• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Co divneho som dneska videl (zazil, spravil)

Started by Havran, 19.02.2008, 22:59:58

« predchdzajce - alie »

Pusta

par ludi tu na fore by ti povedalo ze bud rada ze mas aspon tu kuticu na intraku lebo podaktori nemaju tu vymozenost  :puf:

DeeL

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Evica

Quote from: Pusta on  06.09.2008, 03:40:06
par ludi tu na fore by ti povedalo ze bud rada ze mas aspon tu kuticu na intraku lebo podaktori nemaju tu vymozenost  :puf:
ehm, ono by to nebola az taka kutica.. ale vypada, jak keby tam niekto nalepil na stenu nieciu fotku a potom do nej hadzal noze.

radix

doporucujem ti pobehat par intrakov po slovensku a potom bud rada ze si tam kde si

Evica

Quote from: radix on  06.09.2008, 14:49:04
doporucujem ti pobehat par intrakov po slovensku a potom bud rada ze si tam kde si
par intrakov som pobehala a videla som aj horsie (vid stary internat presov), lenze ti aspon za to nevygrcavali tolke peniaze

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Evica

ta 1400... more, keby ja vedela, okaslem toto tuke... a par ludom tym urobim radost  :lol9: ale ta zas no.. nestazujem sa.. mohlo byt aj horsie :D a stahujem sa k segre  :lol9:

stricky

ja som dnes bol v robote... majstrovi oznamil ze dnes uz koncim brigadu... a potom povedal taku zaujimavu vetu... v pondelok sa nejako dohodneme... :D

Evica

Quote from: stricky on  06.09.2008, 20:50:09
ja som dnes bol v robote... majstrovi oznamil ze dnes uz koncim brigadu... a potom povedal taku zaujimavu vetu... v pondelok sa nejako dohodneme... :D
nemal si koncit nahodou 28.8.?  :lol9:

wlade

Kde brigadujes ? Kolko platia cisteho na hodinu ? Viac ako 60 ? :)
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

stricky

tuto v tomto http://www.cwtmetal.sk/ no a po prepocitani mam tak 60-63sk na hodku

wlade

Uff to znie nebezpecne a fyzicky, narocne, radsej ostanem za pokladnou :) Ale dik za reakciu ;)
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kane77

Quote from: Havran on  07.09.2008, 18:40:30
co ste saleni
http://www.topky.sk/cl/12/314945/Rekordne-82-golove-vitazstvo-hokejistiek-SR-
hej, vcera som to videl.. a najprv som nechapal :D by som povedal, ze daco take ani neni mozne, ale ako sa zda tak je..
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

buhehe

boze sak to pre bulharky muselo byt....obdivujem ich ze to dohrali....

petrushka

toto sa stalo nam dneska v praci (business centrum - byvala priemyselna banka) - predny vchod v prdeli :)

http://petrushka.host.sk/praca1.jpg
http://petrushka.host.sk/praca2.jpg
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

DeeL

Quote from: petrushka on  09.09.2008, 23:10:13
toto sa stalo nam dneska v praci (business centrum - byvala priemyselna banka) - predny vchod v prdeli :)

http://petrushka.host.sk/praca1.jpg
http://petrushka.host.sk/praca2.jpg
ked vam tam take diery pred tou budovou kopu... minule som si myslel, ked som isiel okolo, ze ci to sa tam do prace chodi zadnym vchodom alebo co :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

brix will be shat

Havran

Ing. nemtom

brix will be shat

TradeMark

Dneska sa mi stala taka zaujimava vec. Jedna mamina znama (mojho kona brata syn - tote take paradne rodinne spojenia) jej zavolala ze vraj ja studujem tote pocitace ta ze jej dcere upravoval kamarat diplomovku a teraz ju nemoze otvorit. 20 minut som sa tam jebal na aute aby som dosiel a zistil ze ten jej kamarat jej to ulozil jak ODT a ona to nemoze otvorit bo Word jej hlasi chybu. Po dalsich 40 minutach co som isiel domov po CD s OOffice som sa tam vratil a prerobil jej to na .doc.

Na to predomna polozila papier ze naj jej pomozem upravit a doladit dajake detaily. Take veci jak okraje a nadpisy som jej upravil a potom som dosiel do takej casti ze som nemal ani sajnu co to odomna chcu (take vysoko odborne wordovske kktiny).

Cely cas tam sedela aj tota stara prazenica a ked zbadala ze som v koncoch ta ma odrovnala vetou:

"Tomasku ta ty studujes pocitace a take veci neznas zrobic? Ta to co vas v totej skole uca?"

Ponaucenie: Life sucks...
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

kane77

Quote from: TradeMark on  14.09.2008, 04:50:59
Dneska sa mi stala taka zaujimava vec. Jedna mamina znama (mojho kona brata syn - tote take paradne rodinne spojenia) jej zavolala ze vraj ja studujem tote pocitace ta ze jej dcere upravoval kamarat diplomovku a teraz ju nemoze otvorit. 20 minut som sa tam jebal na aute aby som dosiel a zistil ze ten jej kamarat jej to ulozil jak ODT a ona to nemoze otvorit bo Word jej hlasi chybu. Po dalsich 40 minutach co som isiel domov po CD s OOffice som sa tam vratil a prerobil jej to na .doc.

Na to predomna polozila papier ze naj jej pomozem upravit a doladit dajake detaily. Take veci jak okraje a nadpisy som jej upravil a potom som dosiel do takej casti ze som nemal ani sajnu co to odomna chcu (take vysoko odborne wordovske kktiny).

Cely cas tam sedela aj tota stara prazenica a ked zbadala ze som v koncoch ta ma odrovnala vetou:

"Tomasku ta ty studujes pocitace a take veci neznas zrobic? Ta to co vas v totej skole uca?"

Ponaucenie: Life sucks...
lol.. presne taketo situacie zboznujem :)
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

Havran

ja tiez musim kazdemu vysvetlovat ze nas neucia ovladat aplikacie ale ich vytvarat

Ing. nemtom

no zase moc nas toho nenaucia ani vytvarat :D kazdy rok to iste zadanie len v inom jazyku :D
brix will be shat

stricky

ale fakt je najlepsie to ich vysvetlovanie a potom ked vlastne pochopis ze ku picovinu od teba vlastne chce tak po pol hodine vysvetlovania to zbuchas za 10s