• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Zlievarenstvo

Started by Pusta, 31.05.2008, 19:24:33

« predchdzajce - alie »

JiLLiAn

vy ste fejkari? vy muzi co sem chodite ? :D.... ani som nevedela....tesi ma ze vas spoznavam

pUf

pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

JiLLiAn

hmmmmmmmmmmmm tak to uz heeej  ;D

JiLLiAn

nebojite sa ze zle dopadnete?

Ing.Veduci

juuuuuuuj dalsia hutnicka je na svete... peckaaaaaaa  :puf:
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

JiLLiAn

sak ja som tu uz daaavno :D......sexi foto

pUf

Quote from: JiLLiAn on  02.06.2008, 21:02:15
nebojite sa ze zle dopadnete?

ako zle? :nervous:

sexi foto, ale to nepoznas original :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

hrmill

heh pUf robis si dobre meno na HF  :D
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

pUf

prosim ta.. kde ja nemam dobre meno :D :D no dobre v ekf :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

hrmill

Quote from: pUf on  02.06.2008, 21:06:54
sexi foto, ale to nepoznas original :D

radsej nak ani nespozna  :puf: :puf:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

JiLLiAn

no ja neviem, len podla mna informatici patria do kubickej sustavy :D apson ti starsi urcite  :j_grin:
A to nie je original? som sklamana  :emot-LMAO:

hrmill

uz vidim ze ked dojde Pusta tak sa bude vo velkom mazat  

JiLLiAn

preco? ved niesme neslusny :D

JiLLiAn

Ing.Veduci

Quote from: JiLLiAn on  02.06.2008, 21:11:20
no ja neviem, len podla mna informatici patria do kubickej sustavy :D apson ti starsi urcite  :j_grin:
A to nie je original? som sklamana  :emot-LMAO:

nie nie je to original, ale to ze som sexi plati stale :D
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

hrmill

to neva ale Pusta to hovori za vsetko  :pusta:

JiLLiAn

o tom nepochybujem :D .......ok padam sa ucit a vy by ste ma mali nasledovat, tak sa majte :)

hrmill

ak mi povies kde byvas tak ta budem (pre)nasledovat  ;D

Ing.Veduci

Quote from: JiLLiAn on  02.06.2008, 21:14:39
o tom nepochybujem :D .......ok padam sa ucit a vy by ste ma mali nasledovat, tak sa majte :)

pche, my sme uz jednou nohou bakalari (tada ja s pUfom), takze my uz nieco take ako ucenie nepotrebujeme :D :D :D

Ing.Veduci

Quote from: hrmill on  02.06.2008, 21:15:37
ak mi povies kde byvas tak ta budem (pre)nasledovat  ;D

jaky uchyl  :hah:

hrmill

pocuj Vedici vzdy lepsie ako premasledovat teba alebo pUfa  :lookaround:

Ing.Veduci

Quote from: hrmill on  02.06.2008, 21:18:32
pocuj Vedici vzdy lepsie ako premasledovat teba alebo pUfa  :lookaround:

mno hej... :)

pUf

jj najblizsie sa ucime az v novembri, pripadne decembri, pripadne v januari, pripadne vobec :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kOsTi

Quote from: JiLLiAn on  02.06.2008, 21:11:20

no iste... my sme strasne sexy/i (aspon poniektori) a ziadne kocky :P to skor vy... jak sa tu biflite vkuse :P
:trestac:

pUf

sak by si videla, keby si bola na forumovici :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook