• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

bilboardy

Started by JCube, 05.09.2007, 01:20:16

« predchdzajce - alie »

JCube

zaujimal by ma vas nazor na tie nove bilboardy co su ohladne interupcii... co vy na to? mne osobne sa forma akou to je prezentovane nepaci (najma ked na to pozeram vzdy ked pozriem z okna  :huh2: ).. pytam sa to preto lebo studenti zvyknu byt osoby mysliace a rozmyslajuce... :thumbsup:
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pusta

osobne by som interupciu asi nepodstupila ..1) lebo som citlivka 2)deti mam rada.....ALE odhovarat ludi od toho takouto formou je podla mna akurat kontraproduktivne :ohmigod: ..... ja za tym vidim nejaku cirkev ktora teraz  mlci....a hranici to teda s nabozenskym fanatizmom :whacko:

JCube

nj vidim to tak podobne...ja by som skorej riesil prevenciu a planovane rodicovstvo ako daco taketo...toto mi pride barz pritiahnute za vlasy...

Pusta

thak toto by bolo mozno vhodne pre tie "expertky" ktore si z otehotnenia nic nerobia...lebo"ved existuje interupcia, thak kde je problem"............ale normalnym zdravym ludom to akurat zneprijemni den...popripade vyvola strasnu paniku u dospievajucich  :baaa:

JCube

normalne zmyslajuca osoba da podla mna radsej 500 za tabletky alebo nejakych 70 za durexy ako by riesila spolu s bilboardom ci ano alebo nie... :D

Pusta

neuveris mi .... ale mam jednu kamosku ktora ochranu vobec neriesila....a boli z toho uz 2 potraty  :whacko:

JCube

ja som pisal o normalne zmyslajucich osobach...na svete je vela ludi a len malo sa dostane do skupiny normalne zmyslajuci...a hlavne zodpovedne..

Pusta

no thak to mas pravdu  :emot-LMAO:

stricky

ja som zatial tieto billbordy nevidel.... ak niekto moze nech sem hodi obrazok a potom sa k tomu nalezito vyjadrim....

JCube

je to nieco na tento styl..trosku ine ale dost podobne

http://www.sohlnet.org/Truth%20truck%20large.jpg

milanko

no je to podla mna dost hlupo riesene tie bilboardy... nevhodne su... ale je na tom aj kusok pravdy.. hlavne ako ste uz nacali co sa tyka osob ktore si chodia na potrat ako do pekarne po rozky... len je to podla mna prezentovane nevhodnym sposobom... a ako si nacrtla Pusta to s tou cirkvou...tiez mam z toho podobny pocit...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mishelka

je to hrozne hrozne hrozne morbídne.. Nieže by mi z toho bolo :ahaha: zle ale je.. No a s tou cirkvou súhlasím tiež.. :whacko:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

stricky

to je potom nieco na ten styl ako boli reklamy na tusim na Saw alebo na Hostel - taka kritika ze to museli stiahnut- som zvedavy ako dlho to tu vydrzi.....  :huh2:

BCAA

neviem no mne sa to zda celkom v pohode     teda treba veci ukazovat ake su     

mozno ste niektori videli tiez reklamu ohladom bezpecnej jazdy na cestach alebo take nieco   na ceskych televiziach to chodilo    co chodi tam taka osoba a vysvetluje ze jazda o 10km/h menej moze zachranit zivot   a potom ho kruto prejde auto           dokonale vhodne   veru ked som toto videl prvykrat   tak trosku som bol v pomykove   

ale ukazali veci ake su              no more pretvarka   

DeeL

noo tak ja som akoze samozrejme tie billboardy tiez nevidel... ale zaujimava debata sa tu rozbehla... akoze kazdy ma pravdu, ale je tu este jedna vec, ze na kazdeho zabera nieco troska ine a preto mozno sa snazi takto oslovit istu skupinu ludi aj ked ostatnym je to bleeeeee... akoze...

radsej sa zamysliet a robit veci s rozumom, lebo potom stale su nasledky, ktore treba znasat a nie od nich utekat (lebo aj to zanecha nasledky ;) )

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mrkvy

Mno akoze podla mna to vyvolalo presne opacny efekt ako to malo vyvolat.. Holka tiez papa tabletky, pravidelne, ale co ked sa nieco pritrafi? Pride zly den, nahodou sa nieco zadari napiect a potom co? Verim ze aj to malicke ma narok na zivot, ale nie za takuto cenu.. Si zoberte, ze by sme museli nechat skoly, zacat workovat a za tych par supiek, by nam nebolo sveta zit.. Pravdu povediac dva mlade zivoty dodzubane koli tretiemu, ktory bol vlastne nechceny.. A akoze si ani neviem predstavit, ze by som mal vychovavat nejake dieta.. (ved este aj ja sa v podstate citim ako dieta..) Ked uz rodicovstvo, tak planovane, aby deti boli pre radost a nie na obtiaz.. A holkam, ktore nemaju ani snahu si davat pozor (poznam takych par), by som dal podviazat vajecniky (krute, ale ucinne).. Mozu pokracovat v tom co robia a nemusia mat starosti... Oni by potom prisli na to, o co prisli..
Mno som sa trosku rozkecal, ale myslim, ze ma chapete, vsak?? ??? :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

mishelka

Ja si tiež myslím, na mňa to má takisto opačný efekt.. Ale dobre no..
A ďalšia vec, neviem neviem či by sa takémuto dieťaťu žilo v rodine nejako dobre, nielen kôli tomu, že nie sú peniaze a tak, ale hlavne kôli tomu, že bolo nechcené. To sa potom ťahá s tým celý život. Mám to trošičku doma, našim som sa tiež tak podarila že nedal pozor oco a potom to mame pokašľalo život.. Ale neviem si predstaviť že by ma každý deň nepriamo vinili z ich blbej situácie a tak, pretože aj tak mi to už vadí. Človek má nakoniec pocit že ho rodičia ani radi nemajú.

Pusta

a teraz budem trosku kruta ale ..... Potom naco sexuju ludia co nedokazu niest zodpovednost za svoje ciny? ... proste mozno by bolo aj vhodne keby nezacinali ludia s takymi vecami pred 18-tkou  :emot-rolleyes:
ale to je len moj nazor..

mrkvy

No yo pusta, mas pravdu, ale niekedy sa proste zadari, aj ked si davas pozor... Ja mam tiez strach, ked mi holka povie, ze jej to meska, a to papa tabletky... Su ucinne na 99%, ale stale tam ostava jedno percento... A ludia, ktori si nedavaju pozor? Som sa vyjadril uz vyssie.. ;) Inak aj sracom takym by som huby porozbijal... :P Apropo ani niektori "dospeli" nie su az taki dospeli... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

Pusta

Quote from: mrkvy on  06.09.2007, 04:40:55
Apropo ani niektori "dospeli" nie su az taki dospeli... ;)
tiez pravda  :emot-LMAO:

mrkvy

Bit to vsetko hlava nehlava!!! :P :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )

mishelka

hej, dohodneme sa, niekto podrží, ja budem kopať a potom sa môžeme aj vymeniť :D

JCube

ako som uz spominal kazda rozummne zmyslajuca bytost sa otazke ci interupcia ano alebo nie bude snazit predchadzat tym ze pouziva antikoncepciu... :) podla mna zakazat ich je blbost.. su aj ine dovody ako ekonomicke - hlavne zdravotne... vacsinou sa do otazky interupcii obuvaju ludia co maju mozog vymyty vierou (tym nechcem nikoho urazit ale ja to proste vnimam takto)... interupcie su prilis citliva tema a mali by sa riesit tiez citlivo co tieto bilboardy rozhodne nie su... skorej treba viest ludi k zodpovednosti...ale v tom vidim vobec problem spolocnosti...prevencia voci problemom...nie len tymto...

Pusta

heh ze viest ludi k zodpovednosti :h_laugh:......a akonahle na Slovensku xcu vydat knihu sexualnej vychovy a ju zacat aj pouzivat v skolach  uz je to podla urcitej skupiny politikov (KDH) nevhodne :ohmigod:

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)