• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

aloe vera drink

Started by Johny Bravo, 09.08.2007, 05:29:01

« predchdzajce - alie »

krtek

hore v galerii to maju... ked vojdes z horneho parkoviska tak v prvom podniku nalavo.  je to fajna vec :P (ale neviem ci to je ta ista znacka, ale je to aloe vera drink a plavaju v tom take fajne veci... vyzera to ako meduzky :D )

Johny Bravo

jj presne to chcem.. ale na predaj nahodou nevies kde? v tescu ani v hypernove nemaju..

milanko

no neviem ci take nieco najdes na predaj v hypermarketoch... to skor asi len niekde kde ti namixuju ako v galerke napriklad...ale ak predsa najdes alebo ja tak dam vediet ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

JCube

Quote from: Johny Bravo on  09.08.2007, 17:04:43
jj presne to chcem.. ale na predaj nahodou nevies kde? v tescu ani v hypernove nemaju..

v predajni so zdravou vyzivou take nemaju?
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Johny Bravo

Quote from: milanko on  10.08.2007, 00:34:31
no neviem ci take nieco najdes na predaj v hypermarketoch... to skor asi len niekde kde ti namixuju ako v galerke napriklad...ale ak predsa najdes alebo ja tak dam vediet ;)
to netreba mixovat to je normalny napoj ako coca cola alebo sprite.. checkni prvy odkaz..
prvy raz som to videl na party paul van dyk a teraz druhy krat v madarsku v jednom bufete.. ale nikde inde..

milanko

no mna asi oklamal nazov Aloe Vera Mixed Drink ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Johny Bravo

a za kolko tam mali v galerii?

krtek

nieco okolo 40 abo 50 to stoji sa mi zda...

milanko

pite pivo...ved v meste date uz v podnikoch skoro 35 sk za kofolu a za pivo date ani nie 30.. tak potom co ma chudobny student pit???
(\__/)
(O.o )

psicho

inac ten aloe vera drink to okrem tizdnovej hnacky naco je dobre ?
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

mishelka

Quote from: milanko on  13.08.2007, 00:08:29
pite pivo...ved v meste date uz v podnikoch skoro 35 sk za kofolu a za pivo date ani nie 30.. tak potom co ma chudobny student pit???
šak tečie voda z vodovodu :-X

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

milanko

no pokial bude pivo tiect tak to bude tazke vodu pit.... :D
(\__/)
(O.o )

DeeL

mas pravdu idem si prave asi dat vodu s ladom ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

no ja som to mal, a stoji to asi 70sk za malu flasku

milanko

a stoji to za to ? prezrad nam ;)
(\__/)
(O.o )

stricky

Quote from: milanko on  16.08.2007, 22:13:34
a stoji to za to ? prezrad nam ;)

no tak chutovo je to celkom ok.... osviezujuce, s kuskami aloe...konzistencia podobna ako makky ananas... ale ze by som dal za to opat 70sk.... tazko povedat, cas od casu.....  :emot-dance:

milanko

teraz co som bol na snina feste...kamos vyhral s sutazi co je medzi tym ako sa kapelky menia flasu Mojito Drinku... slabe ale celkom dobre ;)
(\__/)
(O.o )

stricky

Quote from: milanko on  20.08.2007, 04:30:06
teraz co som bol na snina feste...kamos vyhral s sutazi co je medzi tym ako sa kapelky menia flasu Mojito Drinku... slabe ale celkom dobre ;)

mojiho je myslim 10 alebo 12% ???

milanko

(\__/)
(O.o )

stricky

Quote from: milanko on  22.08.2007, 02:37:57
mojito je 10

sirupova voda :D :D to kolko by ti bolo treba na nejaky stav??? napr 01 ??? :D

Johny Bravo

takze v Rimavskej Soboty v Bile som nasiel.. 36sk jedna flasa (3dl)  :hammer:

milanko

ty si chodil po slovensku a hladal ? alebo ako si na to prisiel :D
(\__/)
(O.o )

Johny Bravo

priatelka byva nedaleko RS a boli sme tam...

milanko

aha :) ja ze si to zobral vazne a solidne si sa vydal na cestu hladat :D
(\__/)
(O.o )