• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

BEST OF TUKE Aktuality ::

Started by t0Mi, 10.09.2009, 02:08:21

« predchdzajce - alie »

Mattys

Quote from: Bc. nemtom on  11.09.2009, 06:12:46
navratenie stareho systemu? jebe? toto by bolo lepsie len keby to nerobila banda luzrov
:thumbs-up:
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

t0Mi

- v prekročených kapacitách rozvrhových jednotkách budú náhodne vymazané nadkapacitné počty zápisov do rozvrhu
:laugh: mrťe fail toto ! od coho je vlastne odvodene to slovo system ??

stricky

4. kolo prihlasovania do rozvrhu bude pre všetky ročníky denného štúdia anulované, t.j. budú vymazané všetky prihlásené-zapísané rozvrhové položky vykonané študentami z rozhrania študent. Dôvodom je skutočnosť, že chybou v systéme došlo k prekročeniu kapacít miestností.  Toto prekročenie je dôsledkom sústredenia sa študentov na malý počet rozvrhových jednotiek a je také masívne, že ho nebolo možné riešiť len korekciou.
○ Kolo bude sprístupnené študentom na zápis do rozvrhových jednotiek dňa 14.9.2009 od 8,00 hod a bude prístupné do 18.9.2009 do 7,00hod.

dEVIANT

jo jo jo !!

ináč aká ochota zrazu z ich strany :D

Oznam o vzniknutej situácií a riešení bude zasielaný všetkým študentom, ktorých sa to týka, na všetky mailové adresy, ktoré majú evidované v systéme MAIS.
○ V 39. alebo 40. týždni sa uskutoční pre študentov pracovné stretnutie venované prevádzke IS MAIS na TUKE - termín bude spresnený a včas zverejnený.
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

t0Mi

mal by im dachto povedat ze aj ten mail s novymi nickmi (ŠPZ = školská poznavacia znacka) blbne... lulz ;)

ApokalypS

akoze dpc..

myslim, ze skoda nervov nad takym dacim..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

t0Mi

Dobry den,

dna 11.09.2009 o 17:46 ste boli v systeme MAIS odhlaseny/a z rozvrhu na predmety pre
akademicky rok 2009/2010 v ramci anulacie vysledkov prihlasenia sa do rozvrhu v 4.
kole.

... atd. Celkom zaujimava rec, odporucam checknut maily.

Mattys

som v mensom soku .... :ohmygod:

a ta perlicka: Prosim, rozsirte tieto informacie medzi sebou.
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...

wirer

a mne nikto nič neposlal, fňuk  :'(

Mattys

nic peprislo ??? .... stazuj sa na studijnom ze na teba nemyslia v tazkych casoch .... a neposlu ti ani pekny e-mail ...  ;D

ApokalypS

Quote from: t0Mi on  12.09.2009, 00:02:28
Dobry den,

dna 11.09.2009 o 17:46 ste boli v systeme MAIS odhlaseny/a z rozvrhu na predmety pre
akademicky rok 2009/2010 v ramci anulacie vysledkov prihlasenia sa do rozvrhu v 4.
kole.

... atd. Celkom zaujimava rec, odporucam checknut maily.

nj, aj mne to prislo.. :/

inak wirer si pozri, aky mail mas uvedeny v osobnych nastaveniach na student.tuke.sk, lebo tam posielali..

EDIT: esteze tak
QuoteZa vzniknutu situaciu sa Vam v mene fy.Dupres - dodavatela projektu
MAIS ospravedlnujeme.

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

t0Mi

kOsTi

:trestac:

puq

fy.Dupres  znamena fuck you! podpisany Dupres :D :D

ApokalypS

t0Mi

4. kolo na prihlasovanie do rozvrhu bude znova spístupnené študentom na prihlasovanie dňa 14.9.2009 o 8,00 hod. Bude prístupné do 11.9.2009 do 7,00hod.

14.9.2009 @ 8:39
na serveri prave prebieha systemova udrzba

psicho

jj strasne dobry cas si vybrali nato
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

radix

Prepáčte, ale z úrovne systémovej administrácie nie je momentálne povolené prihlásenie do rozhrania Študent. Skúste to, prosím, neskôr.
Ďakujeme za pochopenie.

dEVIANT

Quote from: radix on  14.09.2009, 14:55:33
Prepáčte, ale z úrovne systémovej administrácie nie je momentálne povolené prihlásenie do rozhrania Študent. Skúste to, prosím, neskôr.
Ďakujeme za pochopenie.

jebem do papule ich prepacenie...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

radix

Mattys

Quote from: t0Mi on  14.09.2009, 14:51:30
4. kolo na prihlasovanie do rozvrhu bude znova spístupnené študentom na prihlasovanie dňa 14.9.2009 o 8,00 hod. Bude prístupné do 11.9.2009 do 7,00hod.

14.9.2009 @ 8:39
na serveri prave prebieha systemova udrzba

najvhodnejsi cas je predsa vtedy ked tam je najviac ludi ...  bu

puq

no sak kedy mali robit udrzbu? VCERA? haaaa :D

wirer

alebo nebodaj v noci, keď všetci spia????

puq

mozno sa ujo udrzbar vratil z dovolenky a o nicom nevie :D ze sa kona nejaky zapis :D

stricky

to nevedia z ponuky v prihlasovani sa do rozvrhu stiahnut tie terminy cviceni ktore su uz plne?