• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ANIME

Started by supersayan, 07.06.2008, 20:40:10

« predchdzajce - alie »

markus

no ludia to 2-3tyzdnove cakanie na novu mangu naruta teda stalo za to :D to bol takyyyy masaker!!!!!!

stricky

ja som to zabudol tahat... ani nevrav nic... idem tahat.... pst ........... to terajsi diel uz budu titulkovat ti amici? ci japonci ci kto, aaa free to bude az na tyzden ???

nighthunter

aspon 1 topic nech je slusny radic odpust si poznamky piste si PM nabuduce
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

markus

Stricky myslel som mangu nie anime :D anime az take nebolo ale manga to bol masaker teda:) aj bleach manga konecne je zaujimavejsia:) ichigo vs. ulquiora... idemeee :D

stricky

jj vsimol som si, aaa aj manga bola celkom dobra, som zvedavy na narutove nove jutsu

Yuki

ale mno, tu to dajak stoji ;)
hmmm... hej, tesim sa uz na novu cast Bleach-u a One Piece-u XD juuuuj
lol

markus

ono prispevky prichadzaju vacsinou v stredu (novy bleach anime) a v piatok (anime naruto manga bleach naruto) :D

tak a je tu streda:D dnesny diel sa mipaaacil  aj ked to nebolo nejake akcne :) to ze budu fillery dalsie sa dalo nanajvis ocakavat kedze su uz dost blizko mangy a potrebuju nechat mangu nadbehnut:) akurat mohli dat nieco ine ako Lurichio zas :D no co uz uvidime co z tooho bude :P

mishelka

som dneska videla Appleseed (maju teraz v stankoch), celkom dobre to bolo :)
este sa chystam na korejsku Noc uplnku, som zvedava o com to bude :)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Yuki

Quote from: markus on  21.01.2009, 03:06:11
ono prispevky prichadzaju vacsinou v stredu (novy bleach anime) a v piatok (anime naruto manga bleach naruto) :D
heeh dobre vediet XD neviem ako to yvchadza... ale tesim sa juj, som si precitala asi cez 35chapterov Bleachu (vcera a predvcerom) popri uceni na rozptylenie.... XD boaaaaaa..kuul, heh, tesim sa ^^
ale... zas, teraz musim stale cakat kym vyde novy chapter bo som vsetko precitala :-/ ah
lol

stricky

inac co sa tyka tych co sleduju naruta... tak na konoha.cz dava tusim prasatko s partiou stale aktualne diely ztitulkovane v den vysielania na ftpcka... linky su na stranke takze fuck america and japan viva Czech

WillCorn

Quote from: mishelka on  22.01.2009, 18:41:38
som dneska videla Appleseed (maju teraz v stankoch), celkom dobre to bolo :)
este sa chystam na korejsku Noc uplnku, som zvedava o com to bude :)
aj mne sa to celkom pacilo, aj ked sa musim priznat, ze som pocas toho par krat zadriemal, no ale som to kukal po prebdenej noci okolo siestej rano :D

kamelot

manigaci, daco pe vas :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

radix

markus

hmmmm len tak zo zaujimavosti nehra tu niekto yugioh ? :D by sa zislo do kosic naverbovat par hracov je nas malo na sutaze:D

mishelka

no som si konecne nasla vcera cas na Code Geass, ze to kuknem.. No dobre to je, vcera som pozrela celu prvu seriu :D :D :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

WillCorn

jeeej dalsi zavislacik, len tak dalej :D

Hunter/Saeba

Quote from: WillCorn on  22.02.2009, 19:03:09
jeeej dalsi zavislacik, len tak dalej :D

hehe

Tak pozrel som si Trinity Blood a bolo to celkom dobre  bp

Teraz sa chystam na Burst Angel  :metal:

ApokalypS

ale co vam sibe.. tam si pozrite yuri alebo sodzoai, ci jak sa to pise.. :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

altlavista

mno ja cim dalej kukam karas tak tym viac sa mi to paci :D

Y  U  R  I  N  E  !!!

supersayan

karas je uzasne animme s vybyrnou hudbou, len skoda ze to ma 6 casti
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

Aniy

BECK má super hudbu :)

Dudusa

prekvapuje ma ze Hellsing, Vampire hunter a Death note tu ma tak malo priaznivcov
Setrite vodu, pite pivo!

kOsTi

death note som videl vo filmovej podobe... nic moc :) (ako ten film... anime neposudzujem, nevidel som)
:trestac:

Dudusa

omggggggg... film o nicooom... strasne trapne... na anime sa nechyta..
Setrite vodu, pite pivo!

altlavista

Quote from: Dudusa on  24.02.2009, 22:55:59
prekvapuje ma ze Hellsing, Vampire hunter a Death note tu ma tak malo priaznivcov

mno ja som videl vampire hunter d - bloodlust. a sa mi pacilo :P
su k tomu este pridruzene filmy? dajte vediet