• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

bilboardy

Started by JCube, 05.09.2007, 01:20:16

« predchdzajce - alie »

mrkvy

Prazdnota naplna plno prazdnom... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

milanko

Quote from: mrkvy on  13.09.2007, 06:00:42
Prazdnota naplna plno prazdnom... ;)

hlboka myslienka teraz toto ...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi

kedy vieme ze sme plny prazdna a ako to rozozname od toho ked sme prazdny? :)
:trestac:

Pusta

koniec....toto sa ubera filozofickym smerom a to je zdraviu skodlive vzhladom na neskoru vecernu hodinu  :ringsmiley:

ide sa spat  :emot-sleepyhead: teda aspon v mojom pripade

kOsTi

aaale no... ja mam rad filozoficke uvahy... akurat sa dostaneme k niecomu peknemu a ide sa spat :( :( :(

mrkvy

Quote from: kOsTi on  13.09.2007, 06:03:25
kedy vieme ze sme plny prazdna a ako to rozozname od toho ked sme prazdny? :)
Mno ked som plny prazdna, tak som plny, aj ked iba prazdna, a ked som prazdny, tak som prazdny.. :) Zahada vyriesena.. ;) Idem asi aj ja buvat.. Bruuuu...  :-* ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

nighthunter

clovek tu par hodin ani netukne a hned sa tu zrodi takato zmysluPLNA diskusia
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

mrkvy tvoj vyrok... waw....lol... fakt pecka...deel nic si z toho nerob, som tu bol naposledy vcera rano...a dnes musim docitavat 3 strany.... co tak spravit nejaky denny limit? max 5 postov na uzivatela??? :ringsmiley:

mrkvy

:D to by sme sa potom daleko nedostali.. :) Jedine k tomu, ze by som sa postupne nalogoval ako mrkvy, mrkvy1, mrkvy10, mrkvy11, mrkvy 100... :laugh: :laugh: :laugh:
(\__/)
(O.o )

mishelka

prečooo veď konečne ráno sadnem po dlhočiznom spánku ku pc a začnem čítať posty a je tu toho tooolko veeelaa a hodka mi hned ubehne.. A eminke tiež čiže skôr pôjde domov :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Pusta

LOL mrkvy este ze ta mame lebo ja som uz zacala chytat paniku ze co urobim ked budem moct napisat iba 5 prispevkov  :nervous:

milanko

ale no... ved to by bolo vrazdenie fora... konecne sa to tu rozbehlo a ludia pisu.. je tu debata tak preco to zastavovat :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

ludia pisu???? ta hej ale stale ti isti...... frajeri

kOsTi

nj... horsie jak baby na trhu... :)

nighthunter

aby sme sa trosku vratili k teme (zas to musi hunter zachranovat) http://www.sme.sk/c/3484371/Videokomentar-Nie-pekna-ale-funkcna.html
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

aka je tu vobec tema???

milanko

Quote from: nighthunter on  13.09.2007, 18:18:09
aby sme sa trosku vratili k teme (zas to musi hunter zachranovat) http://www.sme.sk/c/3484371/Videokomentar-Nie-pekna-ale-funkcna.html

no v podstate to asi zhodnotil celkom dobre.. ja suhlasim s tym ze pocet interupcii asi neznizi ... ale urcite sa o tom zacalo diskutovat .. cize isty ucel to plni
(\__/)
(O.o )

JCube

boha jeho...clovek tu dva dni neni a vy tu narobite viac spamu ako prejde za tyzden svetom.. :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

a vraj zabasli spamoveho genia..... heh... este neboli tu na fore...
Quote from: stricky on  14.09.2007, 15:36:57
a vraj zabasli spamoveho genia..... heh... este neboli tu na fore...
megaROFL

mishelka

Quote from: stricky on  13.09.2007, 17:41:27
akože vďaka... :sneaky2: :huh2:

stricky

Quote from: mishela on  14.09.2007, 15:47:18
Quote from: stricky on  13.09.2007, 17:41:27
akože vďaka... :sneaky2: :huh2:

nieco zle som povedal??? nechapem.... stabilny ludia... a nikto novy... zatial...???

mishelka

jaže sme ťa už omrzeli alebo čo...

mrkvy

Ale neee, aj tak nema co doma robit.. (ako ja.. :( ) Tak aspon na forum spamujeme.. :P Ale jak tak checkujem, tak Ty si pomerne new na fore, ne? Ci aj predtym si pisala? Bo dajak nepamatam na Teba... ;)
(\__/)
(O.o )

mishelka

nee, to len DeeL ma na to naučil v druháku :D

mrkvy

Mno moze byt.. ;) Bo dajak nepamatam na Teba, z mojich zlatych cias.. :P :)
(\__/)
(O.o )