• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ANIME

Started by supersayan, 07.06.2008, 20:40:10

« predchdzajce - alie »

stricky

uz ste videli novy film Bleach? resp.. Naruto Shippuuden - Bonds? nazor?

markus

taaakze. Mala vicekapitanka - Yachiru ... spolu so zarakim tvoria THE BEST! dvojicu z belacha:D a to prve je ichimaru ten co ma furt zatvorene oci:P a btw ako si mohol zabudnur na Kona?:D dole pod renjim:D
Diamont rebellion bolo dobre :) filmy z bleachu su dobre:) Dokonca aj fillery z beachu su dobre co sa o narutovi povedat neda:D momentalne cakam na ukoncenie fillerov teraz ked ichigo bojuje s tym pseudo kapitanom to je drsne no :P
noveho naruta som este nevidel film myslimze ma vyst na DVD s titulkami az nejak v novembri ak sa nemylim potom by malo byt volne stiahnutelne uz

stricky

ta neviem ako... tu nahradnu dusu v medvedikovi... este par peckovych ludi tu chyba...tusim sa vola Ikkaku madarame alebo tak nejako... :D proste chlapci od Zarakiho.. :D a co sa filmu tyka Naruta tak vypustenie na dvd je kolo aprila ci ako som to videl... ale to sa mi zda kus mnoho

markus

ja som niekde cital ze v novembri... este tento rok niekedy myslim cize tak nejak sa mi mari:)
jj Ikkaku je dalsi expert:D ale na zarakiho nic nema aj tak:D
ja som zvedavy ked bude urahara poriadne bojovat:D jeho bankai si neviem predstavti teda jaky to bude sadizmus:D

stricky

hmm... kedze bol sefom toho vyskumneho strediska... neviem... ja skor na Ichigovho otca

markus

nooo hej:D to ked sa dozvie ichigo co je jeho otec zac to bude na nezabudnutie:D a som este zvedavy co bude s ichigovim a ishidovym otcom:D o chvilu docitavam mangu do konca (prednasky su dlhe :D ) snad tam uz nieco z toho bude:D

stricky

hmm.. dobre ale teraz nemam co sledovat.. tak ak je este nejaka dobra manga tak sem s nou

markus

hmmm neviem co si videl:) ak si nevidel urcite si pozri death note! aj hellsing sa da aj blood+ su dobre:)

mishelka

hellsing bol celkom dobry :) ale najsamlepsejsie je aj tak fullmetal panic :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

supersayan

full metal panic je dobry na pobavenie, ked som pozeral FMP fumoffu tam som sa rehotal na kazdom diely , super to bolo, ale aj full metal alchemist je dobre anime (nema to nic spolocne s full metal panic )
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

Vejjita

Quote from: supersayan on  07.06.2008, 21:23:37
na dragon ball nic nema

jj  DBZ = #1 !  :j_cool:

a bleach bolo cool kym neodbocili od mangy .... :whacko:

Aniy

nah tieto nekonečné série... skúste Jin-Roh kto mal rád červenú čiapočku príde si na svoje :)
prípadne dosť dobré bolo Tengen Toppa Guren Lagan {už ani neviem koľko l a p kde je XD}
Death Note je super, Hellsing tak prvé 2 OVA :)

markus

jj tie dalsie ovacka hellsinga sa mi uz velmi nepacili:)
A nabuduce mi nepozeraj do mojej mangy na prednaske Anyi:D moje sukromne:D

Yuki

Quote from: Aniy on  08.10.2008, 00:36:57
nah tieto nekonečné série... skúste Jin-Roh kto mal rád červenú čiapočku príde si na svoje :)
jj :) no, a už ked si to spomenul, nemohla som si nespomenúť na Spriggan-a :) (ajked je to už dlllha doba čo som to videla) padlo mi to hned do oka a zapacilo sa mi to. odporucam /a nie, nie je to romantika, ale mecha, nasilie a akcia :P/
lol

Aniy

Quote from: markus on  08.10.2008, 04:20:30
jj tie dalsie ovacka hellsinga sa mi uz velmi nepacili:)
A nabuduce mi nepozeraj do mojej mangy na prednaske Anyi:D moje sukromne:D
ta vieš OSko je strašná sranda :P ale mňa Bleach nebere
ešte taký Macross Frontier by stál za to

Ing. nemtom

toto je asi jediny topic v ktorom netusim o com je rec :D (teda viem ze anime, ale v ramci toho :D )
brix will be shat

supersayan

Quote from: Bc. nemtom on  08.10.2008, 21:49:59
toto je asi jediny topic v ktorom netusim o com je rec :D (teda viem ze anime, ale v ramci toho :D )
to nevadi, hlavne ze ty, ktorych to zaujima vedia o com je rec :)
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

ApokalypS

presne.. nemusis sa do vsetkeho miesat.. :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Ing. nemtom

Quote from: supersayan on  09.10.2008, 01:55:25

ja viem iba tolko ze DBZ rulez, to je z mojej strany asi tak vsetko :D
brix will be shat

supersayan

Quote from: Bc. nemtom on  09.10.2008, 04:47:37
Quote from: supersayan on  09.10.2008, 01:55:25

ja viem iba tolko ze DBZ rulez, to je z mojej strany asi tak vsetko :D
jj DBZ rulez to staci :)

stricky

ma to niekto na dvd kompet v pozeratelnom obraze a jazyko ktoremu sa da rozumiet? popriprade ang. titulky

BTW: hunto ja viem o com to je.... ;-)

supersayan

myslis Dragon Ball?

stricky

supersayan

ak sa nemylim si na intraku, tak naruto to ma na ftp, ale mi hovoril ze to chce napalit a vymazat lebo nema miesto na disku tak tahaj kym to tam je :) , inak je to DBZ remastered v hd kvalite a ma aj 4 filmy (blu-ray ripy)

stricky

novy diel Bleach s novym introm a celkom sa mi zatial paci