• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

Ing.Veduci

Quote from: Evica on  28.10.2008, 06:39:09
ha ha
fakt smiesne

uz som naspat

dakujem cloveku, ktory sa regol ako ja.
E
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

radix

ApokalypS

Quote from: doc.returner on  29.10.2008, 00:57:02
Dnes som sa dozvedel radostnu spravu od svojho vyucujuceho ze som kokot. Proste tak ci onak som kokot. Dufam ze aj ja som mu aspon taky sympaticky ako on mne. :D
a kto ze ta to tak pekne nazval?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ApokalypS

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

doc.returner

Quote from: ApokalypS on  29.10.2008, 01:20:15
Quote from: doc.returner on  29.10.2008, 00:57:02
Dnes som sa dozvedel radostnu spravu od svojho vyucujuceho ze som kokot. Proste tak ci onak som kokot. Dufam ze aj ja som mu aspon taky sympaticky ako on mne. :D
a kto ze ta to tak pekne nazval?

Spytaj sa LMa, on dobre vie  :emot-LMAO:

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

doc.returner

Quote from: eminkaa on  29.10.2008, 01:25:25
apo, to si ty spravil, chichi, sranda...
no a aj mna by zaujimalo, ze ktory vyucujuci niekomu take nieco povedal :emot-rolleyes:

Aaaale, bolo to v dobrom. Len sa na to tazko reagovalo  :D

ywetka

heh, prave sa registrovala nova pouzivatelka s nickom Veduca :D :D :D pokial niekomu nedoslo, ze kto to asi je, tomu napomoze pozriet sa do profilu  ap
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

hrmill

neviem preco ale mne to z jej strany nepripade ako zvlastne :P
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

jeden american (bubenik liferuiner) vravi altlovi: "Actually, you do look like Harry Potter" :D
:trestac:

ApokalypS

Ing.Veduci

Quote from: Veduca on  30.10.2008, 05:03:12
vecer som sla s veducim co optimy a mal kupit spolubyvajucemu cigy. dosli sme do hentoho geschaftu a tetka od neho pyta obciansky. on mi hovori: "na toto som sa tesil" a tetuska hovori jemu "aj ja som sa na toto tesila"... vytasil obciansky, hh.. a tetuska ostala pwnuta ci jak sa to povie  :lol9:
ah:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

nighthunter

len neviem co by povedela kebyze vyzeras ako na avatare

nighthunter

nighthunter

a altla skor ako apokalyps

ale ty nedjes takze mfp

t0Mi

cheMicka

Co divneho som dneska videla:

dnes sme na cvikach mali videa o tom ako sa vyrabaju protezy... clovek by ani neveril aka je s tym babracka. robi sa vsetko rucne, pracne.. ani som nevedela kolko veci vseliakych tam ide a co vsetko treba porobit aby to nakoniec bolo funkcne a vyzeralo tak ako vyzera. hm :D

supersayan

the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

cheMicka

my sme ich mali z cd.ale pozriem ci nie su na nete

cheMicka

nasla som.. je to po castiach podelene a je to tam poprehadzovane. http://www.youtube.com/watch?v=8H7Y5IsHnRc&feature=related

kOsTi

:trestac: