• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ANIME

Started by supersayan, 07.06.2008, 20:40:10

« predchádzajúce - ïal¹ie »

markus

Noveho bleacha som este nevidel ale dnes si idem stiahnut...
Ale vcera som dopozeral Elfen Lied :D to bolo take brutaaaalne:D:D:D:D

Vejjita

Quote from: stricky on  15.10.2008, 23:17:29
novy diel Bleach s novym introm a celkom sa mi zatial paci

tiez sa tesim ze 190 sa vratila tam kde to prestalo !  :bananadance:

Quote from: markus on  16.10.2008, 13:49:24
Noveho bleacha som este nevidel ale dnes si idem stiahnut...
Ale vcera som dopozeral Elfen Lied :D to bolo take brutaaaalne:D:D:D:D
to je nieco, so freakin' cool !   :thumbsup:

stricky

dnes som dal 192.diel a Nel sa mi zacina celkom pacit.. :-)

markus

jj Som pocul ze dnes to pride:D:D:D:D Neliel je brrutaaaaalna:D:D mam precitanu mangu ale ked som to tam videl na novo len som ziral co sa stane:D

Yuki

:o mno tak to sa mam na co tesit... uz len najst si cas na to  :-\ achjaj (snad coskoro)
lol

markus

a ja sa neskutocne tesim ked bude bojovat moj oblubenec:D::D:D:D:D nebudem hovorit kto:D

stricky

t0Mi

Is Sasuke gay ?

supersayan

no he is not :) to bola nehoda co sa stalo
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

t0Mi

Aj ty sa tak vyhovaras ?  :lookaround:

markus

ach boze tomi ty si tu chybal :D
a Tony ty ho radsej ignoruj a neodpovedaj tak vazne :D

markus

nooo ludia ozivte to tu niecim :D hocicim uvahy, rozhovory, temy:D nech mame tu svoj uchylny kutik :D

kOsTi

:trestac:

radix

kktiny kktiny

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

supersayan

niekde som videl noveho anime fanusika len si teraz neviem spomenut na jeho nick ale mohol by sa ku nam pridat :)
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

stricky

pozrel som noveho naruta... konecne to zacina byt opat zaujimave

kOsTi

kupujete si aj Chipicao? :D aby ste ovladali tie pokrocile ninja techniky :D

markus

Quote from: supersayan on  07.11.2008, 17:18:12
niekde som videl noveho anime fanusika len si teraz neviem spomenut na jeho nick ale mohol by sa ku nam pridat :)

jj willcorn... je aj na nasom fore:D ale neviem presne kto to je si ho neviem vybavit zo stretka.D to je ten co ma to ftp co som ti posielal :D

Quote from: stricky on  07.11.2008, 17:21:45
pozrel som noveho naruta... konecne to zacina byt opat zaujimave

jj naruto je zaujimavy konecne po dooost dlhej dobe:D a manga... no ak zemre ten na ktoreho to vyzera (nechcem spoilerovat tym co to necitaju) tak ma to riaaaadne nasere:D

kOsTi

cheMicka

supersayan

Quote from: kOsTi on  07.11.2008, 17:24:57
kupujete si aj Chipicao? :D aby ste ovladali tie pokrocile ninja techniky :D
ni to si nekupujeme to je iba pre narutardov, to su hlupe pubertalne deti ktore pozeraju iba naruta

stricky

iba naruta tu nepozera asi nikto....
2 markus: tak potom radsej ani nepis, sice citam mangu ale len tak decentne, nechavam sa prekvapit serialom...

supersayan

vsak ja ani nehovorim ze by tu niekto bol narutard alebo ze by niekto pozeral iba naruta

markus

Quote from: stricky on  08.11.2008, 02:25:33
iba naruta tu nepozera asi nikto....
2 markus: tak potom radsej ani nepis, sice citam mangu ale len tak decentne, nechavam sa prekvapit serialom...

este to nieje iste:D vies ze tam sa robia zvraty kazdy mdielom :D ale skratka dost by ma to nasralo :P
ale bleeach teraz rulluje :D teraz budu spomienky nelliel :)