• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

bojove haluze

Started by mishelka, 10.01.2008, 22:10:26

« predchdzajce - alie »

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

SirMephisto

Quote from: pUf on  11.01.2008, 02:37:06
nevadi.. neviem mi niekto povedat v akom rozmedzi sa pohybuje vysoko nadpriemerne iQ?
vysoko nadpriemerne je 130 a vyssie

nighthunter

omg

furt tu daco pripisete

a ja som furt prinuteny kuknut "new threads"

asi to tu pozamykam :D
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

Quote from: SirMephisto on  11.01.2008, 03:03:58
Quote from: pUf on  11.01.2008, 02:37:06
nevadi.. neviem mi niekto povedat v akom rozmedzi sa pohybuje vysoko nadpriemerne iQ?
vysoko nadpriemerne je 130 a vyssie
vdaka :)
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

http://www.liveleak.com/view?i=5e1_1199622703 ... najviac sa to hodi asi sem... aj ked... ale to je jedno... ale bacha... je to nechutne!
:trestac:

JCube

ty voleee...co siiii....
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

pUf

Quote from: nighthunter on  11.01.2008, 04:44:40
nz

s tebou sa nikto nebavil :D

a k tomu videu.. pfuuu..
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kOsTi

pfuuu? snad puffff nie? :)

pUf

ale videl som aj horsie , ble
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kOsTi

pUf

nemam, nedrzim take.. nechce sa mi na to ani mysliet. ked som to videl prvy a aj posledny krat tak som bol chvilu shocked
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kOsTi

a co to bolo? aspon to povedz...

ja som mal videjko tej popravy co bola v iraku ci afganistane ci kde... ale nekukol som si to nikdy pre isotu :)

JCube

fuj neviem co vas na takom humuse pritahuje...

kOsTi

pUf

neviem ako sa to kumne dostalo.. dajak som to stiahol a nebolo to co to malo byt alebo neviem.. bola to poprava.. nozom. mozno to co si ty mal.

a nepritahuje ma na tom nic.. :P nikdy som si to nepozrel umyselne, ze: haa teraz si mrknem nejaky krvak.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kOsTi

no ved to ani ja... ale ked ti niekto da link a napise co to je tak proste rozmyslas ci kuknut ci nie...

Ing. nemtom

to som aj ja videl, uz nikdy viac take nechcem vidiet
brix will be shat

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mishelka

Quote from: kOsTi on  11.01.2008, 05:02:06
http://www.liveleak.com/view?i=5e1_1199622703 ... najviac sa to hodi asi sem... aj ked... ale to je jedno... ale bacha... je to nechutne!
fuuuuj... a tá ženská sa ešte postavila potom sila... no najlepší boli asi všetci tí ľudia okolo, nieže by prišli a normálne ho odtiahli.. Veď ja by som ho zmasakrovala z rozbehu kopom do hlavy.. A keby to prežil tak aj do vajec :D Uff to bol humus.... bu (smajl čo grcká tu nie je :() Také veci mi už nedávajte do topicu!!!

nighthunter

mishelka

nemaž to, ja to už kukať nebudem :D

JCube

Quote from: mishela on  11.01.2008, 17:14:48
Quote from: kOsTi on  11.01.2008, 05:02:06
fuuuuj... a tá ženská sa ešte postavila potom sila... no najlepší boli asi všetci tí ľudia okolo, nieže by prišli a normálne ho odtiahli.. Veď ja by som ho zmasakrovala z rozbehu kopom do hlavy.. A keby to prežil tak aj do vajec :D Uff to bol humus.... bu (smajl čo grcká to nie je :() Také veci mi už nedávajte do topicu!!!
ver mi ze v podobnej situacii kazdy mysli skorej na seba aby sa jemu nestalo ako na druheho...ja si tiez vravim ako sa v ktorej situacii zachovat a nakoniec je z toho vacsinou nieco ine... :)

mishelka

tak to si píš že toto by som len tak nenechala.. A druhá vec, prvá pomoc nikde?? Veď tá baba sa dotackala 10 metrov, potom zaľahla a možno bolo po nej dokým došla záchranka...!!!

Ing. nemtom

jj aj mne sa nezdalo ze kazdy kuka jak ju tam nici, a este ked zacali donho drbat kludne pokracoval, neverim ze kazdy bol tak posraty ze si nekopne do takeho zmrda, co sa mimochodom ledva hybal
brix will be shat