• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ANIME

Started by supersayan, 07.06.2008, 20:40:10

« predchdzajce - alie »

WillCorn

Naruto - 220 casti (136-219 su fillery ktore nemaju s mangou nic spolocne, iba take natahovanie)
Naruto Shippuuden (oproti klasickemu narutovi sa posunul cas o 3,5 roka, naruto ma daco po petnacke :D) zatial 88 casti
Dalej 5 filmy (z toho dva posledne sa radia ku shippuudenu, jeden bol zatial iba v japonsku v kine, na dvd vynde dakedy v aprili)

A keby v tom opyse nebol ten cerveny klobuk mohol by to byt aj Trigun :D

TradeMark

Google napovedal ze je to hellsing, thx. kosti ;)
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

FrozenX

ze divne okuliare ? sak tie na nom boli skvele ! xD hlavne, ked mu ich niekto rozbil :D a netreba zabudnut na Seras Victoria  :j_rolleyes:
"To obtain, something of equal value must be lost."

markus

ja sa neskutocne tesim na novy film bleach co teraz ukazuju v openingoch a endingoch... vyzera celkom dobre...

stricky

jj zase ho nikto nebude poznat a vsetci ho budu nahanat... :D no nic, idem cumnut novy diel naruta

markus

Ak v narutovi znova jebnu fillery co tam urcite hodia, tak sa uz tak naserem ze....  :03:

stricky

tak toto bol dost ubohy diel

apropo kedy ma byt novy bleach film? sa mi zda ze 19teho ale nie som isty

markus

tak nejak uz asi vysiel ale tak kym sa to dostane tu tak aspon pol roka minimanle :)

WillCorn

Quote from: markus on  20.12.2008, 05:27:13
Ak v narutovi znova jebnu fillery co tam urcite hodia, tak sa uz tak naserem ze....  :03:
Fillery su urcite, ale vyzeraju ze budu celkom v pohode.

markus

jj ak to bude o chytani trojchvosteho co sa mi mari ze by malo byt tak by to mohlo byt v pohode... ale zas si myslim ze v narutovi je toho este po *uja tak by nemuseli davat fillery....

WillCorn

NIekde som cital ze na tychto filleroch sa podiela aj Kishimoto.

nighthunter

Quote from: FrozenX on  18.12.2008, 02:42:02
hlavne, ked mu ich niekto rozbil :D
tzn. ze mozem aj ja ist do filmu ?
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

pre vsetkych vyznavacov Naruta - datebayo vypustilo titulkovanie k tomuto serialu, zobrali si to nejaky amici pod seba, dalsi diel by mal byt asi na tento utorok alebo az ten dalsi pricom budu vydavat diely s tyzdnovym oneskorenim oproti jp tak sa asi na to cele vyj**** a idem sa ucit japoncinu

WillCorn

Trochu upresnim.
TV Kotyo bude streamovat naruta s anglickymi titulkami hodinu po uvedeni v japonsku cez Crunchyroll, pravdaze to bude pristupne iba pre platiacich clenov.
O tyzden nato bude dana cast vypustena pre ostatnych, takze bude free.
Dattebayo nebude titulkovat preto lebo naco robit nieco co uz spravene je :D.

Aniy

a ja doplním že cez Crunchyroll so slovenskou IP veľa nenarobíte :)

stricky

takze budeme mat tyzden sklz, tak kedy teda bude dalsi diel?

WillCorn

Do 15.1. sa ide este normalne, takze novy diel by mal byt od DB zajtra/v piatok

stricky

novy diel BLEACH JE PPC

supersayan

Quote from: stricky on  08.01.2009, 03:36:28
novy diel BLEACH JE PPC
jj je super len zase to blbo skoncilo
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

markus

I :zuzka: Zaraki :D:D:D ja nemozem z toho chalpika on je taky uzasny :D

stricky

jj hlavne ked zabil : odseknem ti vsetky ruky po jednom a mala zabila ze potom uz nebude moct bojovat... to je pravda

markus

....tak mu jednu necham...

njn :D
no po dnesnom diely naruta... rozmyslam ci v dalsom diely nebude sasuke bojovat s orim.... ak hej tak je jasne ze tie fillery nebudu uplne odveci a pojdu aj podla mnagy.... ak nie tak neviem...

a inakkk...... WTF TEN ENDING??!?!?!?! to kto pre boha vymyslal taku sprostost?:D

supersayan

ten dnesny diel bleach bol fakt super, poriadny fight, a jak zaraki ze musi pouzit obe ruky  :emot-LMAO: , inak sa uz neviem dockat kedy bude dostupny bleach movie, a k novemu endingu len tolko ze je nejaky slaby :)
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

markus

kamelotovi by sim to zakazal pristup  :h_azn:
na novy film sa aj ja neskutocne tesim:) novy ending ukazuje co bude v nasledujucich deilcoh:D ale clekom ujde vzdy lepsie jak ten novy ending v narutovi:D

NH: zakazat sa neda aspon som to upravil

stricky

tiez len cakam na filmy aj bleach aj naruto.....