• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

altlavista

cheMicka

moj pes dnes ked pocul a videl macky v tv , tak hned pribehol a sadol si pod televizor a sledoval tie macky a krutil hlavou z jednej strany na drhu :D potom vyskocil  prednymi nohami na stolik a zacal nuchat telku :D a ked zase zacali mnaukat tie macky tak zacal onuchovat repraky :D :D ked zmizli zobrazovky macky, zacal chodit okolo telky a nuchat :D:D dost vtipne to bolo :D este som take daco nevidela aby moj  pes robil.. stary havo(r.i.p.) si zvuky z tv vobec nevsimal.. ale tento co robi.. no lol :D

mishelka

budem spat.. uz sa mi to zda ze ani nemusim spat.. ale tak idem no.. konecne..

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

ppt

videl som apa bez siltovky!!!
nociboha ;D

Ing. nemtom

brix will be shat

radix

ApokalypS

Quote from: ppt on  08.12.2008, 20:13:38
videl som apa bez siltovky!!!
nociboha ;D
co keby si si vymyslel nieco vlastne.. toto uz tu bolo..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

nighthunter

MNE DNES STUDENTI SLUBILI PIVO, ZATO ZE SOM IM POMOHOL
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

:trestac:

ApokalypS

co to pocasie nalavo? ci azda kurzy pod tym? :D

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Agamemnon

hehe, to má web s frame-om, a keď dá link, tak dá link na frameset :) tak to potom tak vyzerá, že mi nič divné nevidíme na tom webe :D
All code is crap.

42

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ApokalypS

stricky

heh, vedel som ze v USA su nenormalni ludia... ale tak toto http://pocitace.sme.sk/c/4216668/vyhodili-ju-zo-skoly-pre-fotku-na-myspace.html ma dozralo.... to ako keby vyhodili ywet pre fotky z pred pred forumovice

JCube

cool :D aspon viem preco nie som regnuty na ziadnej podobnej sieti :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

ywetka

Quote from: JCube on  10.12.2008, 15:32:50

dakde som citala, ze to je vtakovina (tusim aj v diskusii sa to spomina), ze ju vyhodili kvoli zlym studijnym vysledkom a ona to na toto zvalila.. toto ze je vraj klasicka urban legend
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Havran

ako tam pisu "Podľa univerzity tým mala poškodiť dôstojnosť školy a propagovať pitie alkoholu medzi neplnoletými." tak hadam doktorantka uz je plnoleta tak nechapem celkom...
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

JCube

Quote from: ywetka on  10.12.2008, 17:42:08
Quote from: JCube on  10.12.2008, 15:32:50

dakde som citala, ze to je vtakovina (tusim aj v diskusii sa to spomina), ze ju vyhodili kvoli zlym studijnym vysledkom a ona to na toto zvalila.. toto ze je vraj klasicka urban legend
aj tak som rad ked je o mne na nete cim menej info :D paranoiaaaaa :D

stricky

no dnes som bol na konkurze v SIPC a ked ma nahodou zoberu tak vam venujem jeden clanok v HALO ci ako sa to vola... aby vsetci o vas vedeli...

kOsTi

:trestac:

t0Mi

Dnes som pozrel na vecernu oblohu a tam boli dve biele subezne dymove stopy.. Santa uz maka.  bp

JCube

ehm123

Quote from: t0Mi on  11.12.2008, 03:14:04
Dnes som pozrel na vecernu oblohu a tam boli dve biele subezne dymove stopy.. Santa uz maka.  bp

no nechcem ti brat iluzie ale ak to bolo nieco taketo tak to boli najskor chemtrails:

chcu nas vsetkych otravit alebo co to vlastne skusaju  :mishela
na nete je o tom dost info, napr tu:
http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1236&pjmeno=&kredit=&p1=

nighthunter

Quote from: stricky on  11.12.2008, 02:12:11
no dnes som bol na konkurze v SIPC a ked ma nahodou zoberu tak vam venujem jeden clanok v HALO ci ako sa to vola... aby vsetci o vas vedeli...
strixky mozem aj ja tam napisat clanok ?

mishelka

tresla som si hlavu do stola a teraz mam monokeel :'(

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D