• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

bilboardy

Started by JCube, 05.09.2007, 01:20:16

« predchdzajce - alie »

DeeL

cize bez pasu neberies?

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

nieco ako fuck??? :D

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

niektore su akoze fest brutal....

mrkvy

Takze damy a pani, mam tu este nieco, co sa svojim sposobom tiez tyka bilboardov. Nasiel som na sieti video potratu. Original natocene ako gynekolog robi potrat, plus nejake tie "deti/zarodky" (nazvite si to ako chcete).. Avsak je to len od 16 rokov, co sa tam aj pise a navyse je to fakt len pre silne zaludky... Vo vlastnom zaujme sa na to pripravte, lebo podla mna nic take tak skoro neuvidite... potrat(32.86MB)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

JCube

jj tu halusku som uz videl...vramci "osvety"...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

JCube

inac je to video strasne ucelove nakolko pri takej velkosti plodu sa uz interupcia na ziadost zeny nerobi...rovnako je to aj s tym bilboardom...

stricky

kedze mam navstevu tak doskajte s hodnotenim videa.... nech si to pozriem aj ja a potom mozeme spolu hodnotit... ;-)

mrkvy

Lamer, na co to sem pises, sak by sme dockali a potom by si sa vyjadril, ne? :) ci post + ? ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

nighthunter

sprava zo SITY

POTRATY: CBR poslalo videozáznam umelého potratu na ústavný súd

BRATISLAVA 16. novembra (SITA) - Ústavní sudcovia dnes dostanú videozáznam komunistami legalizovaného umelého potratu na DVD, ktoré im poslalo Centrum pre bioetickú reformu (CBR) spolu s listom zverejneným na www.pravonazivot.sk. Agentúru SITA o tom informovala riaditeľka CBR Jana Tutková. Ústavný súd má do konca roka rozhodnúť, či možno robiť interrupcie do tretieho mesiaca tehotenstva bez udania dôvodu.

Tutková v liste sudcom tvrdí, že kým interrupcia berie život dieťaťu, tehotenstvo berie dočasne nejaké zo slobôd matky počas deviatich mesiacov. Keďže dieťaťu ide o viac - o život, základnejšie právo na život by malo byť uznané. V demokracii, keď sú práva dvoch ľudí v konflikte, zákon musí chrániť základnejšie právo, píše ďalej Tutková.

"Komunizmus upieral základné ľudské práva - na súkromný majetok či slobodu vierovyznania, ktoré sú dnes priznané každému. Súčasťou komunistického útoku na ľudské práva bolo aj odopretie práv človeku pred narodením, ktoré naďalej pretrváva v tragických číslach - 39 obetí denne. Obhajcovia tohto násilia sa skrývajú za masku obhajcov žien a šíria marxistickú ideológiu, ktorej sme sa pred 18 rokmi chceli zbaviť. Až keď Ústavný súd SR uzná právo na život počatého dieťaťa, môžeme hovoriť o páde komunizmu na Slovensku," tvrdí Tutková.

Človek v štádiu tretieho, druhého aj prvého trimestra prenatálneho vývoja je podľa ponovembrovej Ústavy SR hodný právnej ochrany, píše sa v materiáli. Najnovšie poznatky v genetike potvrdzujú, že ide o nového človeka od momentu vzniku prvej bunky človeka s novou DNA. V prvých dňoch života embrya dnes vedia určiť pohlavie a genetické predispozície

Kampaň Právo na život vyzýva na všestrannú podporu tehotných žien zo strany okolia, aby nikdy nemuseli siahnuť po násilí potratu, ktorý zabíja dieťa. Komunistický zákon z roku 1957 ovplyvňuje ženy a ich okolie, aby zvažovali interrupciu ako legitímnu a etickú možnosť a nehľadali iné riešenia. Veľká časť verejnosti Slovenska však odmieta tolerovať toto násilie, dodáva Tutková.

(SITA, ky;nr), 200711160363
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

Veľká časť verejnosti Slovenska však odmieta tolerovať toto násilie, dodáva Tutková.

TOTO ma odkial???

mrkvy

Sak chodi do kostola, ne? A ked urobis pred kostolom prieskum, ci suhlasia, alebo nesuhlasia s potratmi, tak dostanes velmi "realny" obraz o tom.. :( By ma zaujimalo, preco za vsetky zeny, hovori iby prave tato jedna, ktora ma 29 rokov a je panna, takze istotne vie o com hovori... BIATCH! Ak to schvalia, tak pojdeme do ulic, co vy na to??
(\__/)
(O.o )

Pusta

Boze, to je 3.14ča  :ohmigod:

akoze ja normalne nenadavam, ale fanatizmus a ludska zaslepenost ma dokazu riadne vytocit  :whacko:

mrkvy

Hmm podla mna to su jednoduchsie ludske vlastnosti: tvrdohlavost a debilita... :ohmigod:
(\__/)
(O.o )

JCube

....aby zvažovali interrupciu ako legitímnu a etickú možnosť a nehľadali iné riešenia....

ta pica odmieta aj antikoncepciu...tak aku inu moznost? odporucam drahej panenskej pici aby sa opasala vybusninou a isla sa odpalit niekde...najlepsie tiez do pici...

dakujem za toleranciu uz mi je lepsie...

nighthunter

Ing. nemtom

lol ty ale mas prehlad:D
brix will be shat

stricky

Quote from: eminkaa on  17.11.2007, 19:07:47
tomu sa hovori vseobecna inteligencia :emot-prettywink: (dufam, ze si to nemyslel v zlom)

:hug:

stricky

Ing. nemtom

:) neboj nic v zlom, ked daco myslim v zlom tak je to plne nadavok
brix will be shat

stricky

Quote from: eminkaa on  17.11.2007, 21:46:54
jeeej, takeho smajla mi na fore este nikto neposlal

to vazne?

stricky

nemyslel som ze az taka bieda je tu s chalanmi :D

nighthunter

DeeL

Quote from: eminkaa on  17.11.2007, 18:32:51
... a kurnik, jak je mozne, ze onanovanie je pomenovanim pre nieco uplne ine...
v sirsom zmysle onanovanie mozes chapat ako akt ktory nevedie k tomu k comu by pri tom malo viest, a je uz jedno ci je to dielo len jedneho cloveka alebo dvoch... v takomto zmysle mi to dava celkom pekny vyznam ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

nechapem az tak co pises ale viem na co myslis :D