• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

t0Mi

Quote from: plexisklo on  31.03.2009, 05:57:03
mi dve asi 13 rocne holky povedali ujo  :o
To je zle, vedia ze si typek, a videli ti aj do tvare ? :ohmygod:

plexisklo

jj,som ich hned zdrbal ze jaka urazka (ako by spravny ujo mal :D )
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

t0Mi

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

puq

Havran

co sak mohol triky poskusat ze "nechcete ? ujo vam daco ukaze"  :emot-LMAO:
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

psicho

read my blog> www.codemazing.com <read my blog

kOsTi

:trestac:

psicho

keby to nebolo tuke tak poviem ze hej ,ale ze toje tuke, tak neviem neviem :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

radix

urcite 1.4. ... aj minuly rok to bolo,ze vsetky weby na skole boli "zmenene" samozrejme okrem tuke.sk

puq

Agamemnon

toto určite nie je divné, ale imo to stojí za prečítanie :)

http://drahovsky.blog.sme.sk/c/169884/Existuje-boh-alebo-syndrom-velkeho-trojuholnika-z-pohladu-IT.html

prečo tu nie je thread na zaujímavosti alebo ako to nazvať? :D
All code is crap.

42

Ing. nemtom

brix will be shat

Agamemnon

All code is crap.

42

puq

Agamemnon

jj :D prvá vec, čo ma napadlo, keď som to dočítal :) ale mne sa inak tá myšlienka páči :)
All code is crap.

42

puq

sak vpohode...ked je boh programator tak my by sme mali ist automaticky do neba ne?

Agamemnon

to podľa toho, aký je dobrý programátor :P ;D
All code is crap.

42

puq

Agamemnon

All code is crap.

42

Pusta

aga pekny clanok, dobre koncipovany, na zamyslenie + paci sa mi prenesenie vyznamu syndromu velkeho trojuholnika  :thumbs-up: :thumbsup:

plexisklo

I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Smokie

Chcel som si pozriet detaily k vysledkom volieb na TA3, tak som v prehliadaci napisal adresu ta3.sk. Dostal som sa na stranku Astronomickeho ustavu Slovenskej akademie vied. :)
Ze nejde len o presmerovanu domenu som zistil, ked som zbadal, ze vsetky odkazy na tej stranke vedu na domenu ta3.sk. Nechapem tu adresu. ???

btw TA3 ma adresu ta3.com
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies