• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

cheMicka

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

brix will be shat

Pusta

ja som za posledne dva dni videla vela divnych veci  :emot-LMAO: ... radsej ani nebudem menovat

Evica

Quote from: Pusta on  27.09.2008, 05:41:22
ja som za posledne dva dni videla vela divnych veci  :emot-LMAO: ... radsej ani nebudem menovat
ved sa nehanbi

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

supersayan

Quote from: Pusta on  27.09.2008, 05:54:05
=> http://www.tu-ke.com/forum/index.php?topic=2328.msg117091#msg117091
ja som si tam iba pozrel fotky a pacila sa mi ta prva, aspon nieco zname kedze ja mam taky vyhlad na tatry vzdy ked som doma :)
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

Havran

Quote from: cheMicka on  26.09.2008, 15:17:08
Quote from: Agamemnon on  26.09.2008, 05:23:27
Quote from: cheMicka on  25.09.2008, 22:25:35
ale zato jedna holka pri tabuli nevedela este ani ake znamienka sa davaju pri pocitani ... minus krat minus a take..  :ohmigod:

takých sme mali aj my na fei :) rovno ho vyhodil cvičiaci s tým, že zápich nedostane

pekne. :thumbs-up: to je tak, ked niekto z zdruzenej skoly odevnej pride na SjF

a nahodou si sa jej nepytala ci vie usit nohavice ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

mishelka

Quote from: Havran on  29.09.2008, 16:38:39
Quote from: cheMicka on  26.09.2008, 15:17:08
Quote from: Agamemnon on  26.09.2008, 05:23:27
Quote from: cheMicka on  25.09.2008, 22:25:35
ale zato jedna holka pri tabuli nevedela este ani ake znamienka sa davaju pri pocitani ... minus krat minus a take..  :ohmigod:

takých sme mali aj my na fei :) rovno ho vyhodil cvičiaci s tým, že zápich nedostane

pekne. :thumbs-up: to je tak, ked niekto z zdruzenej skoly odevnej pride na SjF

a nahodou si sa jej nepytala ci vie usit nohavice ?
moja mama vie usit nohavice.. hypertesco - uprava odevov pri vozikoch (pri vsupe), Pondelok, Streda, Piatok 14-18:00, dones si zips, gombik a latku ;)

Havran

ono, ja uz viem kde mi to urobia (usiju nohavice), skorej o cenu mi islo :)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

mishelka

mishelka

hram si hru Snake na mobile, prejdem prvy level dobrodruznej hry, ktory ma asi osem alebo devat obtiaznosti, do dalsieho levelu a dik tu - chyba aplikacie.. NullPointerException :D

DeeL

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mishelka

nooo nebolo to dneskaa, ale vceraa, robili sme mexicke vlny na prednaske z TI.. co z toho vyplyva? ze TI cloveku riadne sadne na mozog :D

mishelka

ta sak vpredu sme boli, uz koncom prednasky.. ale sme nevstavali, len ruky dvihali.. rehlili sme sa jakeby sme si snupli :D to vsetko to TI :D vzadu z nas museli mat riadnu srandu
a dneska som Jokerovi na KPr zapotila ze "ta co, ideme robit mexicke vlny?" ta spustil vybuch smiechu :D

Agamemnon

to bolo kpr, čo ste mali v p/25? čo sme prišli po vás do tej miestnosti?
All code is crap.

42

cheMicka

stretla som na technike chlapca, ktory si ma pamata zo zakladnej skoly, dokonca vedel do akej triedy som chodila :D mne bol malicko znamy z videnia.. ale nevedela by som vobec povedat odkial ho poznam a vobec nie ze chodil tam na zakladnu kde je  :emot-LMAO:

Pusta

mne sa minule stalo ze som nastupila do autobusu ktory siel presne opacnym smerom ako som xcela   :puf:

cheMicka

a este ked som sa rano ponahlala na bus z bytu tak som sla peso po schodoch a nie vytahom. a na tretom poschodi som videla na schodoch spat bezdomovca  :ohmigod: som sa radsej vratila o poschodie vyssie a isla vytahom :D