• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Ako ma vyzerat spravna IT Girl :)

Started by t0Mi, 26.01.2009, 03:46:06

« predchdzajce - alie »

cheMicka

JCube

suhlasim...mozem ta podobne pomalovat? :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

dEVIANT

Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Mattys

ktovie ako vizera potme .... mozno jej tie oci aj svietia ... kedy si s nou mozem vyskusat LAN party ?  :hug:
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...
--------------------------------------------------------
,,Nedotykajte sa mojho notebooku." - Archimedes
,,Všechno co je dál jak 10 kroku nestoji za tu namahu"

Havran

ta dam sem aspon jednu "true" IT girl

Jade Raymond enrolled in McGill University's computer science program and her first post-college job was as a programmer for Sony, where she eventually helped in the creation of Sony Online's first Research and Development group. This led to Electronic Arts where she worked as a producer on The Sims Online and then to Ubisoft Montreal, where she was appointed as producer of Assassin's Creed. Raymond later joined the G4 program The Electric Playground as a correspondent, working with Victor Lucas, Tommy Tallarico and Julie Stoffer.
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Mattys

:P ... no takej IT Girl by som sa rad postazoval malickostami (ze mi odisiel dalsi zdroj na PC a ze potrebujem vykonejsiu graficku kartu) .. a nepozerala by na mna ako keby som vravel po finsky ... horsie by bolo kedy sa mi zacala stazovat ona keby som sa opytal co noveho v praci  :D ;D
Nikto nie je dokonalý, ani ľudia z IT - i keď sa k dokonalosti limitne blížime ...

kOsTi

Quote from: Havran on  08.09.2009, 19:06:25
ta dam sem aspon jednu "true" IT girl

Raymond enrolled in McGill University's computer science program and her first post-college job was as a programmer for Sony, where she eventually helped in the creation of Sony Online's first Research and Development group. This led to Electronic Arts where she worked as a producer on The Sims Online and then to Ubisoft Montreal, where she was appointed as producer of Assassin's Creed. Raymond later joined the G4 program The Electric Playground as a correspondent, working with Victor Lucas, Tommy Tallarico and Julie Stoffer.

:thumbs-up:
:trestac:

Safyia

mansory

no fakt za tou by som išiel aj keby trhlo kurzorom myšky  ;D

Ing.Veduci

Pamela enrolled in McGill University's computer science program and her first post-college job was as a programmer for Sony, where she eventually helped in the creation of Sony Online's first Research and Development group. This led to Electronic Arts where she worked as a producer on The Sims Online and then to Ubisoft Montreal, where she was appointed as producer of Assassin's Creed. Pamela later joined the G4 program The Electric Playground as a correspondent, working with Victor Lucas, Tommy Tallarico and Julie Stoffer.
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

kOsTi

Mattys

Quote from: kOsTi on  09.09.2009, 22:14:17
tu nieco nehra... hmm :/

hmm pripajam sa ...  nezda sa zeby mala vela spolocneho z  IT  .... ale tvari sa kamaratsky  :hug: ...  :D :D

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

kOsTi

stricky

kOsTi

vyzera to na ATX dosku taze tam uz bude SDRAM

t0Mi

to dajaky dell bude.. ibmko nema take vnutro..

kOsTi

este aj HP, nejake take podobne som aj montoval

radix

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

domino3d

prefesionalna deformacia :)

my sme mali take na strednej a boli to dell, aspon s ami zda ze je to ono
vivat academicus

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Pusta

podla mna to vyzera ako pocitac ktoremu boli vytrhnute vnutornosti pri neodborom otvoreni  :ahaha: