa zrejme hrala ta hra :) a to som to ani nedocital do konca...
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

cheMicka

prva vec.. nejde sa mi na irc prihlasit cez X chat.. bezne pouzivam tohto klienta kazdy den. dnes sa nejde pripojit :D stiahla som si chatzillu... sem tam zamrzne a v tabe sa objavi toto :D

http://img1.uploadhouse.com/fileuploads/4104/41040101aafc44e29058fbc1f0be68cd892bf01.jpg

t0Mi

Dverami ma vyhodis, oknom sa vratim spat:
http://televizia.joj.sk/tv-archiv/sedem/08-04-2009/2521254.html

BTW az dnes som nahodou zistil ze je taka relacia, preco KU*WA nikto nic nepisal ???!!!???!?!??!?!?!?!?

EDIT: A od dneska je JOJka pre mna najlepsia televizia na slovensku a Markiza... ? To je co ? Nejaky parapet ? Fuj !

Aniy

Quote from: cheMicka on  11.06.2009, 04:46:25
prva vec.. nejde sa mi na irc prihlasit cez X chat.. bezne pouzivam tohto klienta kazdy den. dnes sa nejde pripojit :D stiahla som si chatzillu... sem tam zamrzne a v tabe sa objavi toto :D

http://img1.uploadhouse.com/fileuploads/4104/41040101aafc44e29058fbc1f0be68cd892bf01.jpg
to si jak dokázala toto? :)

cheMicka

kOsTi

dig... som vcera videl jak zo mna spravili bakalara :D
:trestac:

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Ing. nemtom

brix will be shat