• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

bilboardy

Started by JCube, 05.09.2007, 01:20:16

« predchádzajúce - ïal¹ie »

kOsTi

vola je silna a duch slaby ;)
:trestac:

stricky

ducha si nevyberame  :h_azn: :h_azn: :h_azn:

milanko

:) najvacisa slabost je popierat to ze sme slabi :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

Pusta

akoze zu ma tie bilboardy seru...za posledne 2 tyzdne ich podla mna pribudlo este viac vsak na kazdom 2. bilboarde to je vycapene  :03:...... si neviem predstavi co by som povedala svojmu decku keby sa ma zdesene spytalo ze co je na tom obrazku  :huh2:

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

mozno by mala keby sa bilboardy presadili ;)

Pusta

nie nemam zatial dieta a ani som nikdy nemala ale v buducnosti urcite budem mat...dam vam potom vediet  :thumbsup:

stricky

ale ked ho budes chciet... nie ked ho uz budes mat, oki??

Pusta

aky by v tom bol pre vas rozdiel?  :emot-LMAO:

JCube

asi devat mesiacov... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pusta

a okrem toho casu?

JCube

Pusta

stricky

ale tak ako tvoji kamosi by sme to mali tiez vcas vediet,,,, :naughty1: :ohmigod:

nighthunter

zaloz topik potom na fore
ze "uz mam dieta" alebo "uz som v tom" alebo "budem mama" alebo nieco v podobnom zmysle (popripade navrhnite daco)
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

alebo "po dnesnom vecery budem v tom" alebo... "uz som asi v tom...uvidi sa rano" alebo "aasiiioi zZaa Miwnutuuu budewwemn v toooommn"

stricky

uz bol niekto z vas darovat kus genet. kodu???

Pusta

ha ha no dobre thak pouvazujem o dacom takom (topiku) ....ale minule som vazne uvazovala ze az raz budem mamou na materskej a budem sa starat o deti thak budem mat cas este chodit na forum a spamovat tu?  :h_undecided: :h_cry:

stricky

asi nie... mozno bude nejake sekcia... ze pre absolventov.... popripade pre absolventov na materskej...

Pusta

a ked clovek ete nebude absolvent ?  :ahaha:

stricky

tak podla toho co bude

nighthunter

nomne ked sa podari , taj v juni vytvorim vlastnu sekciu pre absolventov

JCube

pusta teba trapia problemy... :D

Pusta

ano lebo malickosti utvaraju celok  :p: