• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

chcem si kupit device a potrebujem radu od skilled IT-akov

Started by nighthunter, 22.08.2008, 00:24:08

« predchdzajce - alie »

nighthunter

takze zacnem asi takto

hunter si chcel kupit iphone

iphone2 prisiel na slovensko

hunter uvidel ponuky operatorov

hunterovi spadla sanka, vypadli oci a zastavilo sa mu srdce a vyrazilo mu dych

=> hunter za tu cenu iphone2 nechce

a teraz: mam niekolko moznosti

a) pockam na vyhodnejsiu ponuku iphone2
b) kupim staru iphone 1tku od dakoho
c) kupim ipod touch
d) kupim daco pekne a mudre co vie wifi

cakam na fundovanu radu, konkretne ma zaujima moznost d, vedel by si daco poradit  , bud nejake mudre PDAcko, bud miniPC (okolo 10 000)

teraz som akurat kukal asus EEE, ale neviem aky to ma interfejs

takze prosim Vas pomozte mi

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Havran

ide od toho, co od toho zariadenia ocakavas, lebo napr od iPhonu okrem dziveho dotykoveho displaya vela nedostanes

do 12K dostanes Nokiu N82, sice nevyzera velmi stylovo ale funckionalne je to pecka (da sa na tom hrat Quake 2 ;))
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Ing. nemtom

veru tak, ser na ajfoun, a ked najdes nieco take co hladas tak ma informuj lebo tiez zhanam nieco take
brix will be shat

TradeMark

Radsej si kup volajake plnohodnotne PDA/Phone (HTC alebo HP abo daco take) jak iPhone lebo ten nema take vymakane ficury. Je to hlavne stylovka nez daco vymakane. Skoda penazi  :thumbs-up:.
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

DeeL

nooo nove HTC (diamond - daco ci tak sa nejako vola) je paradne... ale tiez drahe trocha...

co sa tyka notebooku Eee tak tie nove co maju 9" maju uz Intel Atom a to vydrzi s WinXP aj 5hodin na dodanej baterke... a troska mensia klavesnica ale da sa zvyknut a wifi je v pohode... ale to uz je v porovnani s niecim ako iPhone troska vacsie, aj ked tiez neni extremne velky...

co sa tyka PDA style zariadeni teraz nemam v poslednej dobe prehlad tak nechcem kecat blbosti... ale viem ze najdes napriklad aj v ponuke Orange telefony s Wi-Fi a aj bez nejakeho speci operacneho systemu... na maily a ine lahke veci to staci ale, no komfort PDA-like zariadeni to este nema

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

DeNaTuReMaN

HTC ma velmi dobre zariadenia. Mas tam windows mobile, nahadzes si tam aplikacie ake chces. Ja mam uz asi 4 roky starsi HTC wizard a tak som s nim spokojny,ze este stale po takej dobe, ho nechcem vymenit za nieco nove, povodna baterka stale vydrzi aj tyzden ked sa s nim nebabrem velmi. A taka stara sranda co ma wifi, dotykovy display, qwerty klavesnicu ide od ruky uz aj za 3000.

A ked si chces priplatit:
http://www.htc.com/www/product.aspx?id=49518
HTC touch PRO tato vec je aj imidzova aj ovela mudrejsia jak iphone (sice neviem kolko bude uvadzacia cena u nas)
V nedelu na obed budu krky

Raleon

Nechces sa radsej nadrogovat, jak kazde normalne decko? :D

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Havran

Quote from: DeNaTuReMaN on  22.08.2008, 04:59:47
HTC touch PRO tato vec je aj imidzova aj ovela mudrejsia jak iphone (sice neviem kolko bude uvadzacia cena u nas)

na EBay okolo 1K $
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kane77

ja cakam na telefon s androidom.. zrejme avizovany HTC Dream..
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

psicho

napicu vam take telefony ? ked mate privela penazi dajte na charitu , deti v afrike nemaju moc jedla !
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

petrushka

Quote from: psicho on  22.08.2008, 16:13:32
napicu vam take telefony ? ked mate privela penazi dajte na charitu , deti v afrike nemaju moc jedla !
i'm shocked. ak to nebol zjeb a recesia tak  :j_shocked:  :thumbs-up:
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

