• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Aku hudbu pocuvate?

Started by Johny Bravo, 24.10.2005, 02:11:50

« predchdzajce - alie »

...

Pop
32 (32.7%)
Rock
59 (60.2%)
Metal
44 (44.9%)
Techno (trance, d'n'b)
33 (33.7%)
Rap (hip-hop)
21 (21.4%)
Classic (folklor)
10 (10.2%)
Psycho
5 (5.1%)
R&B
12 (12.2%)
Blues (jazz)
16 (16.3%)
Ine (napiste)
15 (15.3%)

Total Members Voted: 98

Johny Bravo

Mozete hlasovat viackrat  ;)

Platon

Hlavne Rock, PunkRock, Metal :D Ine nemozem :D Ale Ajtak Blink 182 Rulezz :D :alc:

mastermind

hlavne gitarove vecicky. rad si popocuvam rock. legendy ako Queen, pink floyd nic nepokazia. ale mam rad aj kvalitne nove gitarofky. skuste Tenacious D. je to pecka. a tie texty. imho LoL

Baki

napriklad Orlik (co je mimochodom oblubena kapela Milana Petka, to sme zistili na cvikach, sam nam to povedal, takze kto si chce u neho splhnut, tak keby sa nahodou pytal na hudbu co pocuvate, tak volba je jasna, plati pre prvakov, pre predmet ZEI)
Proud member of 3. rocnik FEI PI

Platon

To co za fras je ten Orlik :emot-LMAO: ? Mozes mi hodit dajaky link alebo daco ?

Mr.Erik

Quote from: Baki on  24.10.2005, 15:00:17
napriklad Orlik (co je mimochodom oblubena kapela Milana Petka, to sme zistili na cvikach, sam nam to povedal, takze kto si chce u neho splhnut, tak keby sa nahodou pytal na hudbu co pocuvate, tak volba je jasna, plati pre prvakov, pre predmet ZEI)

necem rypat bo niesom si isty . ale neni orlik nahodou  neonacisticka kapela ? :j_undecided:

Platon

LOL Petko je neonacista ? Alebo co ? :emot-LMAO:

mastermind

no orlik je nieco take. a petko? ten je vsetko na co si len pomyslis :)

Platon

Quote from: mastermind on  25.10.2005, 02:23:41
no orlik je nieco take. a petko? ten je vsetko na co si len pomyslis :)

No ja mam dost bujnu fantaziu  :emot-LMAO: :emot-LMAO:

photone

Heh aj tak TIESTO je boh  :dancing:

Baki

Orlik v ziadnom pripade nie je neonacisticka kapela, totizto medzi neonacistom a skinheadom je diametralny rozdiel, problem je, ze ti dnesni vypatlanci ktori si hovoria ze su skinheadi su iba obycjani hlupi neonacisti.

Povodni skinheads, vznikli v anglicku a v podstate upozornovali na problemy spojene s masovym pristahovalectvom do krajiny (malo pracovnych miest pre domacich atd.)

Cize skinheadi v prvom rade stavaju na narodnej hrdosti (pesnicky Orlika su na tom podobne, je to ceska kapela, kde zacinal Daniel Landa, vecsina pesniciek je o Cechach a Cechoch ako takych, husitoch a pod., v jednej sa dokonca spieva aj proti neonacistom), ziadne symboly tretej rise, hailovanie, vodca atd.

V tomto je rozdiel a Petko alebo ktokolvek kto pocuva Orlik, nemoze byt klasifikovany ako neonacista.
Proud member of 3. rocnik FEI PI

Mr.Erik

Quote from: Baki on  27.10.2005, 00:56:44
Orlik v ziadnom pripade nie je neonacisticka kapela, totizto medzi neonacistom a skinheadom je diametralny rozdiel, problem je, ze ti dnesni vypatlanci ktori si hovoria ze su skinheadi su iba obycjani hlupi neonacisti.

Povodni skinheads, vznikli v anglicku a v podstate upozornovali na problemy spojene s masovym pristahovalectvom do krajiny (malo pracovnych miest pre domacich atd.)

Cize skinheadi v prvom rade stavaju na narodnej hrdosti (pesnicky Orlika su na tom podobne, je to ceska kapela, kde zacinal Daniel Landa, vecsina pesniciek je o Cechach a Cechoch ako takych, husitoch a pod., v jednej sa dokonca spieva aj proti neonacistom), ziadne symboly tretej rise, hailovanie, vodca atd.

V tomto je rozdiel a Petko alebo ktokolvek kto pocuva Orlik, nemoze byt klasifikovany ako neonacista.

preto som hovoril necem rypat  :emot-shakehead: sa mi len daco marilo ohladom orlika .

Johny Bravo

Mr.Erik zmenil som ti avatar bo malo to 600kB!  :ohmigod:

Mr.Erik

Quote from: Johny Bravo on  27.10.2005, 03:23:55
Mr.Erik zmenil som ti avatar bo malo to 600kB!  :ohmigod:

:emot-LMAO:  malo 670Kb a v pravidlach som si nevsimol ze to ne 700kb je tam ale 70  :emot-LMAO:
:emot-prettywink: :emot-prettywink:

maTo

Dimmu Borgir, Cradle of Filth ruleZZZZ ;-)  :metal:

Dany_Five

maTo

chaaaaaapes braacho  :lol9: lol  :dancing:

psicho

Demo Music,Marilyn Manson,The Cure,Black Sabbath,Led Zeppelin,Prince,Nick Cave.. v podstate vsecko qwalitne Goth-Punk,Underground Hip-Hop,
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

davhan

Dream Theater rulezz , Pain of salvation, Adagio, Rush , Dimmu Borgir, Steve Vai, Joe Satriani,John Petrucci, Greg Howe, Pink Floyd, Yngwie Malmsteen, Marcus Miller....................... :bannana_guitar: :buttrock:

DeeL

ta ja prevazne pocuvam hukot ventilatorov na mojej PC skrini :ahaha:

ci pocas dna ked som vo svojej izbe alebo aj pri zaspavani atd........ :huh2:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

no a kde si zabudol v ankete napriklad reggae alebo ska? alebo aj napriklad taky dancehall je celkom ze sa da....aj funky sem tam ked slapes na pivecku alebo aj tvrdsom ... no...asi tolko :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

bulba

Dream Theater, Neal Morse, Steve VAi, Joe Satriani, Children of Bodom, Liquid Tension, Richard Muller, Jorn Lande, Yngwie Malmsteen, John Pertuci, Chikilikitu-a , Bey ladu a skladu, Iron Maiden, a mnoho dalsich

bulba

a samoyrejme....Billy Sheehan a Eric Johnso ...  :0 som zabudol

davhan

bulba......moj clovek  :j_grin: :j_grin:

maTo

heh tha ja netusim o kom tu rec  :emot-dance: