• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

18+tema

Started by nighthunter, 31.05.2007, 04:36:57

« predchdzajce - alie »

altlablabla

nooo deticky moje osprostele... ono to je tak ze proste som raz robil pre jednu nemenovanu firmu nejake veci, dost som sa s tym najebal a asi po mesacnej robote mi povedali ze som porusil nejaku zmluvu ci co a ze im mam zaplatit odskodne (ja neviem ani presne co, som bol totalne v pici z toho vtedy) ... tak ze reku jaku zmluvu, ze ja som nic nepodpisal. No a oni ze to neni mozne aby som tam robil a nemal zmluvu, ze to sa neda. Tak som im povedal nech mi mi tu zmluvu ukazu... tak ma poslali domov ze mi ju poslu do tyzdna domov. Tak cakam tyzden a viete co mi dojde postov? Ziadna zmluva, ale zaloba. Ze som nezaplatil pokutu do urcenej doby a mam sa dostavit na sud... akoze v tej chvili som si povedal ze tam naletim a rozjebem vsetkych. No ale ukludnil som sa a potom dosiel na sud... kokos na pojednavani som myslel ze pojdem snad na kreslo take veci tam zacali vykladat o mne... a zavolali si moju byvalu normalne ze aby tam vypovedala. Ty kokos, som myslel ze ma jebe... sak ja som ju uz par rokov nevidel a ona tam zacala vykladat ze som bol s nou niekedy nedavno a ze som neviem jake kokotiny porozpraval o tej firme a neviem co. Akoze ja neviem... uz som zacal aj premyslat ci nesom schizofrenik abo co... ja uz neviem. Cele sa to tahalo asi mesiac a potom to skoncilo asi tak ze mam zaplatit peknu sumu firme + dokoncit to co som mal urobit a este naviac dorobit tam nieco (co si az potom vymysleli, ale ze vraj to tam nutne musi byt, ze bez toho to bude cele aj tak nanic... ale akoze podla mna to bola blbost lebo ani v povodnom plane to nebolo vobec a ani by som nepovedal ze nieco take budu chciet) no ale akoze dobre som to vzal... samozrejme aby som im to mohol zaplatit tak som si vzal pozicku a viete si predstavit ake boli banky ochotne vtedy... lebo to ani nebola nejaka velmi mala suma. A tak som nakoniec musel vzat prachy od nejakej spolocnosti co som nasiel inzerat niekde na plagate. Akoze bolo to v poho... na druhy den som mal prachy... teta u ktorej som podpisoval zmluvu bola mila, secko bolo fajn... len potom za mnou prisli typci ze preco nesplacam. Kosos ja som myslel ze uz sa cely svet proti mne spikol... ved co sa to deje? Tak idem tam ze kua co je? A bola tam presne ta teta co vtedy a vravim je ze: "Zuzi (nooo Zuzka sa volala som zabudol napisat... ono my sme si vtedy potykali ... secko bolo fajne... ono sme boli potom aj po podpisani zmluvy na pivo a potom u nej ... no sak viete) ...  ved to co ma byt, ved tam bolo ze splacat mam az po novom roku, nie?" a ona sa na man pozrie a vravi: "Aj dont spik slovek" neico take... neviem presne... neovladam cudzie jazyky... (tusim ze je to nemcina... nie som isty... ale kamarata som sa pytal a on povedal ze take uz pocul raz v telke a bola tam pri tom nemecka vlajka) noo a akoze vtedy ja som uz akoze fakt myslel ze: kua zavrite ma do blazinca, ja uz som v pici z toho vsetkeho... mna jebneeeeee... ale potom kukam... hmm ta Zuzka mi je nejak povedoma... cakaaaaaj... hmm a vtedy vraviii... "opakuj po mne... nikdy... nebudem... hovorit ... nikdy!" kuaaaa ludia ani neviete jak mi odlahlo... Jozo Procko to booool! kokos... som bol vtedy rad jak papez ked pustia reklamu na KDH...  akoze sice som sa s nim vyspal (aaale dobryyy bol... sice som sa cudoval preco mi to chce urobit odzadu niecim co nazval "svoj nastroj lasky" aale vtedy mi to bolo jedno... ja sa vam musim priznat... to bola asi najlepsia noc mojho zivota toto! nikdy na to nezabudnem....) nooo a potom som ho poprosil ze nech mi ho este ukaze... ten nastroj... a vtedy som vytiahol mobil a cvakol si ho... aby som mal pamiatku... nooo a teraz stale ked masturbujem tak si pozeram tu fotku.... no a to je presne ten moj avatar... ze je zlaty?!! nie???!!!
Jozko... budes navzdy v mojom  :zuzka:

Pusta

OMFG! to si odkial prosimta vyhrabal tento prispevok  :emot-LMAO:  :emot-LMAO:  :emot-LMAO:

p.s. psichovi dakujem za  oneskoreny darcek k vianociam  :emot-shakehead:

milanko

tak toto... to ani neviem ci niekto dokaze nieco take vymysliet... ani neviem co na to povedat... WTF? ...  :ohmigod: :whacko: :emot-shakehead:
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

altlablabla

ved co ma byt? to je fakt! ale oni to potom v telke uz nedavali bo vraj ze by sa to tam nehodilo no... ale s Jozkom si este doteraz telefonujeme... je to krasne  :hug:

DeeL

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

SirMephisto

:D :D altlablabla sak ty si novy Ezop...uber bajky tu pustas :D

nighthunter

ludia, prehanate to s ucenim na skusky
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

psicho

BY MA TAK STRASNE NAKER ZAUJIMALO KTO , ZMAZAL MOJE 2 POSTY A Z JAKEHO DOVODU ??????????????????

HAAAAAAAAAAAAAA?????????????????
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

stricky

niekto ma basnicke crevo, alebo nejaky iny organ....

nighthunter

btw ja seom to nebol :P

ked je to v OT nic nemazem
mazem len ekf
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

a ja tu mazat nemozem...

Ing. nemtom

namna sa nepozerajte
brix will be shat

altlavista

nemtom! nie si nahodou v pc centre?!

Ing. nemtom

ee:) vcera som tam presedel pol dna, teraz som doma
brix will be shat

altlavista

no ved preto!!!!... bo uz keby si ma zese sledoval, som v pc9, tak to uz by som neprezil....
neprezil by som to preto, ze su lusia ktory ma poznaju ale ignoruju... co som vzduch??!!!

JCube

Quote from: altlavista on  25.01.2008, 18:43:22
no ved preto!!!!... bo uz keby si ma zese sledoval, som v pc9, tak to uz by som neprezil....
neprezil by som to preto, ze su lusia ktory ma poznaju ale ignoruju... co som vzduch??!!!
nie...si plysovy macik co sa hra na gore obra... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

nesi vzduch:) nemaj boj neska ta urcite nebudem sledovat
brix will be shat

altlavista

dik za vludne slova

stricky

treba zalozit topic Kto sleduje koho.... inac pusta tam potom nemoze pisat...

kOsTi

preco nie? sak ona hlavne tam bude pisat :)

inac ale idem zalozit nieco podobne akurat... w8
:trestac:

stricky

tak lebo pusta ma v sig. ze ta vidi vsetkych alebo nieco take.... ci nie???

DeeL

ja som tiez Psicho nic nemazal tu ani nikde inde posledne dost vela dni

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Pusta

ja mam tiez prava iba v HF a tu nie...taze ani ja som to nebola  :emot-dance:

a samozrejme ze by som mohla pisat PRAVE JA do toho topiku ze "kto sleduje koho"  :pimp:

altlablabla

hrmill

boha skoro som sa pogrcal kua to je uz aky humus
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.