petrushka

a ked sme uz pri tych iphonoch tak z USA sa da kupit neblokovany za cenu okolo 400$ takze nie je o com. SR proste sucks na ceny.
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

psicho

Quote from: petrushka on  22.08.2008, 17:51:03
Quote from: psicho on  22.08.2008, 16:13:32
i'm shocked. ak to nebol zjeb a recesia tak  :j_shocked:  :thumbs-up:

jasom to myslel vazne

psicho

Quote from: petrushka on  22.08.2008, 17:52:12
a ked sme uz pri tych iphonoch tak z USA sa da kupit neblokovany za cenu okolo 400$ takze nie je o com. SR proste sucks na ceny.

k tej cene este pripocitaj clo + dan + postovne a cena bude velmi blizka tej slovenskej

Evica

hunto, psicho ma pravdu... daj chudobnym detom... napr mne

nighthunter

ok, ideme upresnovat
1. vdaka zza doterajsie tipy
2: iphone za tuto cenu nema zmysel kupovat, a zase cakat do neviemkedy nema zmysel kym bude cena normalne

3. ten asus eee som sa dopocul o nom rozne chyry, navyse ma prist nova tisicka v novembri

4. asi fakt najrozumnejsie bude nejake PDAcko kupit s WIN MOB systemom

myslel som ze viete nieco konkretne

resp KDE v KE sa mam ist pozriet na vyber (vo focuse som videl nieco, pojdem tam kuknut + tam maju aj to eee tak sa pozrem aj na to)
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Evica

hunto, uz sme ti to tu niekolkokrat povedali.. neminaj peniaze.. a ked ich chces uz silou mocou na nieco minut, tak mi zaplat skolne!

nighthunter

tusim som pisal ze cakam FUNDOVANE rady

zajtra asi pojdem kuknut do focusu na ten asus, popripade mrknem nejake PDAcka

kamos radi pockat za iphonom2, kym bude lepsia cena, uvidim v priebehu tyzdna sa rozhodnem

nighthunter

DeeL

Quote from: nighthunter on  26.08.2008, 02:55:31
asus EEE 1000HD bude asi moja volba
ja by som mozno zvazil aj Asus Eee 900 ... sice je pravda, ze dostavas o troska mensi displej, mensiu diskovu kapacitu a za rovnaku cenu, ale tak pri takomto cude je dost dobra aj pekna vydrz baterky... a tu mas takmer az 2x lepsiu ci uz vdaka novsiemu procaku Intel Atom alebo pouzitiu cisto SSD HDD... co v podstate znamena aj to, ze jedina pohybliva cast v danom notebooku je ventilator... aj ked ono uz je pravda, ze notebookove HDD toho dost vydrzia ale predsa sa len pekne hreju a rotuju... tolko moje poznamky k tomu... ale to len tak co ma teraz napadlo ;) ... vacsi displej a HDD je lakava ponuka taktiez urcite... monitor vsak ti tak ci tak viac nezobrazi, lebo pocet pixelov je rovnaky ;)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

nighthunter

DeeL

tak ja by som sa asi radsej zdrzal procesoru VIA (hp masina)... akoze nie je to zly procak na niektore veci, ale len ak by som robil ultra nizkoenergeticky nakladnu masinu bez ocakavania lepsieho vykonu... aj ked pravda teraz som nevidel zasa vela chartov k Intel Atom, len viem, ze tiez dost malo zerie, ale nejake to porovnanie vykonu s VIA procakom by sa zislo, no ocakavam, ze bude na tom Intel lepsie

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

nighthunter

psicho

kupik si kubiky kamo, roztocis biznis, a o rok sa budes prevazat na Escalade,

DeeL

Quote from: nighthunter on  26.08.2008, 17:55:54
atom bude mat 2 jadra

vyzera to ze asi pockam :)

http://www.cdr.cz/a/25120
to sa nacakas... aj tak nikdy taketo drobne zariadenia nebudu mat velky vypoctovy vykon a nie su na nic take urcene ;)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)