• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

cinske alebo japonske znaky

Started by milanko, 31.03.2008, 00:39:23

« predchdzajce - alie »

milanko

tusim ze davnejsie som niekde v nejakom topicu cital ze niekto sa v tom vyzna...alebo ze pozna niekoho kto ano...

proste o co ide... potreboval by som niekoho kto mi vie dat vzor ako vyzera meno Ema v tych znakoch... dakujem
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

kOsTi

:trestac:

milanko

thx kosti... ale ja radsej keby to vyskladal niekto kto sa do toho fakt rozumie...kamoska si chce dat tetovanie tak aby som jej nepovedal nejaku kravinu :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

no ono je to cele troska komplikovanejsie s japoncinou napr... to co som tu dal je "Katakana" ktora sa pouziva na preklad inojazycnych slov do japonciny... ale mozno sa to da "poskladat" aj inak... ja do toho velmi nevidim veru :)

milanko

no jo .. ved ani ja do toho nevidim... preto haldam niekoho kto do toho vidi :)
(\__/)
(O.o )

pUf

aj tak skonci ako v tej reklame, ze jej tam vytetuju sushi, bambusove vyhonky alebo daco podobne  :puf:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

milanko

no presne tomu sa chce vyvarovat :D
(\__/)
(O.o )

stricky

ja som uz napisal, teraz len cakat kym sa mi ozve...

DeeL

tha ja som dnes dostal spravu od jedneho cinana v anglictine aaaa tha neviem kto by mu bol rozumel v tom hlavnom co mi napisal, ale zasa nezabudol ma pochvalit, zapriat pekne dni a aj celej mojej rodine zelal stastie... nooo to je kultura teda :)))

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

nighthunter

no lenze pre teba je dolezite to "hlavne, co ti napisal" a nie obkecy

btw prajem ti pekny vecer a tebe aj celej tvojej rodine zelam stastie nech sa ti dari a nech ti slnko svieti ned hlavou
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing.Veduci

Quote from: DeeL on  01.04.2008, 02:15:45
zapriat pekne dny

... to je odvodene od slova dna??? to ochorenie? tak to je teda kultura!!! :(
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

DeeL

Quote from: Veduci on  01.04.2008, 03:45:35
Quote from: DeeL on  01.04.2008, 02:15:45
zapriat pekne dny

... to je odvodene od slova dna??? to ochorenie? tak to je teda kultura!!! :(
ach jaaaj... opravene... neviem ako to tak vyslo sak to hrozne... som sa zamyslel ako to bolo v anglictine a potom som nerozmyslal co som po slovensky pisal az som to napisal takmer cinskou slovencinou :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

stricky

kOsTi

Pusta

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

nighthunter

stricky pohoda, mna prelozilo iba hunter, aj aj to raz ako 4 a potom ako 2 otazniky(mozem osikat menit si kodovanie)

kOsTi

inac... ten translator to prelozil presne z tych znakov Katakany co ja som tu daval na zaciatku :)

altlavista

stricky

kOsTi

altlavista

tak ono preklada len mena a ne take ze stricky ty lolo
Quote from: stricky on  02.04.2008, 19:45:57
kekecina aj to