• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

4GB USB kluc zadarmo

Started by Johny Bravo, 11.12.2012, 03:20:09

« predchdzajce - alie »

PALLY27

a to aj riadne bude fungovať ? .. neže mi do schranky pride dajaka faktura :D

Johny Bravo

nz uvidime.. len dneska som to nasiel :)

xxx3

diky, som zvedavy ci pride :D

Informatik

Už mi došiel poštou PIN3, som zvedavý či aj to usb-čko tak šikovne pošlú :D

xxx3

Johny Bravo

Quote from: Rimbaud on  14.12.2012, 17:28:04
Už mi došiel poštou PIN3, som zvedavý či aj to usb-čko tak šikovne pošlú :D
jj aj mne vcera prislo :) (pin, nie usb)

Johny Bravo

takze si este pockame na usbcka :)
QuoteDobrý den,

děkujeme Vám za registraci účtu MojeID přes služby Tiscali.cz. Provozovatel MojeID, společnost CZ.NIC, nás informovala, že k Vašemu účtu byl úspěšně přiřazen PIN3. Tím byly splněny všechny podmínky k tomu, abychom Vás mohli zařadit do slosování o iPhone 4s a odeslat Vám slíbený 4GB flash disk.

Slosování soutěže o iPhone proběhne až po skončení celé akce, tedy začátkem ledna. Výherce budeme informovat e-mailem a jeho jméno zveřejníme i na webech společnosti Tiscali Media, a.s. Flash disky pak budou rozesílány všem zaregistrovaným uživatelům postupně v průběhu ledna. Odesílání není možné z důvodu logistické náročnosti urychlit. Pokud Vám flash disk nedorazí poštou nejpozději první týden v únoru, kontaktujte naši zákaznickou podporu e-mailem na adrese helpdesk@tiscalimedia.cz nebo telefonicky na čísle 226 227 500.

S pozdravem

Váš tým Tiscali Media, a.s.

xxx3

hm, mne ani taky mail neprisiel :D

Johny Bravo

pin3 (postu) si uz dostal?

xxx3

dostal som, uz mi prisiel aj taky mail ako tebe ... tak som zvedavy kedy pride ten USB :D

Informatik

Quote from: xxx3 on  23.12.2012, 04:15:47
dostal som, uz mi prisiel aj taky mail ako tebe ... tak som zvedavy kedy pride ten USB :D

a či vôbec :D

fakovnik

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

Tren

Prislo uz niekomu to USB?

xxx3

Informatik

Johny Bravo

QuoteFlash disky pak budou rozesílány všem zaregistrovaným uživatelům postupně v průběhu ledna..... Pokud Vám flash disk nedorazí poštou nejpozději první týden v únoru, kontaktujte naši zákaznickou podporu e-mailem na adrese helpdesk@tiscalimedia.cz

do 2 tyzdnov... dufam :)

Tren

toto som cital, preto som sa pytal ci uz niekomu to aj doslo domov  :)

xxx3

Mike

aj mne dnes prislo, a to som sa registroval po termine  :evica:

Informatik

Tren

fakovnik

Dobre radšej píšte komu nedošlo :D

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

tino8

karamel je cukr co se uz neuzdravi!