• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

bankovy ucet

Started by tino8, 25.09.2010, 23:35:49

« predchdzajce - alie »

tino8

Uz je na case zalozit si niejaky ten ucet, ale nemam prehlad ze kde sa to oplati najviac. ak viete pls poradte

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Safyia

Quote from: tino8 on  25.09.2010, 23:35:49
Uz je na case zalozit si niejaky ten ucet, ale nemam prehlad ze kde sa to oplati najviac. ak viete pls poradte
Urcite v Slovenskej sporitelni, vsetko mas zadarmo, akurat je drahsie, ked vyberas z cudzieho automatu... Ale SLSP bankomaty su vsade.
Staci im potvrdenie o navsteve skoly a budes mat zadara studentsky ucet.

genie

http://www.zarabajte.net/index.php/studentsky-ucet

ak mas vela penazi, tak aj tatra je free. ja mam aj tatru aj slsp, ale vyuzivam len slsp, lebo ma viac bankomatov :D
"Any fool can use a computer.  Many do."

Ing. nemtom

tatra studentsky mas setko zdarma, vyberas kde chces, si jak phaaaaaan
brix will be shat

pablito

Tiez som si chcel zalozit ucet v tatra banke ale po precitani tohto clanku, http://www.dsl.sk/article.php?article=9711&title= som to zvazil.

radix

Quote from: pablito on  26.09.2010, 00:17:29
Tiez som si chcel zalozit ucet v tatra banke ale po precitani tohto clanku, http://www.dsl.sk/article.php?article=9711&title= som to zvazil.
a coho konkretne sa ty obavas? :)

Ing. nemtom

jj tiez by ma zaujimalo, odkedy tb oznamila hento, vynorilo sa plno bezpecnostnych eksperov
brix will be shat

tino8

vyhrala SLSP, diki moc

tommy-sv

Quote from: tino8 on  26.09.2010, 00:43:28
vyhrala SLSP, diki moc

To je dobry vyber, maju kvalitne sluzby. Ja mam 2xTB a som velmi spokojny, ale keby som menil tak jedine za SLSP. S VUB napr. nemam dobre skusenosti.
Prvy ucet som mal v OTP, zadarmo do 26ky. Raz sa mi stalo ze im nefungoval bankomat pri pobocke, tak som siel ku pokladni v hotovosti vybrat a troska "pohundral". Tyzden nato mi dosiel list ze sa ospravedlnuju za nefunkcnost bankomatu v tom case a ze mi pokazali na ucet 500 Sk :)
No ale ukazali sa aj v zlom svetle, ked bol kamarat v USA a ukradli mu vsetky karty. Zavolal na linku aby zablokoval karty a pracovnicka mu povedala nech pride osobne na pobocku, lebo ona to telefonicky asi nevie spravit :D
"Čím skôr zomrieš, tým dlhšie budeš mŕtvy."
"Radšej viac vypiť, ako menej zjesť."

freshmakerik

si si mohol dať mBank, tiež tam máš účet zadarmo a nemusíš byť pre to ešte študent (hoci výber z bankomatu je tuším spoplatnený, ale aj tak sa teraz takmer všade platí kartou)
aj počítač je len človek..

Johny Bravo

slsp lebo mas banku hned pri skole

mbank lebo mas vsetko zadarmo + dostanes aj VISA classic zadarmo (nie visa electron)

radix

Quote from: freshmakerik on  26.09.2010, 00:57:08
si si mohol dať mBank, tiež tam máš účet zadarmo a nemusíš byť pre to ešte študent (hoci výber z bankomatu je tuším spoplatnený, ale aj tak sa teraz takmer všade platí kartou)
mbank? :D ta co vykazuje kazdy rok stratu? :D

Luk1

da sa v nejakej banke na slovensku zalozit anonymny ucet ?

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Safyia

Quote from: Luk1 on  26.09.2010, 01:54:02
da sa v nejakej banke na slovensku zalozit anonymny ucet ?
Ak mas miliony co tam chces dat vlozit :D

radix

na slovensku asi tazko ale na zaklade coho by si ho ako chcel zalozit ked chces byt anonym? mailom z pokecu? :D

pablito

Quote from: radix on  26.09.2010, 00:20:42
Ja konkretne sa len obavam. Coho ani poriadne sam neviem, len som si precital diskusiu pod clankom a vela ludi tam pisalo ze to moze byt dost nebezpecne, tak preto som to zvazil.

dEVIANT

Quote from: radix on  26.09.2010, 01:57:04
na slovensku asi tazko ale na zaklade coho by si ho ako chcel zalozit ked chces byt anonym? mailom z pokecu? :D

Nie je "anonym" ako "anonym"...

Ja mám tiež SLSP...max spokojnosť...
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Ing. nemtom

Quote from: pablito on  26.09.2010, 03:14:05
Quote from: radix on  26.09.2010, 00:20:42
Ja konkretne sa len obavam. Coho ani poriadne sam neviem, len som si precital diskusiu pod clankom a vela ludi tam pisalo ze to moze byt dost nebezpecne, tak preto som to zvazil.

citat diskusie na dsl je ako vlozit peniaze do bmg investu
brix will be shat

pablito

Si myslis ze tam iba blby ludia pisu alebo co?
PS: Ta potom citat diskusie na tu-ke.com je ako co  :D

tino8

urcite nie iba blby, ale jedno som sa naucil na verejnych diskusiach, ci to je sme, aktualne, dsl alebo hocico vzdy sa najde niekto kto ma fest najebe

Ing. nemtom

Quote from: pablito on  26.09.2010, 04:53:18
Si myslis ze tam iba blby ludia pisu alebo co?
PS: Ta potom citat diskusie na tu-ke.com je ako co  :D

nie iba, ale 90% su sprosti ludia co sa do tych veci nevyznaju
brix will be shat

Ing. nemtom

http://blackhole.sk/preco-sa-ja-pripravovaneho-ib-od-tb-nebojim

si precitajte ohladom temy aj od cloveka ktory je jeden z TOP v odbore, nie od diskuterov na dsl
brix will be shat

Agamemnon

nemtom... zbytočne sa snažíš... toto je klasicky prístup ku niečomu v štýle - ja som niekde počul niečo, čo by mohlo znamenať, že to a to nebude fungovať (resp. to a to sa zaručene), lebo to povedal niekto na internete... najlepšie o niečom, čo ešte ani nie je vytvorené, prípadne to nikto z tých ľudí nikdy nevidel... to nemáš šancu s tým bojovať... vždy vyhráva bombastickejšia myšlienka - nie tá, čo je pravdivá, alebo rozumná... čím väčší šok vyvoláš, resp. väčšiu paniku, tak tým skôr a tým ľahšie ti ľudia uveria...
All code is crap.

42

Agamemnon

btw... raz som čítal takú myšlienku - vcelku pravdivú by som povedal... že: v softvérovom inžinierstve je všetko okrem medicínskych aplikácií a navigácie pre riadené strely len potemkinova dedina... ešte by som ku tým 2 pridal práve tie softvéry, ktoré zabezpečujú obeh peňazí... zvyšok je potemkinova dedina...
All code is crap.

42

radix

Quote from: dEVIANT on  26.09.2010, 03:56:48
Quote from: radix on  26.09.2010, 01:57:04

Nie je "anonym" ako "anonym"...

Ja mám tiež SLSP...max spokojnosť...
treba zadefinovat toho anonyma a podla toho sa da odpichnut