• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

odisla mi mys

normalne na nic nereagovala

som myslel ze nacisto posla

po restarte ide normalne

:emot-LMAO:
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

s cim si ju restartoval s kladivom??? :P

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Havran

to je skorej ze co sa mi stalo

isiel som na prezentaciu accenture, na DP, bo akurat vtedy som dosiel a sa dal vyhrat ipod, tak nam pri vstupe teta dala take cisla jak na tombolu, no a pozeram na to ne a tam 26, ale ta dvojka bola nejaka divna taka skosena na zaciatku tak som na to pozeral ze ako wtf, preco tak debilne tie cisla tlacia a som ukazal kamosovi, no a on na to pozrel a obratil mi papierik na ktorom bolo 97, shit happens :)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

nighthunter

Quote from: Havran on  12.03.2008, 05:19:23
to je skorej ze co sa mi stalo

isiel som na prezentaciu accenture, na DP, bo akurat vtedy som dosiel a sa dal vyhrat ipod, tak nam pri vstupe teta dala take cisla jak na tombolu, no a pozeram na to ne a tam 26, ale ta dvojka bola nejaka divna taka skosena na zaciatku tak som na to pozeral ze ako wtf, preco tak debilne tie cisla tlacia a som ukazal kamosovi, no a on na to pozrel a obratil mi papierik na ktorom bolo 97, shit happens :)
jo a zas si sa nam neozval !!!!
tam sme uplne hore sedeli s fanfom strickym a veducim
(tusim  fanfo aj skrical ze "havran" )

nighthunter

anketu na torrentbytes

What life are you happier with at the moment ?

- Real Life

- Digital Life

- Neither im miserable

- Blank vote (a.k.a. "I just want to see the results!") (ale na nasu specialnu najdlhsiu odpoved pre nemtoma to ajtak nema)

Havran

Quotejo a zas si sa nam neozval !!!!

sak to bolo vtedy jak som pisal aj ze koho som dnes videl, ta tam som napisal ze som vas videl

nighthunter

Quote from: Havran on  12.03.2008, 16:43:36

sak to bolo vtedy jak som pisal aj ze koho som dnes videl, ta tam som napisal ze som vas videl
Quote from: Havran on  12.03.2008, 16:43:36

a pristavit sa ?
ze hey yo, ja som Havran

Havran

Quotea pristavit sa ?
ze hey yo, ja som Havran
a ta to az na konci som si vsimol, a potom jak som visiel z miestnosti ta uz vas nebolo

fanfo

Quote from: nighthunter on  12.03.2008, 05:23:23
jo a zas si sa nam neozval !!!!

ne ja ale stricky sa burlivo snazil najst havrana, preto volal jeho meno :)

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

nighthunter

nighthunter

ten hula hop kruh ci a sa to vola (toto co sa toci na bruchu), niekto tym vttuningoval strom (do st velky)

DeeL

Quote from: nighthunter on  12.03.2008, 18:19:39
ten hula hop kruh ci a sa to vola (toto co sa toci na bruchu), niekto tym vttuningoval strom (do st velky)
zaujimave teda... to tam len teraz dal alebo myslis, ze este ako rastol? :D

btw: nabuduce bud zmensi obrazky, lebo sa to tu tak hrozne strasne pozera alebo hod len linky na fotky, lebo potom to FF pekne aj sam zmensi a ked uz nie tak sa lahsie v celom okne to pozera ako v takom mieste len na post-y...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

fanfo

inak ten hula hop sa da iste rozpojit a nasledne spojit ;), taze iste to tam nebolo od zasadenia stromu :D

Havran

noveho uja rano na jave, asi to bol ten typek co prednasa, chudak laco sa skoro ani k slovu nedostal ;)

a nas celkom povzbudil do studia, daco v style "toho roku je to vyberove, tak to bude mäso, kto nezrobi mini, pojde do riti"  :j_cool:

fanfo

vsak miny sa robili aj min.rok a co som pocul, tak mate presne to iste, co sme mali my.

buhehe

no a ake ine miny by ste xceli robit...akurat jak to bude vyzerat bude ine...princip je furt ten isty

nighthunter

prave pozeram serial Kyle XY

je tam clanok z novin

ked sa pozriete blizsie zistite ze mala cast textu je viackrat nakopirovana aby to bolo dlhsie

DeeL

tha toto je sila :D
Kubánci si už môžu kúpiť počítač
http://www.dsl.sk/article.php?article=5428

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing.Veduci

Quote from: DeeL on  15.03.2008, 07:44:55
tha toto je sila :D
Kubánci si už môžu kúpiť počítač
http://www.dsl.sk/article.php?article=5428

jeeej notebook z Tuzexu ... dam si :)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

radix

dudas... dnes.... elektrika....gj

nighthunter

diplomovy veduci mi hovori ze zadal do googlu bezúpecnost v elektronickom obchode a vybehlo mu tam moje meno :D

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

nighthunter