• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

BEST OF TUKE Aktuality ::

Started by t0Mi, 10.09.2009, 02:08:21

« predchdzajce - alie »

t0Mi

○  niektoré predmety externého štúdia nebudú sprístupnené vo 4. kole kvôli nerozlíšiteľnosti s denným štúdium, bude sa to špeciálne riešiť
○ na predmety Spoločenské vedy a Humanitné vedy sa neprihlasuje do rozvrhu, zaradenie študentov do skupín bude urobené na KSV a zoznamy budú zverejnené, Pravdepodobne to tak bude aj s jazykmi.
;D
sami nevedia...

JCube

pridam aj svoje

perlicky dnesneho dna:

Prihlasovanie sa na predmety - zápisy predmetov a zápisy do rozvrhov pre akademický rok 2009/2010
9.9.2009
○ Z technických príčín (chyba systému - systém dovolil (sam no wau - umeli inteligenti na FEI sa mozu schovat) pri prihlasovaní do rozvrhových jednotiek prekročiť kapacitu miestnosti) je 4. kolo dočasne zastavené. Na odstránení problému sa pracuje.
○ kapacita miestností nemôže byť prekročená, budú sa musieť vymazať niektoré nadkapacitné prihlásenia študentov do rozvrhu. Mali by to byť tí, čo sa prihláslili ako poslední podľa systémového času (citaj: ani len za tu picu nevieme ci sa nam to podari). Technická realizácia vymazania bude ešte oznámená.
○ Z podobných technických príčín v programe Hospodárska informatika  boli už predmetoch Financie a mena, Ekonomická analýza podniku, Ekonomické informačné systémy, Účtovníctvo I. zrušené všetky rozvrhové položky.
○ Po odstránení problémov bude oznámený ďalší postup.
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Mattys

Quote from: JCube on  10.09.2009, 03:15:30
pridam aj svoje

perlicky dnesneho dna:

Prihlasovanie sa na predmety - zápisy predmetov a zápisy do rozvrhov pre akademický rok 2009/2010
9.9.2009
○ Z technických príčín (chyba systému - systém dovolil (sam no wau - umeli inteligenti na FEI sa mozu schovat) pri prihlasovaní do rozvrhových jednotiek prekročiť kapacitu miestnosti) je 4. kolo dočasne zastavené. Na odstránení problému sa pracuje.
○ kapacita miestností nemôže byť prekročená, budú sa musieť vymazať niektoré nadkapacitné prihlásenia študentov do rozvrhu. Mali by to byť tí, čo sa prihláslili ako poslední podľa systémového času (citaj: ani len za tu picu nevieme ci sa nam to podari). Technická realizácia vymazania bude ešte oznámená.
○ Z podobných technických príčín v programe Hospodárska informatika  boli už predmetoch Financie a mena, Ekonomická analýza podniku, Ekonomické informačné systémy, Účtovníctvo I. zrušené všetky rozvrhové položky.

trefne ..... velmy trefne ... chcelo by to este nejaku muziku z Aktov-X .... to by bola pecka .....  ;D zasnem nad tym ze toto sa stalo za jeden jediny den ....  :ohmygod:

pobavyl som sa hlavne na tom Mali by to byt tí ... :-D
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

Cadmus

mali sme poradu na UVT (nie, ja konkretne nerobim s MAISom, ale uz sa hanbim aj za nich) a odznelo, ze spolocenske vedy sa zrejme vobec (nikto nevie presne) nebudu zapisovat do rozvrhu cez MAIS, ale na KSV dade na papier. to je najpravdepodobnejsia moznost.

mne napriklad nechce zapisat do rozvrhu predmet kvoli tomu, ze mu koliduju prednasky s prednaskami ineho predmetu, ktory uz mam zapisany.  :whacko:

dEVIANT

Quote from: t0Mi on  10.09.2009, 02:08:21
○  niektoré predmety externého štúdia nebudú sprístupnené vo 4. kole kvôli nerozlíšiteľnosti s denným štúdium, bude sa to špeciálne riešiť
○ na predmety Spoločenské vedy a Humanitné vedy sa neprihlasuje do rozvrhu, zaradenie študentov do skupín bude urobené na KSV a zoznamy budú zverejnené, Pravdepodobne to tak bude aj s jazykmi.
;D
sami nevedia...

krasa...takze mi povedia vtedy a vtedy a aj keby som mal iny predmet tak smola hej? :D

pridam aj svoje

perlicky dnesneho dna:

9.9.2009
○ Z podobných technických príčín v programe Hospodárska informatika  boli už predmetoch Financie a mena, Ekonomická analýza podniku, Ekonomické informačné systémy, Účtovníctvo I. zrušené všetky rozvrhové položky.

este vacsia krasa...kto ten mais programoval??:Dnech sa prizna
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Ing. nemtom

brix will be shat

Mattys

doslovny preklad:  Niekedy sa na to blizsie pozrieme ... mozno ...

Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

JCube

Quote from: Cadmus on  10.09.2009, 03:39:43
mali sme poradu na UVT (nie, ja konkretne nerobim s MAISom, ale uz sa hanbim aj za nich) a odznelo, ze spolocenske vedy sa zrejme vobec (nikto nevie presne) nebudu zapisovat do rozvrhu cez MAIS, ale na KSV dade na papier. to je najpravdepodobnejsia moznost.

mne napriklad nechce zapisat do rozvrhu predmet kvoli tomu, ze mu koliduju prednasky s prednaskami ineho predmetu, ktory uz mam zapisany.  :whacko:
k tomu len poviem: LOL

JCube

Znovutvorenie 4. kola predpokladáme 10.9.2009 okolo obeda. Budú sa môcť zapisovať do rozvrhu už aj prváci inžinierskeho štúdia.
○ Je potrebné, aby sa všetci študenti, ktorým boli vymazané zápisy do rozvrhových položiek, prihlásili znovu  do rozvrhu. Prosím, rozšírte tieto informácie medzi sebou. LOL

obcas mam pocit ze to pise skolak co rozlial mlieko a sa hanbi priznat

JCube

bol mi vnuknuty napad...nebolo by dobre zo strany studentov napisat otvoreny list do dupressu? :) ze im ponukame pomoc ked uz su take lamy...lebo fakt tieto chyby co tam su su strasne skolacke...dat to aj do novin nech maju dostatocnu hanbu a pridu o dalsie zakazky...

kOsTi

som jednoznacne za! pridam sa :)
:trestac:

JCube

jop ale treba si uvedomit ze v pripade ak ponuknutu pomoc prijmu bude treba pomoct :)

kOsTi

jasne ale kedze na tom fajne zarabaju (a este za taky smejd) tak potom ta pomoc bude musiet byt adekvatne ocenena :)
:trestac:

Ing. nemtom

jebem pomoc, ale som za noviny !
brix will be shat

Aniy

psicho

hej este do tv , rovno do cnn ne? bo to dakoho aj zaujima co sa deje na dakej zapadnutej univerzite dakde na dakom drbnutom vychodnom slovensku kde hned na kococh budu chodit bo ekonomika je tak v pici ?
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Ing. nemtom

12,30 hod - systém MAIS nevie identifikovať zápisy do rozvrhu podľa času čiže nie je možné vymazať neskoršie zapísaných študentov, Hľadá sa operatívne riešenie, pravdepodobne budú musieť byť anulované celeé kolo, príp. vymazané všetky zápisy študentov do rozvrhu na tie predmety, kde bola prekročená kapacita.
brix will be shat

dEVIANT

zajimave je aj to preciarknute tam

"Zisťuje sa stav databázy a postupne sa vymazujú všetky nadkapacitné prihlásenia študentov do rozvrhu  na základe času prihlásenia. Malo by to byť dokončené pred znovuotvorením 4. kola"

na ich mieste by som to radsej vymazal uplne ako to preciarkoval...si seru do huby potom...podla mna urcite anuluju cele kolo...

stricky

to deviant- to preciarknute ma podla mna dva mozne dovody existencie
1, Aspon ukazu ze vediet preciarkovat a nielen mazat
2, chceli zistit stav databazy - ale dlho by im trvalo nastudovat co to znamena, a potom co a ako s tym robit...

dEVIANT

njn...ale napisu ze uz vymazavaju studentov na zaklade casu prihlasenia...a potom napisu ze mais nevie identifikovat cas a nieje to mozne...

radix

lebo prisli z navrhom ako by to mohli napravit, nie ze zacali vymazavat ;) ... tak to zverenili a ked doslo na vec tak zistili ze sa to neda... :D

Luk1

nahodne sa budu mazat studenti, to je normalne ? to keby sa zmazali seci a odznova sa prihlasovalo tak beriem, ale do pice to kde sme kurva vstanem o pol osmej ako jebo a pica z toho  :whacko:

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

milaninho

mne nepride ten list ako moc dobry napad.. som lenivy a nechce sa mi opravovat novy nepodarok ked je stary system dobry.. ja som skor za nejaky natlak na navratenie stareho systemu.. aj ked pochybujem ze to prejde.. je jasne ze pri MAISe islo skor o prachy ako o nejake zefektivnenie informacneho systemu.. ono mi to pride ako keby to bol system co robil nejkay student ako zadanie a uz nestihol porobit testy.. tak ho odovzdal aky bol.

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing. nemtom

navratenie stareho systemu? jebe? toto by bolo lepsie len keby to nerobila banda luzrov
brix will be shat