• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

co by ste uvitali na tu-ke.com?

Started by Johny Bravo, 09.02.2009, 18:51:11

« predchdzajce - alie »

wqwq

Quote from: Agamemnon on  04.03.2009, 20:35:47
Quote from: wqwq on  04.03.2009, 20:15:14
Quote from: Agamemnon on  04.03.2009, 19:27:38
kým sa karma menila normálne, tak to malo zmysel... keď si na tom začala skupina ľudí liečiť komplexy, tak dokázala, že ľudia na fóre sú sprostí a karma tu nemá, čo robiť...
ale ved to bolo obycajne cislo na co to tak dramatizovat... aj ked som mal -100 tak co... niekto sa nudil...

samozrejme, že to bolo len číslo :) ale to nič nemení na tom, že ľudia sú sprostí :) len ono, človek od vysokoškolákov očakáva istú úroveň :)
ved niektori este len pred nedavnom opustili strednu skolu   :ropebanana:

nighthunter

Quote from: wqwq on  04.03.2009, 21:09:15
Quote from: wqwq on  04.03.2009, 20:15:14
Quote from: Agamemnon on  04.03.2009, 19:27:38
kým sa karma menila normálne, tak to malo zmysel... keď si na tom začala skupina ľudí liečiť komplexy, tak dokázala, že ľudia na fóre sú sprostí a karma tu nemá, čo robiť...
ale ved to bolo obycajne cislo na co to tak dramatizovat... aj ked som mal -100 tak co... niekto sa nudil...

samozrejme, že to bolo len číslo :) ale to nič nemení na tom, že ľudia sú sprostí :) len ono, človek od vysokoškolákov očakáva istú úroveň :)
ved niektory este len pred nedavnom opustili strednu skolu  ap
podal gramatiky niektorIIIIIII este neskoncili ani zakladnu
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

kOsTi

:trestac:

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Havran

by som uvital banovat userov co furt *censored* s opravovanim gramatickych chyb...
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

radix

nighthunter

sa naucte gramatiku a potom si banujte kolko chcete

Pusta

ap

mishelka

Inak mam taku otazku... nedaju sa tie linky hore, cize tieto:

TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach > Board > O ničom (Moderators: DeeL, stricky, nighthunter) > co by ste uvitali na tu-ke.com?

zmenit na toto:

TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach > O ničom (Moderators: DeeL, stricky, nighthunter) > co by ste uvitali na tu-ke.com?

?

nezeby ma to nejako extra stvalo, ale to prve aj to druhe ukazuje na to iste a obcas si kliknem na to Board namiesto O nicom...

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

nighthunter

Johny Bravo

Quote from: mishelka on  11.03.2009, 01:10:15
Inak mam taku otazku... nedaju sa tie linky hore, cize tieto:

TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach > Board > O ničom (Moderators: DeeL, stricky, nighthunter) > co by ste uvitali na tu-ke.com?

zmenit na toto:

TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach > O ničom (Moderators: DeeL, stricky, nighthunter) > co by ste uvitali na tu-ke.com?

?

nezeby ma to nejako extra stvalo, ale to prve aj to druhe ukazuje na to iste a obcas si kliknem na to Board namiesto O nicom...

to neviem kvoli comu je to tam... asi je mozne vytvorit board1, board2...

kOsTi

neda sa to zmenit ... to "board" je sekcia... jedine zeby cele forum bolo jedna sekcia a to uz by bolo sux!

mishelka

Quote from: nighthunter on  11.03.2009, 01:31:05
Quote from: radix on  11.03.2009, 01:20:35
:D
a presne tento skaredy smajl vymenit za ;D
NIE, lebo tento: ;D je toto: :B !
Ten druhy si vymente za co chcete, ale za toto ;D prosim nie!
Edit: mozte dat miesto toho napr. tohto:  :emot-LMAO: a je po problemoch :) :emot-prettywink:

Quote from: kOsTi on  11.03.2009, 01:34:10
neda sa to zmenit ... to "board" je sekcia... jedine zeby cele forum bolo jedna sekcia a to uz by bolo sux!
a to BOARD sa neda premenovat? kebyze hej, tak to treba premenovat na medzernik a je to :D

kOsTi

tak premenovat hej ale na medzernik to asi nepojde :)

mishelka

tak na neviem co... to prve premenovat za _ a druhe za toto "technicka univerzita blabla" abo opacne... proste aby to nebolo take dlhe, lebo clovek len hlada kde je napr. O nicom :D

kOsTi

to prve je nazov fora... to bolo zmenene nedavno... ja som povedal ze kktina ale nikomu to nevadilo... tam mate! :P

mishelka

buhehe

t0Mi

Quote from: Fr3E on  11.03.2009, 03:10:25
Asi by bolo dobre napisat ze to "Thank You" sa tam zobrazi len ked mate nastaveni English jazyk.... som to tam hladal pomaly s windows lupou a nic(ani podobny svk ekvuivalent)..... potom ma trklo  :ringsmiley: Have a nice DAY

Tento bug je treba opravit...

nighthunter

JCube

nemas na koho hadzat exploity typu kalerab aby to spravilo segfault v aplikacii zabrany?
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Johny Bravo

Quote from: t0Mi on  11.03.2009, 04:35:03
Quote from: Fr3E on  11.03.2009, 03:10:25
Asi by bolo dobre napisat ze to "Thank You" sa tam zobrazi len ked mate nastaveni English jazyk.... som to tam hladal pomaly s windows lupou a nic(ani podobny svk ekvuivalent)..... potom ma trklo  :ringsmiley: Have a nice DAY

Tento bug je treba opravit...

no asi uz to funguje