• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

bilboardy

Started by JCube, 05.09.2007, 01:20:16

« predchdzajce - alie »

stricky

neviem ci niekto registroval clanok v predchadzajucom alebo tomto tyzdni Sterilizovana zena porodila.... Neverim, ze by to bolo jej chyba.... tiez si myslela ze to bude 100%... ale ked sa uz pokasle aj toto.... fakt neviem....  :trestac:

milanko

podla mna by interupcia nemala byt zakazana... je to na kazdom ako sa rozhodne... ved si za to ponesie nasledky sam.. ak si predstavite situaciu ze by sa malo narodit dieta do rodiny ktora mu nedokaze zabezpecit plnohodnotny zivot, mozno ani nie do rodiny ale len partnerom ktori spolu ziju, davaju si pozor, ale ved vieme ze ziadna ochrana nie je na 100%... tak v takom pripade by ta interupcia mozno nebol az taky zly napad... proste ak uz chcu nieco propagovat tak viac prevenciu a nie riesenie nasledkov ...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mishelka

no ja nechápem jedno.. Čo sa kto stará do MŇA či zabijem malého človiečika alebo nie... Veď to už bude na mojom svedomí či nie? A keď už aj o tej cirkvi točíme, tak kto za to pôjde do pekla, ta ja ne??  :whacko: :whacko:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Pusta

btw. peklo neexistuje  :h_cool:

milanko

a kde sa potom vsetci stretneme ???
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

milanko

Quote from: mishela on  07.09.2007, 15:25:15
no ja nechápem jedno.. Čo sa kto stará do MŇA či zabijem malého človiečika alebo nie... Veď to už bude na mojom svedomí či nie? A keď už aj o tej cirkvi točíme, tak kto za to pôjde do pekla, ta ja ne??  :whacko: :whacko:

hlavna vec ze sa staraju ci pojdes na interupciu alebo nie... ale o to sa uz nestaraju ze by sa ti narodilo decko a nedokazala by si sa onho postarat pretoze na to nemas prostriedky...ked tak velmi su proti interupcii tak potom nech pomahaju a zabezpecia ta aspon financne nech si schopna sa o decko postarat...
(\__/)
(O.o )

Pusta

no hej ale to by potom na urcitej "mensine" co zije na slovensku dost prerobili  :ahaha:

milanko

:D no tam by to riadne krachlo :D
(\__/)
(O.o )

mishelka

Quote from: Pusta on  07.09.2007, 16:29:45
Ja viem že nie.. Ale podľa cirkvi áno...

stricky

Quote from: mishela on  07.09.2007, 19:35:17
Quote from: Pusta on  07.09.2007, 16:29:45
Ja viem že nie.. Ale podľa cirkvi áno...

ta co teraz???

Pusta

mrkvy

Quote from: milanko on  07.09.2007, 18:19:48
hlavna vec ze sa staraju ci pojdes na interupciu alebo nie... ale o to sa uz nestaraju ze by sa ti narodilo decko a nedokazala by si sa onho postarat pretoze na to nemas prostriedky...ked tak velmi su proti interupcii tak potom nech pomahaju a zabezpecia ta aspon financne nech si schopna sa o decko postarat...
Mno yo, alebo nech sa staraju o prevenciu.. Vsaq to nie je normalne, za jedny Durexy 70Sk pytat... Preco nerozdavaju kondomy zadara? Jaaaj, to je neeticke a nemravne, ale 11 tyzdnovy (ci kolko to) plod vycapit na MHD, to je v poriadku... :whacko: Na nervy s nimi... :P
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

Pusta

a vies kolko asi thak stala ta reklamna kampan!!! nezeby tie peniaze vyuzili na lacnejsie gumy  :h_laugh:

mrkvy

Ich to nekaka.. Vies kolko ma cirkev penazi?? :) Sportka = milodar... ;)
(\__/)
(O.o )

Pusta

mishelka

LOL  :emot-LMAO: a ešte sa sťažujú :emot-drunk:

stricky

a este chcu, aby sa Slovensko bolo krestansky stat, a aby sa povinne na skolach ucilo nabozenstvo.... ehh :whacko:

stricky

prave citam.....  Interrupcia nie je ľudské právo, naopak www.aktuality.sk/spravy/zahranicne/interrupcia-nie-je-ludske-pravo-naopak

Tá ( Europa ) podľa neho "nesmie popierať svoje kresťanské korene", ktoré sú "dynamickou súčasťou pri prechode do tretieho tisícročia".

to kde sme doteraz zili, ze toto sme si neuvedomovali??? mne ako ateistovi (verim v sameho seba) uz len mne toto pomoze, pokial Ratzinger nebude oddelovat ateistov od veriacich.... nech si veri kto chce, ten kto si mysli ze mu to pomoze, resp. kto bol k tomu vychovavany... Ale nikto z Rima mi nebude hovorit co mam alebo nemam robit, resp. co si mam mysliet....  :hammer:

Pusta

mno by len zaujimalo ze ako si mozu dovolit tvrdit ze zena nema na to pravo o tom rozhodovat....pokial viem thak este ziaden chlap nevynosil dieta a uz vonkoncom nie dajaky katolicky farar  :03:

JCube

ono spejeme do toho stavu ze aj katolici budu chodit opasani vybusninami...zacne to opus dei a skonci pri babkach na vidieku... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

niekto cital Da Vinciho kod .... mozno budu tie babky v utoku- rimsky imperiani :D

milanko

Quote from: stricky on  08.09.2007, 15:41:06

Tá ( Europa ) podľa neho "nesmie popierať svoje kresťanské korene", ktoré sú "dynamickou súčasťou pri prechode do tretieho tisícročia".

no lol .. tak akoze toto ma dostalo :D dynamicka sucast pri prechode do tretieho tisicrocia :D
(\__/)
(O.o )

mishelka

akože.. no comment, týmto všetkým ste vystihli všetko čo som chcela povedať (teda napísať) :)

stricky