• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ANIME

Started by supersayan, 07.06.2008, 20:40:10

« predchdzajce - alie »

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

radix

Quote from: kamelot on  10.06.2008, 04:37:49
ze vas bavia tie rozpravocky...
ja sa radsej nevyjadrujem ;)

stricky

no pokemonov som mal aj ja odsledovanych....

mishelka

Quote from: supersayan on  09.06.2008, 20:35:45
Quote from: mishela on  09.06.2008, 18:16:58
JEEEEEEEEEEEEJ jaky topiiiiiic!!!!!! bq
samo ze kukam anime a kukam sailor moon lebo je to take pekne romantishe a aj sranda ah:
a potom vsetko co pride, asi zacnem teraz s Full Metal Panic alebo Evangelion... :thumbs-up:
som rad ze sa paci topic :), ja som FMP videl a je to fakt super, ale ked budes pozerat FMP fumoffu tak na tom sa nenormalne nasmejes  :emot-LMAO:
super, ďakujem, aspoň viem že s tým začnem :)

a heeej, zabudla som na pokemona :bananadance: :metal: a digimoni sa mi nepáčili nejako :ahaha: bk

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

petrushka

Quote from: LNC on  10.06.2008, 04:45:26
hja sa priznam k hriesnej minulosti... bol som odbornik na pokémonov...
a dost velky... vek (14r)
ja si pamatam ze sme si na tabore vyvesili plagat pokemonov a skusali sme sa z nich :-D a to som mala vec inc(14) takze vacsia shame on me :)
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

mishelka

Quote from: petrushka on  10.06.2008, 14:49:56
takze vacsia shame on me :)
a čo mám povedať ja, keď mám 23 a kukám sailor moon :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

kamelot

Quote from: radix on  10.06.2008, 13:24:53
ja sa radsej nevyjadrujem ;)

co ty si jednym z nich? :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

stricky

ja som zabudol este na Shaman king

markus

jooo jasne shaman king:D to bolo prve anime ked neratam tie z mojho detstva a pokemonov:D to bolo prve take skutocne anime:D

nighthunter

jasne shaman king a naruto na jetixe
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

DEMON

Quote from: nighthunter on  10.06.2008, 20:40:20
jasne shaman king a naruto na jetixe

z toho ani 1 nepozeram, Shaman King som vydrzal pozerat asi 1,5 dielu, Narutu sa zatial uspesne vyhybam, zhliadol som iba 1 diel mimo Jetixu (len uz neviem, ci v ENG, alebo JPN reci)
http://anime.quickbb.net/index.htm - nove forum o anime
http://www.gabrielknight4campaign.com/gb/guestbook.php - lebo nie len Willyho treba zachranit

nighthunter

by trebalo zaspamovat toto forum o anime v demonovom podpise :)
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

markus

akoze naruto na jetixe je hruuza ten dabing a vsetko:D orginal je orginal:D

stricky

asi ako vsetko

supersayan

no shaman king na jetixe bol tiez riadne na  :mishela sa to nedalo pozerat
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

Havran

Shaman King sa nadal pozerat hlavne kovli tomu ze tam mas asi 60 casti a oni furt dajakych prvych 20 tocili dookola
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

markus

co tam shaman king:D toho aspon dosli do konca:D naruto ani neviem kde momentalne dosli:D ale viem ze po chuunin exam to islo das 150x:D

supersayan

opakovanie je matkou mudrosti  :emot-LMAO: to si asi hovoria ludia v jetixe
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

stricky

ja som az na 5 repete videl prvy diel.. :D

kOsTi

:trestac:

plexisklo

;D temna strana Hollywoodu... 
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

supersayan

to je hnusne  >:( chudak pikachu

Aniy

Quote from: mishela on  10.06.2008, 14:54:10
Quote from: petrushka on  10.06.2008, 14:49:56
takze vacsia shame on me :)
a čo mám povedať ja, keď mám 23 a kukám sailor moon :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
že novinky sú asi o ničom :P

markus

No co ludia ozivime to tu po nejakej dobre :bananadance: ?:D nech si neprajnici ala Kamelot  bu :D

stricky

no skusim ci viem... toho prveho nejako nepamatam, potom je Byakuya, Sado, Uryu, Innue, Ichigo, rukya, renji, POTOM JE HERO ZARAKI KEMPACHI - ppc postava, mala vice-kapitanka, aaa Toushiro... :D BLEACH RULEZ...