• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

bilboardy

Started by JCube, 05.09.2007, 01:20:16

« predchdzajce - alie »

nighthunter

Quote from: milanko on  09.09.2007, 02:53:03
Quote from: stricky on  08.09.2007, 15:41:06

Tá ( Europa ) podľa neho "nesmie popierať svoje kresťanské korene", ktoré sú "dynamickou súčasťou pri prechode do tretieho tisícročia".

no lol .. tak akoze toto ma dostalo :D dynamicka sucast pri prechode do tretieho tisicrocia :D
myslim ze v tom 3. tisicroci uz sme
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

JCube

dynamicky by sa konecne mohli odlifrovat do minulosti alebo aspon to zreformovat tak aby skutocne cirkev bola moderna a dynamicka...co s ratzingerom nebude najblizsie roky mozne...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

s nim asi nie.... :huh2:

milanko

viete si niekto predstavit modernu cirkev? ved by babky opluli taku cirkev...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mrkvy

Zrusit... Babky aj cirkev... :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

milanko

:D secko zrusime..a ostane len TUKE forum ... hm?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

stricky

nighthunter

TUKE forum forever
a kedze ostane len to, za reklamy uverejnovane na fore budeme pytal veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela penazi
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

mishelka

jj..
a kedy dajú dole tie bilboardy? :(

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

BCAA

ja som si az dnes vsimol ed som dlhie stal na zastavke ze ten plod na tych bilboardoch nema hlavu     sila no      ale realita je casto kruta :)

JCube

Quote from: mishela on  11.09.2007, 22:41:11
jj..
a kedy dajú dole tie bilboardy? :(

maju byt do konca septembra kedy by uz malo byt rozhodnutie ustavneho sudu ci su legalne alebo nie...

edit: interupcie nie bilboardy...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

milanko

koncom septembra sa ma o tom rozhodnut? no to som zvedavy ako to dopadne
(\__/)
(O.o )

mishelka

je minečku to sa na ten humus budem pozerať do konca septembra ?!?!?!!!!

milanko

no ked sa pochlapime a pozenime :D (nemylte si vyznam )  tak zrusime tie bilboardy svojpomocne... trosku rebelie nikoho ete nezabilo
(\__/)
(O.o )

stricky

mishelka

mňa napadlo to niečím prelepiť... Takým že CENZÚRA... Ale to by ma vyšlo draho a musela by som sa pri lepení pozerať na ten bilboard, tak som to hneď zavrhla.. Má niekto nejaký ďalší nápad? :emot-prettywink:

milanko

prides bilboardu od chrbta :) vezmes flexu... trosku ramusu .. potom zakricis varuuuuuuj .. a bilboard leti ksichtom k zemi ;)
(\__/)
(O.o )

mishelka

:D ok kto sa na to podujme? :D

stricky

ci Boha... (sorry Boh) ... mam doma das 3 flexy... oco s tym robi.... aj okuliare a rukavice dam, kotuce tiez po chuja.... budeme jak ked otvarali olympiadu... tusim v Grecku... tam pobehovali s tiez s nimi a robili SHOW...  :j_shocked:

nighthunter

mas 3 ?
takze ty, ja a este dakto
mishela ides ????

Pusta

to je najhorsie ze to vsetko stoji peniaze alebo nervy....treba naist nejake optimalnejsie riesenie  :emot-rolleyes:

milanko

kolko to bude stat? ved flexy da stricky... ludia su.. mozem byt treti :D ... a ten kusok elektriny aj zaplatime.. to nebude vela :D
(\__/)
(O.o )

mrkvy

Popripade, keby sa nam nechcelo tahat kable so stavou, tha mozme tak rucne, ako nasi stari otcovia, ze moja Tvoja... :) Siiice, ked tak pozeram do zrkadla tha s touto postavou toho vela nenapilim, ale tha ja sa posnazim... ;)
(\__/)
(O.o )

mishelka

Quote from: nighthunter on  13.09.2007, 01:38:24
mas 3 ?
takze ty, ja a este dakto
mishela ides ????
nie, dík, to by dopadlo, keby som ani flexu nezdvihla :D prenechávam milankovi :)