• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Bude drahší internát na Jedlíkovej?

Started by excellent, 02.12.2011, 23:54:17

« predchdzajce - alie »

radix

to su kurvy to nech v tej cene este zahrnu aj ten pojebany internet a nezistene zavady a nepoviem ani pol slova...
nech si este zrovnopravnia vsetky tie pozicie od SR cez stud policu radio a neviem kto vsetko ma ulavy na intrak

ach dpc este ze to je posledny rok, pre kopec ludi sa uz potom oplati riesit privat a uroven 1000x lepsia

stricky

neviem ci som to tu uz spominal ale aj nezistene skody idu hore na 20€

radix

Quote from: stricky on  13.12.2011, 19:01:36
neviem ci som to tu uz spominal ale aj nezistene skody idu hore na 20€
to su kurvy :D neviem ci som to uz spominal, ale akoze uz sa fakt snazia na vsetkom hrabat..

excellent

A štipko náhodou nejde hore? Alebo dotácia?
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

Shwollo

tety na ubytovacom sú už úplne pri*****é? dpc zrazu je cena za ubytovanie 166€. Hlavne, že som už zaplatil pôvodných 139€.

Dva týždne je tam vycapená cena 139 a oni si to zrazu zmenia na 166. boha krista teraz čo?
nepíšte mi SS - radšej mi píšte mail. (tá obálka pod mojim avatarom :)))

paloSK

Quote from: Shwollo on  13.12.2011, 22:53:28
tety na ubytovacom sú už úplne pri*****é? dpc zrazu je cena za ubytovanie 166€. Hlavne, že som už zaplatil pôvodných 139€.

Dva týždne je tam vycapená cena 139 a oni si to zrazu zmenia na 166. boha krista teraz čo?
Kde si na to prisiel ze 166 ??
:D

Shwollo

stricky

radix

nech sa pojebu ked to mam zaplatene doplatim inokedy.. stricky si nestudoval ci si to mozu dvihat len tak hocijak na zmluve?

Shwollo

na zmluve máš len, že musíš platiť podľa aktuálneho cenníka

excellent

Som dnes ráno zaplatil 139 a teraz kukám, že ***** 166 a ******** ******* **** lebo ******* ******* *****. FAKT čo tam tie "tety" robia ??? To čo je za systém ?!!! preboha, jeden papier dať vopred, alebo čo...ach

Tren

to nic ale ked k nam dnes vleteli rano ked sme spali a vyhrazali sa -50 bodmi zato ze mame saty na stolicke a mensi neporiadok ( nie spinu ) ziadne smeti a cisty koberec + 20€pokutou za mikrovlnu na chladnicke ta stacilo  :D

stricky

tren a mate novu chladnicku? dnes boli aj pri nas, dodrbali nas za to, ze v deravom linoleu (rozumej na jeho zbytoch) su flaky, a tie treba umyt... tak tiez ze nas vystahuju, a zajtra sa pridu pozriet ci to je umyte... tak sa tety rovno spytam, ze preco je jeden oznam na intrak.sk, a vsade pri vytahoch od 30.11.!!!! a ten novy capnu dnes, 2 dni pred 15tym!!!!!

stricky

Quote from: excellent on  13.12.2011, 19:40:23
A štipko náhodou nejde hore? Alebo dotácia?

vsak dotacia isla dole... :D

radix

ja navrhujem peticiu nech do tej sumy zahrnu internet a poplatky za tie nezistene zavady a nech ma po**bu z boku... ;) zuzku by som povelil jak sefku toho celeho :D

stricky

zuzkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Brand

Bol som na to kuknut, situacia je nasledovna:

- na vsetkych blokoch pri vytahoch je povodne info
- takisto na vyveske pred ubytovacim oddelenim je povodne info
- na nastenke na vratnici je vsak info nove

Foto v prilohe :D

paloSK

:D

stricky

Brand

Ja osobne som uz platbu riesil pred tyzdnom, je to skutocne nezmysel takato "rychla" zmena. V principe som proti tym tetam nic nemal, ale teraz uz bez vsetkeho: to su take sliepky, ze az. Tiez tie hygienicke kontroly teraz, bohakrista, clovek ani dospavat nemoze a jebu sa do kokocin, bo chumac prachu pri chladnicke od steny... Doma nemaju tak cisto, jak tu by chceli.

Pome na privaty! Sak za 70 - 80 Euro sa uz da :D :D

Inak, neviete ako je to na ostatnych internatoch? Predpokladam, ze cenotvorba ide zhora od Podolana etc. ... ?

Tren

stricky

myslim ze povazska ma do 40€ a teta upratovacka aj smeti vynasa :D

radix

oni tam aj tak kkt robia dole... som vobec neplatil za tie nezistene zavady a tetka mi 2 ci 3 tyzdne dozadu predvolanku da ze to nemam zaplatene.. akoze WTF co ste robila cely semester? dost skoro ste na to prisli :D

stricky: ty mozes byt rad ze neplatis tolko celych 7 rokov :) uz nejak polroka vydrzime

brand: mas pravdu to pri tej cene sa fakt oplati priplatit si za privat a mas to bez kokotkov na vratnici co si honia vlastne ego lebo na viac nemaju, ani chuji nad tebou nebubnuju hodiny denne, opiti studaci netrieskaju po dverach.. etc etc..

Brand

Tiez ma uz presiel ten "studentsky zivot", robim popri skole, potrebujem sa vyspat, mat klud. V-ecko ma uz nezaujima par rokov, takze tym len trpim kazdy utorok, kedy viem, ze urcite pred druhou nezaspim... To nie je ako porusovanie nocneho kludu napriklad? :)

excellent

Ináč na tú nástenku na vrátnici môžem aj ja niečo vycapiť? Rozmýšľam, že pôjdem vytlačiť a zavesiť to tam