• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

bojove haluze

Started by mishelka, 10.01.2008, 22:10:26

« predchdzajce - alie »

mrkvy

tha...  ah:  :j_cheesy:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Ing. nemtom

tak by ta omotala by si nevedel na co sahas:D
brix will be shat

DeeL

pokial by jeho nezacala tak motat a uzliky robit ... :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

plexisklo

I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Ing. nemtom

brix will be shat

stricky

ale sak ta holka nemoze mat silu.... sak potlaci a hned sa ohne....

mishelka

uff.. ta som vyhrabala z prachu tento topic.. ľudia toto cem:

http://www.katana.sk/ponuka/ostatne2.html (hore klik na obrázok v strede, teda Feng Lin - Golden)

Vie mi niekto povedať či to je normálne alebo to je podfuk? :) je to z tejto stránky http://www.katana.sk/.. Nerada by som totiž kúpila nejakú blbosť, aj keď to bude len na okrasu, ale aby to aspoň jablko preseklo keď už nič iné :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

wlade

Uz som chcel napisat ze mnajlepsie zistis ked tam zajdes osobne alebo zavloas ale som kukol ze ziadny kontakt na stranke nemaju ani adresu ani telefon, tak neviem :/
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

mishelka

tak je tam, keď klikneš na tú divnú vec na boku druhá z tých štyroch čiarok... ale ako telefón mi veľmi nepomôže :D
asi im napíšem maila a pôjdem sa do Prievidze pozrieť keď budem prachatá bp :bananadance:

BCAA

ked je uz tu topic o bojovych haluziach   nevie niekto kde by so mmohol kupit kovovy boxer ?? 

za odpovede vodpred dik

Pusta

by som povedala ze v armyshope  :emot-rolleyes:

radix

prievidza? ved to len hodinka cesty :)

wlade

Na mesiarskej je jeden armyshop, slusny vyber, len neviem presne cislo ale asi dvojciferne a prve zacina na 3. Pri nakupe ta nezabudnu upozornit ze s tym treba narabat opatrne ale predaju ti tam asi vsetko. Predavacka hovorila ze tam chodia SBSkari a ochranky nakupovat :)

Dawn of the FEI:

mishelka

no jeden armyshop bol v meste na odbočke z Mlynskej jak je ten kôň a ďalej ten dvor kde je záložňa.. neviem jak sa volá tá ulica..
a brat má taký boxer.. keď nezabudnem, spýtam sa kde ho zohnal :)

Pusta

pUf

skus kupit od mUfa alebo psicha :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

ywetka

aj ja mam :) tiez z toho army shop-u :D a odtial mam aj jednu peprovu hmlu... strasne fajne veci tam dostat, asi sa tam pojdem o5 mrknut :D
btw, naco ti je boxer? chces niekomu rozmlatit lebku?  :j_shocked: ak chces dobre finty, stiahni sa knihy Anarchist Cookbook alebo 33 ways how to kill a man with your bare hands :D tu druhu nam poradil jeden sofer v 11tke, ze jedine tak sa da prezit ako sofer 11tky :D, ze staci postrasit "obcanov" nejakou konkretnou technikou a daju nacas pokoj  :emot-LMAO:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

BCAA

hej presvedcili ste ma teda konkretne mishela ze mi to netreba :)

nighthunter

Quote from: ywetka on  10.05.2008, 02:12:34
aj ja mam :) tiez z toho army shop-u :D a odtial mam aj jednu peprovu hmlu... strasne fajne veci tam dostat, asi sa tam pojdem o5 mrknut :D
btw, naco ti je boxer? chces niekomu rozmlatit lebku?  :j_shocked: ak chces dobre finty, stiahni sa knihy Anarchist Cookbook alebo 33 ways how to kill a man with your bare hands :D tu druhu nam poradil jeden sofer v 11tke, ze jedine tak sa da prezit ako sofer 11tky :D, ze staci postrasit "obcanov" nejakou konkretnou technikou a daju nacas pokoj  :emot-LMAO:
to fakt ?
ak ma niekto tie knihy, dajte linky :P
asi pojdem kuknut aj ja do  armyshopu
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

co ta tej katany tyka cena tam bola kolko? 7500Sk ta si to porovnaj s tymto http://www.jatagan.eu/materials/zbozi/1311-damaskova-cepel-finger a to ma len 10cm cepel, ta si viem predstavit kvalitu....

mishelka

ta hej, ale zas nechcem za to utratiť mailand :D

radix

na to ze to chces mat polozene v polici :)

stricky

ta naco potom? kup si len tu cepel a mas pokoj

wlade

ahh 11-tka, na ten "autobus smrti" mam pekne takmer trojrocne spomienky, stare dobre casy... :)

Najviac srandy bolo ked "indiana jones" na Palackeho nastupil a autobus takmer umrel od zapachu :D

Dawn of the FEI:

pUf

ak chces dobre finty, stiahni sa knihy Anarchist Cookbook alebo 33 ways how to kill a man with your bare hands :D

toto su tiez srandy: http://www.youtube.com/watch?v=rQVaTEPOsTA&feature=related + dalsie casti :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook