• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ANIME

Started by supersayan, 07.06.2008, 20:40:10

« predchdzajce - alie »

altlavista

tahal spom Umi ga Kikoeru z torrentu ale nikde neje seed ktory by mal 100%. :( stoplo ma to na 93.3 a asi niet tej sily zeby to dakto seedol... ma niekto full?

spriggan aj karas som dotahal. tesim sa napozeranie - minimalne karas y mohlo byt fajnove, co som len tak preklikal

Aniy

Quote from: altlavista on  27.11.2008, 17:07:53
Quote from: Aniy on  25.11.2008, 20:23:37
tak mi napadlo FLCL alebo Abenobashi? strašný lol {btw keby že náhodou ten Vampirehunter nemáš ešte tak len old verziu Video divx 24bit: 640x352, length 01:41:44, 23.98 fps, 146371 frames Audio MPEG Layer-3: 0bps, 48000Hz, Stereo }
teraz neviem ci to bolo adresovane mne
jj tebe :)

Yuki

Quote from: altlavista on  27.11.2008, 17:10:11
tahal spom Umi ga Kikoeru z torrentu ale nikde neje seed ktory by mal 100%. :( stoplo ma to na 93.3 a asi niet tej sily zeby to dakto seedol... ma niekto full?...
mno, ak by ti nevadilo že by to bolo s nemeckymi titulkami :) hehe
lol

altlavista

Quote from: Yuki on  28.11.2008, 22:01:00
Quote from: altlavista on  27.11.2008, 17:10:11
tahal spom Umi ga Kikoeru z torrentu ale nikde neje seed ktory by mal 100%. :( stoplo ma to na 93.3 a asi niet tej sily zeby to dakto seedol... ma niekto full?...
mno, ak by ti nevadilo že by to bolo s nemeckymi titulkami :) hehe

tak titulky si zozeniem hadam.... nejake ine, lebo po nemecky nevem :(

altlavista

Quote from: Aniy on  27.11.2008, 19:46:14
Quote from: altlavista on  27.11.2008, 17:07:53
Quote from: Aniy on  25.11.2008, 20:23:37
tak mi napadlo FLCL alebo Abenobashi? strašný lol {btw keby že náhodou ten Vampirehunter nemáš ešte tak len old verziu Video divx 24bit: 640x352, length 01:41:44, 23.98 fps, 146371 frames Audio MPEG Layer-3: 0bps, 48000Hz, Stereo }
teraz neviem ci to bolo adresovane mne
jj tebe :)

v tom pripade cakam na linku kde je to hostnute :D dakujem

Aniy

stricky

chalani a slecny, zhanam Naruta Shippuudena od 55 casti az po sucasne... nema to niekto napalene? alebo neviem mi to niekto stiahnut ak vie??? D

kOsTi

to secky anime su tak robene ze urobia prv Pokemon... potom Pokemon: daco ... tak Pokemon: daco este ine... ? :D
:trestac:

Aniy

len tie na ktorých fičia detičky :)

supersayan

Quote from: stricky on  02.12.2008, 21:27:16
chalani a slecny, zhanam Naruta Shippuudena od 55 casti az po sucasne... nema to niekto napalene? alebo neviem mi to niekto stiahnut ak vie??? D
na intraku FTP naruto ,on to ma  :thumbsup:
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

Hunter/Saeba

sewas Altla jak zijes  :D dlho si sa neukazal v PC9 :D

nj Abenobashi a FLCL dobra haluze ti to mozem doniest ak chces Altlavista :D

nighthunter

jeje hanter
vitaj kamo
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

WillCorn

to FLCL je fakt pecka, az som nestihal titulky sledovat, po druhej casti som to uz aj prestal vracat spet, lebo aj keby som si to precital tak by som nepochopil :D

Aniy

Quote from: WillCorn on  11.12.2008, 01:18:38
to FLCL je fakt pecka, az som nestihal titulky sledovat, po druhej casti som to uz aj prestal vracat spet, lebo aj keby som si to precital tak by som nepochopil :D
aj tí ktorí to videli viac krát hovoria že tomu nechápu firikuri XD

mishelka

willcorn to co mas v avatare a v sig-u? :) take pekne, pozriem :))

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

FrozenX

FLCL,haha xD Hlasim sa taktiez k ludom, co to videli a poviem len tolko...cim viac to pozeras, tym menej to chapes  :laugh:

A co tak pozeram, Willy ma asi rad Code Geass  ::) Vid jeho ava/sig.... osobne som to nevidel, ale pocul som na to len dobre ohlasy...
"To obtain, something of equal value must be lost."

mishelka

peeknee, o com to je, tak v skratke? :)
a co je FLCL? ah:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

FrozenX

FLCL - inak povedane fooly cooly :) Slovami sa to tazko vyjadruje... to treba proste vydiet :)

Taka mensia chutovka..[FLCL preview]
http://www.youtube.com/watch?v=5N_Mzv65QN8

Code Guess -
http://en.wikipedia.org/wiki/Code_Geass - pribeh
http://www.youtube.com/watch?v=xQr4bWaVWD8 - trailer :) [eng]
http://www.youtube.com/watch?v=t8jaRp063JA&feature=related + este jeden xD

toto to vysvetli za mna ;) [too lazy to write... ]
"To obtain, something of equal value must be lost."

WillCorn

Quote from: mishelka on  11.12.2008, 02:27:56
willcorn to co mas v avatare a v sig-u? :) take pekne, pozriem :))
Code Geass
Prva seria bola uzastna, druha mnoho krat lepsia ako prva :D :D :D

Hunter/Saeba

Code Geass jj prvu seriu som vydel super to je. Trochu smutny dej to ma
Ale mal by som sa uz asi pustit do druhej serie  bp

WillCorn

Ono na prvej ma sklamalo to ze dej je neuzavrety, ale druha ro vsetko napravila :)

supersayan

ked o tom tam velmi basnite tak si to aj ja stiahnem :)
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

Yuki

yaaaaay :emot-dance: a jak pridu vianoce (voľno trochu) ta si konečne asi pozriem nejake anime uz konecne.. ach ach ^^ (možno dohnam aj Darker than Black :D abo Orphen-a, alebo si kuknem neco z dobrych starych veci XD)
lol

TradeMark

Naruto je film alebo serial? btw. ja som z anime videl iba toho takeho obleceneho v cervenom aj s cervenym klobukom co vyzera jak zo stredoveku ale uz neviem jak sa vola... take divne okuliare nosil.
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

kOsTi

:trestac: