• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

22.9.2007 No SPAM?!

Started by kOsTi, 23.09.2007, 04:06:11

« predchdzajce - alie »

mishelka

ciiii a ja teraz neuvidím :'(

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi

ani by si nevidela lebo ho videl len JCube a priamy link na neho je zakazany na servery takze nam ukazalo len picoviny :)
:trestac:

milanko

jou suhlasim s tebou kosti .. mal si pravdu ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mishelka

JCube nebuď sviňaaa aj ja cem vidieť fotoo :emot-prettywink: :emot-prettywink: :emot-prettywink:

kOsTi

isiel do roboty... darmo prosis :D

mishelka

stricky

ten obrazok som nestihol ani ja.. som musel ist grilovat klobasky a pit pivko k tomu.... :beer1:

JCube

bol to plakajuci smajl...:D tak si nejaky domyslite... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

nejaky taky modry ako mame?? apropo kde su ti smajlici z qipka co tu mali byt???

JCube

johny az vecer nahodi...nebol v KE

JCube

a vobec poslal mu ich niekto na mail?

kOsTi

nikto nevie jeho mail ale cez PM

JCube

kOsTi

odpisal mi na PM ze to nahodi potom takze netreba

stricky

kOsTi

kto sa tesi naposledy ten sa tesi zbytocne...

stricky

Pusta

JCube

milanko

huraaaa pre pustu   ap   sikovnica to jeeeeeee huraaa  bp  huraaaaa  bp   huraaaaaa  bp
(\__/)
(O.o )

Pusta

aaaano ja vieeeeeeeeeem  bp ja vieeeeeeeeeeeem  bp

mrkvy

Jou, to sa mam zase new skratky ucit?? Aspon ze tie stare ostali... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

konkretne ktore nove skratky ta trapia??? :bananawrite: JEEJ :D teraz som si vsimou ze to mrkvyk... jak ide zivot v ZA??? dojdes domov??? - na vikend....???

mrkvy

Konkretne skratky pre smajlov, typu : emot-LMAO :  : laugh :  : zuzka :  a thaq.. ;) Inak tie new su zlozite: "a o" "a p" "b k" "b n" "b p".. Aaa zivot v ZA ide o nicom.. Do skoly chodim peso, bo to nie je daleko, ale ja clovek lenivy... A inak zatial o nicom, bo dokopy nikeho nepoznam, akurat spolubyvajuceho a este par typkov zo skupiny, ale to sa casom podda.. :) Este musim zistit, kde sa tu na parties chodi a bude to parada... :P Inak domov nedojdem, bo to daleko.. Buduci week, ale to som Ti uz pisal (na ICQ, viete? :) )...  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D