• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Ako ma vyzerat spravna IT Girl :)

Started by t0Mi, 26.01.2009, 03:46:06

« predchdzajce - alie »

Ing.Veduci

Quote from: Havran on  18.02.2009, 03:44:13
btw, dnes som si siel na cviko rano a som isiel po chodbe na 5 tom v A bloku a nejaky asi prvaci abo co cakali na cviko dajake a pozeram a das 5 - 8 dievcat tam bolo, nice :)

coze? neuveritelneeee :D
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

radix

dnes ked som cakal na hento tamto o 1700 tak tiez islo zo skoly dost dievcat :D z 5poschodia .. asi HI

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

mal som tam spolubyvajucich takze druhacky :D

wqwq

Quote from: Smokie on  17.02.2009, 22:54:24
Krajsia by nebola? :)
ma trochu nymfomansky look ale to k tomu patri nie  :j_huh:

Dudusa

vy mate teda problemy.. to chcete balit baby na chodbach TUKE?  :laugh: ked si tu tie precitaju ze ako vam zalezi na dusi tak mate sancu  8)
Setrite vodu, pite pivo!

ApokalypS

ale houby im zalezi na dusi.. oni chcu len telo :D a popripade, aby par zadani napisala za nich..

sice edit.. ak sa mysli ta "dusa", ktora je opisana na zaciatku, tak na tej im zalezi..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

WRC03

nam samozrejme zalezi na vnutornych hodnotach.

JCube

Quote from: Dudusa on  18.02.2009, 18:27:07
vy mate teda problemy.. to chcete balit baby na chodbach TUKE?  :laugh: ked si tu tie precitaju ze ako vam zalezi na dusi tak mate sancu  8)
mozno nam zalezi na dudusi :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Dudusa

ApocalypS je mi uplne jasne o akej dusi sa tu bavite  :)
Setrite vodu, pite pivo!

kOsTi

:trestac:

Dudusa

Setrite vodu, pite pivo!

altlavista

xD moreeee. neberte ten zivot tak vazne zeny, lebo vam praskne zilka n spanku :D:D

wqwq

tie si toto na tuti neprecitaju  :evica:

Havran

jak keby vsetkym holkam islo len o vztah.....chcete to tak isto jak aj my :P
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

altlavista

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

Ing. nemtom

brix will be shat

JCube

jaj to treba na kozy pozerat nie na monitory...aha...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

nighthunter

ta blondata vpravo hore mozno ma

Ing. nemtom

brix will be shat

radix

t0Mi